» »

Microsoft podgana

Microsoft podgana

Prjatu ::

Ok, jst mam pa namen kupit Microsoftovo brezžično podgano, pa me zanima če jo kdo ma, pa kje jo sploh prodajajo
Something else is controlling me!

SloDave ::

en moj frend jo ma, dobra je že sam draga pa tut, se ti bolj splača kupit kaj drugega za precej manj dnarja!

Boeing ::

buy logitech. simply as that.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

frudi ::

buy logitech. simply as that.
pravijo tisti, ki uporabljajo logitechove glodalce :). mimogrede, reče se 'simple as that' :).

ok, malo bolj resno... microsoft intellimouse wireless explorer je, tako praktično vsi testi na netu, najboljša brezžična optična miš trenutno. če imaš dinar, jo kar nabavi.
zna pa bit problem kje jo dejansko dobit, jaz sem moral pred letom dni svojega intellimouse optical naročit preko comtronove internetne trgovine, ker v mariboru ni bilo ene trgovine, ki bi imela microsoftove miši na zalogi. če je nikjer ne uspeš dobit, ti tako še vedno ostane www.com-shop.com
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Sergio ::

ne bi rad pametoval, ampak zdi se mi, da se reče as simple as that :D

frudi, ne bi se strinjal, da je microsoftova mis preprosto najboljsa. to je stvar uporabnika.

je pa res, da je dobavljivost miske nekje v Vagini. Repro jih prodaja, a imajo... khm... dostikrat težave. Se spomnim, ko sem hotel kupiti tipkovnico. Na koncu sem pristal na Logitechovi.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

||_^_|| ::

jst mam intelli mouse optical (en let pa še mau) in ti loh sam priporočam m$ miško.

frudi ::

Sergio, tisti as na začetku ni obvezen :).
sicer se pa strinjam, da je ocenjevanje glodalcev precej bolj subjektivno kot recimo test grafičnih kartic in da se komu drugače zelo hvaljena miš preprosto ne dopade. pač sem povzel dejstvo, da sem v skoraj vsakem 'testu' wireless explorerja prebral kaj v stilu 'most comfortable mouse ever', 'best wireless mouse' ali kaj takega.
poleg tega pa uporabniki M$ miši vemo, da so boljše od Logitechovih (se opravičujem... samo malo izzivam :D)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Boeing ::

Ok, lapsus tipkomatae :D
Povsem pravilno: As simple as that. Tisti as na začetku slovnično mora bit, ampak ga izpuščamo, ker se lepše sliši. 8-)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Rippy ::

>:D Opala jst sm mislu da je microsoft podgana :D my mistake :8) no saj bo prsla na naso (najmocnejso)patformo igra HALO :)) weeee komi cakam

Clemento ::

Mis je kul! Samo pri naketerih slabsih platah mis odpove ko navijamo fsb, ker
je mis samo na usb(neki ji ne pase)!!! Sem probal s pretvornikom tako kot pri repatem modelu pa ne deluje!!! Drugace je pa fenomenalna!!!
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobra brezrepna miš

Oddelek: Kaj kupiti
232671 (2232) reptilia
»

Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti