Forum » Kaj kupiti » Dinokomp
Dinokomp
Temo vidijo: vsi
mkonci ::
A lahko kdo pove če:
1. Dinokomp/Dinocomp kdaj odgovori na mail če jim ga pošlješ?
2. koliko je povprečen čas dobave komponent?
3. kako je z računom, ko pripeljejo računalnik na dom, je račun zraven, al uporabljajo foro, da ti dajo dobavnico in račun pride po pošti. (Slednjega se ne grem, ker jim ne dam 900€ in jih bom potem moral prosit za račun 15mesecev in vmes upat da ne bo kaj crknilo).
Hvala
PS: na odgovor na moj mail trenutno že čakam 5 dni...
1. Dinokomp/Dinocomp kdaj odgovori na mail če jim ga pošlješ?
2. koliko je povprečen čas dobave komponent?
3. kako je z računom, ko pripeljejo računalnik na dom, je račun zraven, al uporabljajo foro, da ti dajo dobavnico in račun pride po pošti. (Slednjega se ne grem, ker jim ne dam 900€ in jih bom potem moral prosit za račun 15mesecev in vmes upat da ne bo kaj crknilo).
Hvala
PS: na odgovor na moj mail trenutno že čakam 5 dni...
Nwanko ::
Pokliči Edija na 070 številko pa se boš hitreje vse zmenil. Trgovina je 1A, za račun se nimaš bat ker sta račun in garancija vedno zraven.
sem govoru z njim, vendar pravi da se morem obrnit na dinocomp.at ker sem tam naročil. A je isto zaupanja vreden?
sej vem, da sem jst mal zaj.. to bi se moral pozanimat prej ne pa zdej ko je že naročeno :D
sej vem, da sem jst mal zaj.. to bi se moral pozanimat prej ne pa zdej ko je že naročeno :D
PNG ::
Ma daj če to je že oseminšestdeseta tema o dinokompu in po 12598 straneh vprašaš če boš dobil poleg račun, kot da naročaš nekaj iz Nigerije. Ko moram to brati na forumu ki ga spremljam, očitno postane tudi moja skrb.
RejZoR ::
Danes dobil SSD od Dinokompa in je bil zraven račun in potrjen garancijski list. Enako kot že nešteto nakupov prej. Vbistvu sem nasplošno čez Dinokomp videl zelo malo kritik in tud sam se ne morem čez nič pritoževat. Imajo odlično poslovno prakso in dobre cene, problemov še nisem imel pri nakupih niti pri reklamacijah (crknjena mamaplata), tko da kapo dol. Če rabim kos železnine za računalnik je njihova stran prva, ki jo vedno odprem. Včasih si želim, da bi vsi tko dobro furali spletne trgovine, ker Dino jim je res lahko samo za zgled.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
hojnikb ::
wow wow
rejzor kupuje ssdje.
Kje je zdaj vsa ta nastrojenost proti ssdjom ?
//ontopic
Kar se tiče dinota, so far so good. Enako z računi.
rejzor kupuje ssdje.
//ontopic
#brezpodpisa
Janac ::
Ko sem kupil na Dinokompu kupu napajalc, sem na gar. listu videl da je datum nakupa bil napisan dva dni prej, kot pa sem jaz prevzel. Tko da...
Po emailih pa kar pokajo od tega očitnega obnašanja, ko prav vidiš, po principu; plačaj in odj***. Pri njih sem pa kupil samo zato, ker nisem mel izbire, da bi kupil kje drugje.
En + za vso eksotiko, ki jo premore Dinokomp.
Po emailih pa kar pokajo od tega očitnega obnašanja, ko prav vidiš, po principu; plačaj in odj***. Pri njih sem pa kupil samo zato, ker nisem mel izbire, da bi kupil kje drugje.
En + za vso eksotiko, ki jo premore Dinokomp.
Hvala.
i100k100, sej ti ni potrebno kliken prov na vsako odprto temo...
Pa kaj tebi ni jasno, če sem ti razložil da smo na tvoje vprašanje odgovorili že približno bazilijonkrat, kaj misliš da se je čez noč spremenilo? 15 let že Dino prodaja elektro robo in zdaj misliš da se bo za tvojih 50€ naročila šel hecat ali kaj, ja seveda.
Hvala.
i100k100, sej ti ni potrebno kliken prov na vsako odprto temo...
Pa kaj tebi ni jasno, če sem ti razložil da smo na tvoje vprašanje odgovorili že približno bazilijonkrat, kaj misliš da se je čez noč spremenilo? 15 let že Dino prodaja elektro robo in zdaj misliš da se bo za tvojih 50€ naročila šel hecat ali kaj, ja seveda.
Smo kapiral, ti vseved..
wow wow
rejzor kupuje ssdje.
//ontopic
Nastrojenost? Samo proti glupemu folku, ki kupuje SSD za boot drive. Drugače ga imam v laptopu že več kot eno leto, ta je za hibridni sistem, obstoječ 2TB Caviar Black + 32GB Sandisk ReadyCache. Imam enako placa kot prej, samo da se mi vse zaganja hitreje. Pa nič mi ni treba prestavljat po diskih al pa študirat kam bom kej inštalira.
wow wow
rejzor kupuje ssdje.
//ontopic
Nastrojenost? Samo proti glupemu folku, ki kupuje SSD za boot drive. Drugače ga imam v laptopu že več kot eno leto, ta je za hibridni sistem, obstoječ 2TB Caviar Black + 32GB Sandisk ReadyCache. Imam enako placa kot prej, samo da se mi vse zaganja hitreje. Pa nič mi ni treba prestavljat po diskih al pa študirat kam bom kej inštalira.
Torej sem glup, ker ne potrebujem več kot 120gb prostora za OS, vse programe in igre? :/
EDIT: Trenutno imam še 60gb prosto od 120 na voljo ob polni inštalaciji.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PNG ()
Govoril sem za boot drive, ne če je edini drive... ~400GB prosto od 2TB...
Assass1n ::
Jaz sem naročil in v naprej plačal ohišje, rok dobave 2-6dni(delovnih) danes je 6 delovni dan, drugače 8 odkar se je status spremenil v naročeno. Vem da vrjetno nimajo kej, samo sem vseeno žalosten do kosti, ker ga še ni
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Moje nezadovoljstvo raste iz dneva v dan. Naročil sem pri Dinocomp.at. Zadnji sprenejen status (tudi prvi) je bil da so sprejeli naročilo je prispelo 15.10.2013. Od takrat nič.
Najbol me jezi njihova "ignoranca", lepo vljudno sem jih prosil, da mi sporočijo okviren datum dobave pa je od tega že 5 dni in mi niso uspeli odpisat, ko jih kličeš se pa ne javijo . "K da je tako teško napisat, dobava bo predvidoma v roku 14 dni.."
Imam občutek da jim mal dol visi... V teh časih to vsekakor ni pravi način obnašanja do strank, ki jim zaupajo z nakupom vrednim 1000EUR!
še kak dan in če se ne javijo bom vse skup preklical.
Najbol me jezi njihova "ignoranca", lepo vljudno sem jih prosil, da mi sporočijo okviren datum dobave pa je od tega že 5 dni in mi niso uspeli odpisat, ko jih kličeš se pa ne javijo . "K da je tako teško napisat, dobava bo predvidoma v roku 14 dni.."
Imam občutek da jim mal dol visi... V teh časih to vsekakor ni pravi način obnašanja do strank, ki jim zaupajo z nakupom vrednim 1000EUR!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mkonci ()
Pri meni je status naročila v teku, tko da bo jutri tukaj i know it.
mkonci to je pa res čudno, tudi sam sem klical in mail poslal kje naj naročim da bo zame bolj ugodno ali .si ali .at brez odgovora na obeh koncih
A ni za naročila nad 1000€ potrebno aro plačat? Nekje sem prebral na strani se mi zdi.
mkonci to je pa res čudno, tudi sam sem klical in mail poslal kje naj naročim da bo zame bolj ugodno ali .si ali .at brez odgovora na obeh koncih
A ni za naročila nad 1000€ potrebno aro plačat? Nekje sem prebral na strani se mi zdi.
Moje nezadovoljstvo raste iz dneva v dan. Naročil sem pri Dinocomp.at. Zadnji sprenejen status (tudi prvi) je bil da so sprejeli naročilo je prispelo 15.10.2013. Od takrat nič.
