Forum » Kaj kupiti » Dinokomp
Dinokomp
Temo vidijo: vsi
yayo ::
Vplačal kompleten pc po predračunu v ponedeljek (plata Gigabyte, Z68 chipset), dobim jutri po kurirju Interevropa. Bliskovito, se mi zdi.
chucki ::
Jaz sem narocil grafično 560ti, ter so odpisali, da so jo naročili. Nikjer ni pa dobavnih rokov, niti ne odpišejo kdaj jo lahko pričakujem...
RejZoR ::
Ponavad traja za stvari, ki jih nima na zalogi okoli 7 dni.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Za take primere je najbolje če strica pokličeš. Sam sem enkrat dost nujno rabil novo grafično, sem ga poklical in vprašal če jo slučajno ima na zalogi. Pol je rekel, da nima in da naj bi bila dobava okoli 7 dni. In res sem jo dobil naslednji teden na 6 ali 7 dan.
DrSergioDJ ::
Meni so grafično dobavili v 3 delovnih dneh. V četrtek naročeno, v ponedeljek že v kišti :)
...
bdoxx ::
nekaj se je govorilo da bodo trgovino ponovno odprli na novi lokaciji.
Ve kdo slučajno kaj o tem?
Ve kdo slučajno kaj o tem?
Ali kdo ve preko katere pošte pošiljajo, ker so včeraj poslali paket in bi ga mogel danes dobiti... Pas mater iz Anglije dobim v 2-3 dneh, katastrofa...
Preko dostavne fura pakete. Vsaj do zdej je bilo tko, ko sem dobil status "Odposlano" je roba prišla naslednji dan.
Nope, danes okoli 13.30 je prišel kombi, v njem sta bila 2 človeka z napisi na majicah (dinokomp). Sem vprašal, če sami dostavljajo, pa je reku, da ja.
Master_Yoda ::
Danes dobil dele za nov komp od Dinokompa, ter sem malo razocaran. Narocil in placal med drugim tudi 2 Samsungova F3 1 TB diska, v paketu pa samo 1 (Pa se ta kr tak dan med druge komponente, da skace po skatli). Sem poklical na stevilko, ki jo imajo na strani, ter mi je rekel, da naj mail posljem, da bo jutri videl in da ce ni bilo poslano bo poslal disk.
Kaj si lahko izmisli, da je bil poslan disk in me naserje za 54 EUR ?
Upam da hitro poslje, ker OS sem si danes tak za dzabe te gor dal ker moram cakati na drug disk da jih v RAID0 poknem.
Kaj si lahko izmisli, da je bil poslan disk in me naserje za 54 EUR ?
Upam da hitro poslje, ker OS sem si danes tak za dzabe te gor dal ker moram cakati na drug disk da jih v RAID0 poknem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()
Master_Yoda ::
So odpisali, da se opravicujejo za napako, ter da so poslali in ga bom jutri dobim. Imajo dober odnos ter hitro se kak problem resi, ce nastane, tako da bom se od tu nabaljal stvari !
Pač preveri knjiženo in dejansko zalogo pa vidi če je odstopanje. Če je odstopanje so ga res pozabil dat zraven, drugače pa ne.
dmzkl ::
Po prebranem sklepam, da je vredu spletna trgovina. Z garancijo tudi ni bilo nobenih težav pri komu? Se odločam za nakup, pa se rajši prepričam, da je dinokomp ok. Hvala.
PNG ::
Osebno samo pri njih naročam in sem do zdaj 5-6 krat že uveljavljal garancijo, pa še ni bilo nikoli problemov. Ponavadi sem tudi zelo hitro stvar rešil. Enkrat sem celo prinesel od Demiseja robo (ker mi valda ni hotel priznavati garancije na njo, kot je že navada za Demise očitno) pa mi ga je Dino vzel v garancijo. Toplo priporočam, kar se mene tiče.
Tilen ::
Kaj si pa kupil takšnega, da se tako zelo kvari? 6x uveljavljat garancijo pri enem in istem prodajalcu pa ni kar tako.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
V 4ih letih 3 računalnike, 2 za sebe, 1 za punco, 1 za kolega, pa še enega za znanca. Poleg tega v tem času 2 grafični izven teh nakupov, 2 SSDja, rame, 1 matično in tipkovnico. Najverjetneje še kaj, pa sem pozabil naštet.
