Forum » Programska oprema » Problem pri ponovni inštalaciji Realtek driverjev
Problem pri ponovni inštalaciji Realtek driverjev
DalajLama ::
Pozdravljeni...
Zaradi težav z zvokom sem se odločil izbrisati Realtek (HD) driverje. Ko hočem ponovno naložiti UAA Bus driver mi javi napako, da je že inštaliran, kljub temu da sem ga izbrisal z Add/Remove... Kaj naj nardim? Kako dokončno izbrisati ta driver?
Sistem: XP Pro SP3
Zaradi težav z zvokom sem se odločil izbrisati Realtek (HD) driverje. Ko hočem ponovno naložiti UAA Bus driver mi javi napako, da je že inštaliran, kljub temu da sem ga izbrisal z Add/Remove... Kaj naj nardim? Kako dokončno izbrisati ta driver?
Sistem: XP Pro SP3
DalajLama ::
Ok, odpravil sem problem z inštalacijo, ampak se mi je spet pojavil isti problem zaradi katerega sem ponovno inštaliral driverje v upanje da ga bom odpravil - Iz neznanega razloga mi dela zvok zelo potiho. To sem ponavadi odpravil s ponovnim zagonom (vsakič ko sem odprl računalnik), zdaj pa niti to ne več pomaga. Ve kdo kaj bi lahko bilo narobe?
Aja z zvočniki je vse vredu (problem je isti z slušalkami\drugimi zvočniki), v windowsih\driverjih imama povsod do konca glasnost.
Aja z zvočniki je vse vredu (problem je isti z slušalkami\drugimi zvočniki), v windowsih\driverjih imama povsod do konca glasnost.
jan01 ::
Odinstaliraj driverje, v safe modu počisti s driver sweeprjem realtekove ostanke. Zloadej si najnovejšo verzijo driverjev download
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | samodejno ugašanje rač. in pojav blue screen-aOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (985) | berlusconi |
» | Kako nastavit disk v Netbooku na IDE?Oddelek: Pomoč in nasveti | 902 (804) | tony1 |
» | Ura serviserjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2107 (1176) | BladE_ |
» | Video višjih ločljivosti štekajo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1417 (1132) | sebas4 |
» | Fortissimo2 driverji se obnašajo idiotsko.Oddelek: Zvok in slika | 1005 (905) | Gabro |