» »

Dinokomp

Dinokomp

Temo vidijo: vsi
««
8 / 11
»»

Konlov ::

Bom povprašal prodajalca, če je bilo to res treba!

hojnikb ::

kaka je bla cena, ko si stvar kupo ?
#brezpodpisa

Kupo sem danes. Beri: dal denar.

Kakšna je bla cena ob nakupu ?
#brezpodpisa

Ob plačilu (danes)-252€
Na spletu danes- 237€

RejZoR ::

Konlov je izjavil:

Danes prejel računalnik. Žal mi je pob MSI GeForce GTX 760 računal 252€ (na keš), če prav je danes 237€. Žal nisem prej preveril in me je gladko...

Šteje cena ob trenutku ko oddaš naročilo. Lahko potem cena pade za 100 EUR pa ti ne pomaga nič. Ko si se ti odločil kupit je bila taka in taka cena. To je to. Je enako v vseh spletnih štacunah.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

galu ::

Verjetno bi se tudi pritoževal, če bi bila cena ob naročanju 252€, ob nakupu (prevzemu) pa aktualna cena 270€, a ne? >:D

Naročilo se formira glede na ceno ob oddaji naročila. Kasnejša cena nima nobene veze več in bi se tako za spremembo moral zmeniti s prodajalcem (in upati, da je dobre volje).
Tako to gre.

Konlov je izjavil:

Ob plačilu (danes)-252€
Na spletu danes- 237€

potem nisi bil nategnjen. cene se pač spreminjajo in je to to... Druga stvar bi bla, da bi bla cena ob trenutku nakupu 237, ti bi pa plačal 252€
#brezpodpisa

PNG ::

To gre v obe smeri. Če bi naročil za nižjo ceno kot bi se potem spremenila bi tudi plačal to ceno ob naročilu. Dinokomp je moral plačati ceno ob naročilu kakršno je, ne more ti zdaj dati popusta -20€ če je bila grafa toliko dražja na dan naročila, logično a ne? A na steamu tudi pizdiš če kupiš špil pa je naslednji dan znižan?

Ok, bo držalo.>:D

MooM ::

Cene se pač nižajo iz dneva v dan. Cena seveda velja kot ob naročilu, lahko pa dobra volja prodajalca prinese kakšen dobropis, če hočejo biti uporabniku prijazno podjetje :). Probati ni greh.

jasa123434 ::

Jaz bi vprasal koliko dni bi priblizno cakal za sestavo racunalnik z vsem za 992 € in dostavo???

Izbral bi lastno dostavo

Narocil bi iz dinokomp.at
Cakam zaradi austrije kaj dlje

Ne čakaš dlje zaradi .at, boš pa moral malo počakati ker so prazniki in nihče ne dela.

Ne mislil se skozi normalne delovne dni???

Ti piše poleg vsakega artikla koliko je za počakati, čakal boš tako dolgo kolikor dolgo se čaka za najbolj pozen artikel. Logično, ali?

Ok bom pogledal

Assass1n ::

Če piše 2-6 dni pričakuj da imaš doma v 10 dneh.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Master Chief ::

novinec09 je izjavil:

Nitro20:

Tebe pa resnično ne razumem-pogovarjaš in dogovarjaš se z voznikoma, ki itaq nimata pojma za kaj se gre in kako se rešuje-samo vozita robo.

Ti kar lepo pokliči Edi-ja na ono 070 številko in mu razloži kako in kaj-sem prepričan, da se boš z njim lahko dogovoril za pametno rešitev in to precej prej kot z Dinom. Jaz se pog. in dogovarjam samo še z njim in vedno sma se vse super dogovorila, medtem, ko sem se pred leti z Dinom pog. mi je vedno nekako želel vsiliti določene izdelke-seveda vedno to, kaj je imel na zalogi, saj je to kao najboljše,....

Pokliči Edija in se raje z njim pogovarjaj in sem 100%, da bota rešila težavo.

Potrjujem, da je uporabnik novinec09 zaposlen v Dinokumpu. (Edi)

Zabavno + zanimivo. Kako si pa prišel do tega zaključka?

Elleshar ::

lp
tole pa je moj build, ki bi ga rad naročil preko dinokomp.at. Obveščen sem bil, da osebni prevzem ni mogoč. Me pa zanima koliko dodatnih stroškov bi imel, če bi vzel dostavo na dom + preko domene .at. Ob katerem času ponavadi pripeljejo?
Zanima me tudi, če sem izbral primerne komponente? (3d modeliranje/rendering (vem da obstajajo quadro, firepro grafične, vendar so nove drage, starejšim pa manjka juice za gaming ;) ), gaming, malo poigravanja z OC (vem da haswell močno švica)

Hvala za odgovor že v naprej.
Elleshar

Build (ssd bom kupil naknadno):

Matična:
ASUS Z87-Pro 169,20 EUR

CPU
Intel Core i7 4770K (3.50Ghz, 8MB) BOX 309,60 EUR

RAM:
G.Skill RipJaws-X 16GB 1866Mhz cl10 KIT - 1.50V 153,60 EUR

Grafična:
Sapphire Radeon R9 280X 3GB Toxic 324,00 EUR

Disk:
Seagate Barracuda 7200.14 2000GB 64MB 86,40 EUR

Ohišje:
NZXT Phantom 630 Belo 182,40 EUR

Optična enota:
Samsung SH-224 18,00 EUR

Hladilnik za procesor:
Noctua NH-D14 66,00 EUR

Napajalnik:
XFX Pro Series Modular Edition (Bronze) 850W 110,40 EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Elleshar ()

Sergio4 ::

Pri napajalniku bi lahko komot vzel 650w, ampak od več ne boli glava.

sem malo simuliral na PSU simulatorjih, pa sem bil kar v bližini maximuma 750W... seveda pod nestandardnimi pogoji :D... pa vseeno, ce bo malo overclocka, pa še kakšen dodaten ssd in storage disk... morda še kaj drugega v prihodnosti, mam raje več :)
ve kdo kaj o stroških poštnine/dodatnih stroških pri dinokomp.at?

_geek_ ::

Elleshar je izjavil:

ve kdo kaj o stroških poštnine/dodatnih stroških pri dinokomp.at?

Direktno kopirano:

Lieferung innerhalb von Slowenien:
Versandkosten betragen 10,00 €, unabhängig von Gewicht oder Größe des Pakets. :)

Hvala :)

Očitno sem spregledal to informacijo na strani.

Lp

klkkkkkkkkkk ::

Je tole res prava ponudba?
http://www.dinokomp.at/produkt/club-3d-...

pojma nimam, res čudna cena, glede na to, da so ostale podobne skoraj 100 evrov dražje :)

NejcSSD ::

klkkkkkkkkkk je izjavil:

Je tole res prava ponudba?
http://www.dinokomp.at/produkt/club-3d-...

Je že 390€
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Danes sem naročil vse komponente pri dinokomp.at, če izvzamem ohišje, ki ga ni več v ponudbi. Q.Q Trenutno ga nisem zasledil v nobeni naši trgovini, tako, da ne vem kje ga naj vzamem. Ima kdo kakšno dobro idejo? (brez nekih dragih poštnin, itd...)

Če slučajno kdo ni prebral mojega posta o specifikacijah, govorim o NZXT Phantom 630 White.

Lp,
Elleshar

Ej daj pokliči ti Edija za vsak slučaj, ker vem da je to ohišje svoj čas imel na zalogi.

CyberAD ::

A kdo ve, če kupiš na .at, je možen osebni prevzem? In če je, kje?

Ni možen.

Xporterx ::

Mene pa zanima zakaj si ne morem na dinokompu ustvariti računa ko se hočem prijaviti mi napiše da imam napačno geslo ali uporabniško ime čeprav sem stoprocenten da sem vnesel oboje prav. Naredil sem več računov ampak pri vsakem isto.

