Forum » Zvok in slika » Mixanje muzike
Mixanje muzike
ozbolt ::
Sošolka me je naprosila da ji zrihtam program da bo lahko muski, kjer je notri samo kitara in petje dodala še preproste base in kakšen učinek.
Jaz sem do sedaj uporabljal Audacity ampak ne v take namene in tudi ne vem če je namenjen zato.
Želel bi da je program zastonj (ni nujno!), preprost in dela na WinXP (oboje nujno).
Hvala, Ožbolt
Jaz sem do sedaj uporabljal Audacity ampak ne v take namene in tudi ne vem če je namenjen zato.
Želel bi da je program zastonj (ni nujno!), preprost in dela na WinXP (oboje nujno).
Hvala, Ožbolt
ozbolt ::
Prosim samo za ime enega programa ki dela take stvari in da bom potem dobil vredu alternativo.
Hvala
Hvala
Naabo ::
Načeloma se za to uporbaljajo programi namenjeni glasbeni produkciji. Se pravi, kakršenkoli DAW (Digital audio workstation) bo vredu in glede na to, da tudi Audacity podpira Multi-track mixing bi šlo tudi z njim. Če bo rabila še MIDI podporo, potem bo potrebno poseči po drugem programu. Nisi pa točno napisal, kako misli dodajat bas in efekte. Če misli samo skupaj sestavit različne zvočne datoteke, potem bo najlažje in najceneje verjetno z Audacityjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Audacity - težava z latencoOddelek: Pomoč in nasveti | 1614 (1014) | ananchel |
» | Audio snemanje - vendo enak nivo glasnosti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 929 (712) | AnotherMe |
» | Bass kitara na komp (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4142 (3503) | dottor |
» | [Audacity] Težave z zajemanjem zvokaOddelek: Programska oprema | 1774 (1478) | CCfly |
» | Rezanje skladb?Oddelek: Programska oprema | 3869 (3565) | bostjanv |