Sej ne da ti indikatorji na strani kaejo kakšna je okvirna dobava. Recimo rumena pika pomeni od 2-6 delovnih dni rok dobave. Samo z miško pokaži na piko, pa se ti izpiše... Oranžni imajo recimo 5-10 dni, če pa je zelena pa načeloma lahko dobiš že naslednji dan.
ASRock Z87 Extreme4 140,40 € 1 (2-6dni)
Intel Core i5 4670K (3.40Ghz, 6MB) BOX 216,00 € 1 (2-6dni)
G.Skill Ares 8GB 1600Mhz cl9 KIT - 1.50V 78,00 € 1 (2-6dni)
OCZ Vector 128GB 115,20 € 1 (2-6 dni)
Antec One 56,40 € 1 (2-6dni)
Samsung SH-224 18,00 € 1 (2-6dni)
Thermalright HR-02 Macho Rev. A 45,60 € 1 (2-6dni)
Sestava 10,00 € 1
ASUS VX238T 144,00 € 1 (2-6dni)
XFX Core Edition PRO 550W 61,20 € 1 (2-6dni)
vse preveru, dobava 2-6 dni. To so verjetno delovni dnevi. OK danes je 6 delovni dan. Upam da bo zdej zdej.
Še vseeno pa sem mnenja, da tak način nekomuniciranja skrajno neprimeren. Da bi se jst tako v službi obnašal bi že zdavnal bil zaposlen na sončni upravi.
Zahlungs-Methode: Po povzetju (z gotovino)
Art der Lieferung: V Slovenijo
Intel Core i5 4670K (3.40Ghz, 6MB) BOX 216,00 € 1 (2-6dni)
G.Skill Ares 8GB 1600Mhz cl9 KIT - 1.50V 78,00 € 1 (2-6dni)
OCZ Vector 128GB 115,20 € 1 (2-6 dni)
Antec One 56,40 € 1 (2-6dni)
Samsung SH-224 18,00 € 1 (2-6dni)
Thermalright HR-02 Macho Rev. A 45,60 € 1 (2-6dni)
Sestava 10,00 € 1
ASUS VX238T 144,00 € 1 (2-6dni)
XFX Core Edition PRO 550W 61,20 € 1 (2-6dni)
vse preveru, dobava 2-6 dni. To so verjetno delovni dnevi. OK danes je 6 delovni dan. Upam da bo zdej zdej.
Še vseeno pa sem mnenja, da tak način nekomuniciranja skrajno neprimeren. Da bi se jst tako v službi obnašal bi že zdavnal bil zaposlen na sončni upravi.
Zahlungs-Methode: Po povzetju (z gotovino)
Art der Lieferung: V Slovenijo
Ja garancijski list in račun sta bila izpolnjena na dan ko so poslali a ne?
A res?
Sicer verjetno res niso povsem zanič, vendar odnos v stilu: sej te nihče ne sil kupt, ko te j*be, ni ravno spodbuden....
A nisi ti tisti tip, ki si je izmislil, da so mu grozili po telefonu, v resnici pa sploh nisi šel dvigniti grafe za 500€ tako da si jim še stroške poštnine nabil in so ti rekli da jim vrni denar vsaj za poštnino če želiš možnost da še kdarkoli naročaš pri njih?
Jan to pa res ni lepo od tebe!, jaz sem dobil mail, da mi v petek pripelje njihova dostava tko, tretje naročilo bo vrjetno vse vredu.
No ocitno sem bil morda mal prehiter. Dobil sem mail, da v petek dobim vse naroceno.
Komaj cakam...
Komaj cakam...
BuzzFuzz ::
Bolj kot berem vse to bolj imam občutek, da vas je tukaj kar nekaj od konkurence in blatite podjetje kot za šalo.
To se je dogajalo že prej, pri opisih ostalih podjetij (AGT, Demise...)
Čeprav, Demise bi lahko kar zaprli.. če ga že niso.
Naročil za cca 1000 EUR komponent pri Dinotu - VSE OK, garancija in računi.
Naročil za cca 1100 EUR komponent pri Mlacom - VSE OK, garancija in računi.
Govorim samo o naročilih iz tega polletja.
Edino nekaj je, Mlacom ima daleč najbolj dodelan Web in daleč najbolj prijazen kolektiv.
Če se ne motim je tam zaposlen Jaka (super dečko). Seveda moram pohvalit tudi Dinota (super možakar).
Pozdrav iz štajerske ;)
+ Včeraj oddal novo naročilo in kot zmeraj do sedaj prejel email, da tega in tega modela oz proizvajalca ni na zalogi in če lahko izberem alternativo. Do sedaj sem zmeraj prejel email z vsemi podatki itd.
Garancija, predvidevam da je napisana na dan oddaje na pošto. Tukaj ne vidim problema. Če želiš da ti začne veljati od dana osebnega prevzema te reši samo osebni prevzem. izi.
To se je dogajalo že prej, pri opisih ostalih podjetij (AGT, Demise...)
Čeprav, Demise bi lahko kar zaprli.. če ga že niso.
Naročil za cca 1000 EUR komponent pri Dinotu - VSE OK, garancija in računi.
Naročil za cca 1100 EUR komponent pri Mlacom - VSE OK, garancija in računi.
Govorim samo o naročilih iz tega polletja.
Edino nekaj je, Mlacom ima daleč najbolj dodelan Web in daleč najbolj prijazen kolektiv.
Če se ne motim je tam zaposlen Jaka (super dečko). Seveda moram pohvalit tudi Dinota (super možakar).
Pozdrav iz štajerske ;)
+ Včeraj oddal novo naročilo in kot zmeraj do sedaj prejel email, da tega in tega modela oz proizvajalca ni na zalogi in če lahko izberem alternativo. Do sedaj sem zmeraj prejel email z vsemi podatki itd.
Garancija, predvidevam da je napisana na dan oddaje na pošto. Tukaj ne vidim problema. Če želiš da ti začne veljati od dana osebnega prevzema te reši samo osebni prevzem. izi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BuzzFuzz ()
Moj namen ni blatenje nobene firme!!!
Vecja kot je konkurenca nizje cene, kar je zame kot uporabnika samo dobro.
Sem pa podal svoje mnenje, da v teh casih neodgovarjanje na maile in telefon ni pravi nacin.
Vecja kot je konkurenca nizje cene, kar je zame kot uporabnika samo dobro.
Sem pa podal svoje mnenje, da v teh casih neodgovarjanje na maile in telefon ni pravi nacin.
Zgodovina sprememb…
A res?
Sicer verjetno res niso povsem zanič, vendar odnos v stilu: sej te nihče ne sil kupt, ko te j*be, ni ravno spodbuden....
A nisi ti tisti tip, ki si je izmislil, da so mu grozili po telefonu, v resnici pa sploh nisi šel dvigniti grafe za 500€ tako da si jim še stroške poštnine nabil in so ti rekli da jim vrni denar vsaj za poštnino če želiš možnost da še kdarkoli naročaš pri njih?
ha ha ha! Kako hitr si si tole zmislu? Sevede ni res, drugi pa tut kr verjamete.
polpo ::
Danes so znižali eno grafično katero sem naročil 21.10 in sprejeli so naročilo včeraj, bo tudi moja znižana?
Se da, da naročim eno drugo namesto te?
NejcSSD ::
Ja pokliči njih ane, kaj to nas sprašuješ?
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti
A res?
ha ha ha! Kako hitr si si tole zmislu? Sevede ni res, drugi pa tut kr verjamete.
En je to 100% naredil in tu pisaril na S-T, pa sem poklical Edija in se pozanimal še o drugi plati zgodbe. Zdelo se mi je, da si bil ti (nisem pa bil 100%, zato sem pa VPRAŠAL a nisi ti tisti tip).
Danes so znižali eno grafično katero sem naročil 21.10 in sprejeli so naročilo včeraj, bo tudi moja znižana?
Čisto odvisno kdaj jo je podjetje naročilo. Če jo je naročil po znižani ceni se boš najbrž lahko zmenil, če ne pa pač ne.
Sisus ::
Živjo!
Js sm prek konfiguratorja sestavu pc...izbrau sm tud možnost sestave. Kako je zdj potem z vsemi škatlami, papirji, elementi (kabli,dodatki) od komponent, ki ostanejo po sestavi? Upam, da jih tudi dobim zraven..
Js sm prek konfiguratorja sestavu pc...izbrau sm tud možnost sestave. Kako je zdj potem z vsemi škatlami, papirji, elementi (kabli,dodatki) od komponent, ki ostanejo po sestavi? Upam, da jih tudi dobim zraven..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Sisus ()
Priporočam ti, da pokličeš Edija in mu to sporočiš.
A ste dobili danes pakete, gnjavatorji? Kolikor mi je znano, gredo danes paketi ven, ker tudi sam pričakujem enega.
A ste dobili danes pakete, gnjavatorji? Kolikor mi je znano, gredo danes paketi ven, ker tudi sam pričakujem enega.
Kdaj bo weeeeeeeeeeeeeeeeee, aja dobil danes pred 11 uro, prijazen fant dal in šel svojo pot se mi zdi da je rekel v ivančno imel je pa noter kar nekaj robe, tudi komplet nesestavljene sisteme sem videl, eden se je odločil za isti napajalnik kot jaz cx750m
Živjo!
Jst sem dans dobil komp. Ja vse škatle so zraven, prav tako kabli šraufki in ostalo kar niso porabili.
Sem zadovoljen, račun in garancije zraven, edino kar je mankal je LCD, tega so pozabel dat v dostavno vozilo, tako da ga dobim po pošti čez par dni :(
Brias ::
Živjo!
Jst sem dans dobil komp. Ja vse škatle so zraven, prav tako kabli šraufki in ostalo kar niso porabili.
Sem zadovoljen, račun in garancije zraven, edino kar je mankal je LCD, tega so pozabel dat v dostavno vozilo, tako da ga dobim po pošti čez par dni :(
si ze instaliral OS ... vtisi ...
te ze mori glas tvojega zelezno/graficnega odpada? :)
Presenečen sem kako hitro pride v winse... vse dela super hitro, grafična dela BP, tud COD MWF2 funkcionira odlično :)
enkrat morem še zvedet kako ga mal navit če sem že tazga nabavu :P
Aja pa skor bi me kap k sem hldilnik procesorja vidu, tako velikega nisem vidu še nikol!!! :)
enkrat morem še zvedet kako ga mal navit če sem že tazga nabavu :P
Aja pa skor bi me kap k sem hldilnik procesorja vidu, tako velikega nisem vidu še nikol!!! :)
Zgodovina sprememb…
Brias ::
@mkonci
SSD si se dobil vector? ti ni kaj drugega poturil ker je bilo ravno na meji da bo kriticna dobava ( sedaj jih ze kar nekaj casa ni )
ja cooler pa je tak kot mora ...
best PP glede na max visino kiste in da je pac zrak ...
SSD si se dobil vector? ti ni kaj drugega poturil ker je bilo ravno na meji da bo kriticna dobava ( sedaj jih ze kar nekaj casa ni )
ja cooler pa je tak kot mora ...
best PP glede na max visino kiste in da je pac zrak ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brias ()
ja sem dobil vector. Res sem presenečen kako hit to zdej gre v winse.
Ja hladilnik zavzame skor 1/4 cele kište :P
Brias, hvala za pomoč!
Ja hladilnik zavzame skor 1/4 cele kište :P
Brias, hvala za pomoč!
Ne pijan hodt na slotech zakaj bi ga prodali ruski mafiji?
Da se vrnemo na temo spet hvalim 3x naroču 3x zadovoljen. Dobil vse račune in garancije, uveljavljat je pa še nisem rabil.
Da se vrnemo na temo spet hvalim 3x naroču 3x zadovoljen. Dobil vse račune in garancije, uveljavljat je pa še nisem rabil.
Konlov ::
Danes prejel računalnik. Žal mi je pob MSI GeForce GTX 760 računal 252€ (na keš), če prav je danes 237€. Žal nisem prej preveril in me je gladko...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | AGT računalniki (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 138859 (78399) | kuglvinkl |
» | Katera grafična kartica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20895 (17110) | nuclear |
» | Dinokomp izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16575 (9116) | x4en0n |
» | Dinokomp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20247 (12781) | Rakunish |
» | Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10504 (9093) | darkolord |