Stvari pa pač crknejo. Enkrat plata, enkrat grafična, enkrat napajalnik, enkrat rami in enkrat en ventilator. Ziher sem pa še kaj pozabil naštet.
Stvari pa pač crknejo. Enkrat plata, enkrat grafična, enkrat napajalnik, enkrat rami in enkrat en ventilator. Ziher sem pa še kaj pozabil naštet.
refosk ::
Kar ne morem verjet, meni je v 10 letih crknil le en usmernik, pa sem sestavil sigurno 10 računalnikov.
ABX ::
Lahko da ima slabo napeljano elektriko ali enostavno bad karma. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
vinkl25 ::
Nakup pri Dinokompu lahko samo priporočam nikoli nobenih problemov. Če bi ocenjeval od 1 do 5 je čista 5
Asus Crosshair V Formula |Phenom II 1090T @4200|TeamGroup Elite 8GB@1600Mhz|
2x500GB SSD|2x1070
2x500GB SSD|2x1070
Niti ne tolko bad karma, tak je če kupiš ASRock plato, ATi Radeon grafično pa LCPower napajalnik. Aja, pa OCZ rame :D
OZZY ::
OCZ rami so pri men vedno delovali BP.. pa sem jih mel malo morje..
drugač pa tud vse kar sem naročil pri njih še ni nikol crknilo.. Dobil pa sem kot so rekli..Pa tud po telefonu so bili prijazni.
drugač pa tud vse kar sem naročil pri njih še ni nikol crknilo.. Dobil pa sem kot so rekli..Pa tud po telefonu so bili prijazni.
Go with the flow.
krispe ::
Niti ne tolko bad karma, tak je če kupiš ASRock plato, ATi Radeon grafično pa LCPower napajalnik. Aja, pa OCZ rame :D
Jaz sem imel pred leti AsRock plato in je delovala super.
LC napajalnike tudi uporabljam že nekaj let in še noben ni crknil.
Radeon grafe uporabljam 3 leta in še nobena ni odpovedala.
OCZ ramov pa še nisem imel.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
Kr_Edn ::
" i100k100 :: 8. okt 2011, 21:56:26
Ne razumem kako je to pomembno za to temo?"
Jah, ker vsak cigan ( ekhm- Rom) svojega konja hvali, vsak tepec pa svoje smeti.
( Pa da ne bo kdo mislil, da namigujem na Dinokomp! Sploh ne!)
Ne razumem kako je to pomembno za to temo?"
Jah, ker vsak cigan ( ekhm- Rom) svojega konja hvali, vsak tepec pa svoje smeti.
( Pa da ne bo kdo mislil, da namigujem na Dinokomp! Sploh ne!)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kr_Edn ()
Dule216 ::
V glavnem, še 17 dni ima, da mi vrne popravljen in delujoč PC!!! In naj se nekdo od njih (ne Dino) nauči obnašanja in komuniciranja s strankami! LP Dule
fireX88 ::
zanima me, kako je z garancijo pri njih, če nimaš embalaže? upoštevajo? da vem, če lahko stran vržem al morem vse obdržat, da se bo lahko prah gor nabiral..
Garancijski list rabiš samo, nič drugega.Je pa fajn embalažo obdržat v primeru da boš stvar enkrat prodajal...;)
chrispy113 ::
jas dam dinokompu oceno 5/5 ker res stvari ponavadi dobim v 3 dneh naročil ze SSD, grafo, rame, 3x HDD, polno nekih kablov, noctuo, in vse je šlo super, v parih dneh čez, poleg tega pa so tudi ugodni.
Niet1986 ::
Jaz sem prvič naročila pri Dinokompu in sem bila zadovoljna. Naročila sem kit RAMov (DDR2, 2x1G). Dobila paket danes (dostavni rok isti kot na njihovi spletni strani). Paket je bil OK, zavit v metre črne folije, z vsemi možnimi nalepkami (lomljivo, občutljivo, itd.), v paketu pa garancijski list, dobavnica ter račun. RAMi so bili v dodatni škatli (trda plastika). Cena: 40€; dostava vključena v ceno (dostavna služba DPD). V prihodnje bom še naročila pri njih.
BALAST ::
Dobrodošla na Slo-Tech!
BTW: 2GB DDR2 za 40€ je rop pri belem dnevu, si prepričana da te ni poštar obral?
/offtopic Zakaj se mi zdi, da ženska ne govori resnice???
BTW: 2GB DDR2 za 40€ je rop pri belem dnevu, si prepričana da te ni poštar obral?
/offtopic Zakaj se mi zdi, da ženska ne govori resnice???
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
No ja, koliko jih poznam (in poznam jih kar dobro), imajo prometa da se ven ne vidijo...pa brez zamere.
margarer ::
Jaz sem pa tv kartico pri njih naročila, 29 decembra, danes pa dobim mail o dposlano, toda kartica napačna, čist druga kot sem naročila in sem napisala da jo ne bom vzela, zdaj pa mi grozijo s sodiščem, naročilnico sem oddala na njihovi strani tko da nimam nobenih dokazov. Kaj zdaj?
M.
M.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: margarer ()
Potrditev dobiš na email kjer piše katero kartico si naročila. Če je nedvomno na škatli in v mailu napisan isti model je kartica ista. Če pa so kakršnakoli odstopanja v številkah modela, potem pa se probaj zmenit, da ti zamenjajo za pravo al pa vrnejo kupnino. Dvomim, da ti kar v prvo grozijo s sodiščem in ne vem kaj še... pa tud sicer sem se do zdej z Dinokompom vse lepo zmenil.
3man ::
Jaz sem pa tv kartico pri njih naročila, 29 decembra, danes pa dobim mail o dposlano, toda kartica napačna, čist druga kot sem naročila in sem napisala da jo ne bom vzela, zdaj pa mi grozijo s sodiščem, naročilnico sem oddala na njihovi strani tko da nimam nobenih dokazov. Kaj zdaj?
M.
Če si oddala na spletu moraš imeti dokaz no... račun v trgovini, mail potrdilo...
Račun v trgovini, na njihovi strani piše samo dan naročila in ta kartica in dostavljeno, jaz osebno sem moj e-mail ki sem ga dobila od njh zbrisala, tud pomislila nisem da bi ga shranila, druzga nimam nič :(
Saj sem napisala da ni prava kartica, a un mi je napisal takoj samo da je že odposlana in da me bodo dali pravnemu oddelku če jo ne prevzamem. Pa še napisal mi je s katerega ip-ja sem poslala, in da majo oni dokaz, mislim.....
Sem pa šla na njihovo stran gledat in moje kartice ki sem jo hotla sploh nimajo več v ponudbi.
Potrditev dobiš na email kjer piše katero kartico si naročila. Če je nedvomno na škatli in v mailu napisan isti model je kartica ista. Če pa so kakršnakoli odstopanja v številkah modela, potem pa se probaj zmenit, da ti zamenjajo za pravo al pa vrnejo kupnino. Dvomim, da ti kar v prvo grozijo s sodiščem in ne vem kaj še... pa tud sicer sem se do zdej z Dinokompom vse lepo zmenil.
Saj sem napisala da ni prava kartica, a un mi je napisal takoj samo da je že odposlana in da me bodo dali pravnemu oddelku če jo ne prevzamem. Pa še napisal mi je s katerega ip-ja sem poslala, in da majo oni dokaz, mislim.....
Sem pa šla na njihovo stran gledat in moje kartice ki sem jo hotla sploh nimajo več v ponudbi.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: margarer ()
Nič ne bom se po sodišču vlačila zarad te kartice, jo bom pač vzela, je pa za vgradit, jaz sem hotla usb, ker mam še prenosnik, a zdaj kar je je
Čak, grafična za na USB ne obstaja. Misliš zvočna kartica?
Izi ::
Čak, grafična za na USB ne obstaja. Misliš zvočna kartica?
Kje si pa ti videl grafično, če skozi piše o TV kartici?
Drugače pa jaz v tem primeru verjamem Dinotu
Kako priročno, da izbrišeš mail še predno si zadevo sploh dobil. Pa mail nikakor ni edini dokaz. Ves čas imaš na njihovi strani v svojem profilu napisano kaj si naročil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | AGT računalniki (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 138856 (78396) | kuglvinkl |
» | Katera grafična kartica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20895 (17110) | nuclear |
» | Dinokomp izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 16575 (9116) | x4en0n |
» | Dinokomp (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20246 (12780) | Rakunish |
» | Dinokomp dostava! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10503 (9092) | darkolord |