Shybby ::

ce imas gmail poglej v spam..

Xporterx ::

Deluje :D hvala shybby.

s1m0n ::

Kako dolgo traja, da naberejo vso robo za PC ? Kakšen teden ?
Katera dostavna pa dostavlja iz .at ?

NTX ::

Jaz sem na Dinokompu naročil cel računalnik s še kar eksotičnimi komponentami pa so mi ga dostavili na dom v 8ih dneh.

Isti PC sem pred tem naročil na AGT-ju in po dveh mesecih in pol nategovanja zadevo storniral.
Vračilo avansa na AGT-ju je za tem trajalo še tri mesece in pol.

Kdo dostavlja iz Dinokomp.at ?

s1m0n je izjavil:

Kdo dostavlja iz Dinokomp.at ?

Ammm Dino in Edi? :D

Tak danes dobil vso robo, vse je trajalo 8 dni od naročila za vse komponente in ohišje. A se bo/je malo zavleklo saj je na dostavljenem ohišju polomljen celoten front panel (jezički, ki ga držijo). Bomo zdaj pač morali čakat, da se to uredi preden ga lahko sestavim :( Ostalo od naročila, do dostave solidno. Kako bo z urejanjem za ohišje pa še bomo vidli, če bo vse ostalo pozitivno :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: s1m0n ()

worteleven ::

Kako je pri njih glede zamenjave robe v primeru stvarne napake?

Jaz še do zdaj nisem imel problemov, pa praktično samo pri njih kupujem, razen kakšno specifično robo...na primer japonske tipkovnice ali studijske slušalke.

worteleven ::

kako pa je z vračilom denarja v kolikor izdelek vrneš? Ali hitro vrnejo?

Zgodovina sprememb…

theBill ::

Zasledil sem, da Dinokomp dostavlja naroceno robo s kombijem tudi v Ljubljano. Velja to samo za slovenski Dinokomp ali tudi v primeru, ce narocis na Dinokomp.at?

paliskic ::

Zaenkrat nisem zadovoljen z dinotom, naročil sem komplet pc. Naročeno pri dinokomp.at 11.04. Jutri bo dva
tedna od oddaje naročila, še vedno nimam nobene informacije. Od 15.4 je status naročila: Naročeno. Na email seveda ne odgovarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: paliskic ()

lesi ::

paliskic je izjavil:

Zaenkrat nisem zadovoljen z dinotom, naročil sem komplet pc. Naročeno pri dinokomp.at 11.04. Jutri bo dva
tedna od oddaje naročila, še vedno nimam nobene informacije. Od 15.4 je status naročila: Naročeno. Na email seveda ne odgovarja.

imam isto tezavo 2-6dni my ass :)

Epialt ::

Ja fak, js sm pa glih mislu oddat naročilo. Haha
Se spet nagibam bol k funtech / tujina.

Epialt je izjavil:

Mogoče boš imel več sreče kot jaz :)

Epialt ::

paliskic je izjavil:

Epialt je izjavil:

Mogoče boš imel več sreče kot jaz :)

haha, nism glih gambler ^^.
Bom raj počaku na vajine odzive še kak tedn, pa se pol odloču komu dat moj denar.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Epialt ()

mitja73 ::

Tale dino je bolj loterija, pa še z davki šmugla.

@Epialt

danes je dva tedna od naročila, če mi danes ne odgovori na email ki sem jim ga poslal 2 dni nazaj bom preklical naročilo, tako da ne čakat mene. :)
««
8 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562138856 (78396) kuglvinkl
»

Katera grafična kartica (strani: 1 2 3 )

10720895 (17110) nuclear
»

Dinokomp izkušnje (strani: 1 2 )

9216575 (9116) x4en0n
»

Dinokomp (strani: 1 2 3 )

12820246 (12780) Rakunish
»

Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )