Forum » Programska oprema » command w win
command w win
mmisv ::
te win 98 me bojo spravl ob živce. kr naprej neki ne dela.
No porblem je v tem, da ko grem start >zaženi >"command" mi reče da je program pripravljen na izvajanje sam ne dokler tečejo drugi programi. me vpraša, če hočem končat programe. dam DA. pol pa resetira comp pa gre v ms-dos. kako bi se dal naštimat da jest pr ukazo command dobim sam uno dosovo okno??
Matej
No porblem je v tem, da ko grem start >zaženi >"command" mi reče da je program pripravljen na izvajanje sam ne dokler tečejo drugi programi. me vpraša, če hočem končat programe. dam DA. pol pa resetira comp pa gre v ms-dos. kako bi se dal naštimat da jest pr ukazo command dobim sam uno dosovo okno??
Matej
simon ::
V lastnostih za command.com imas verjetno obkljukano tisto opcijo, da naj se zazene v dos mode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako restartat proces?Oddelek: Programiranje | 3646 (3198) | k4vz0024 |
» | DOS okno se takoj zapre v WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1193) | sloxl8 |
» | pc noce odpret nobenega *.exe fajla?!?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1347 (1217) | CandyMan |
» | izpis programa narejenega v c-ju na fajl na diskuOddelek: Programiranje | 925 (839) | StratOS |
» | Problemi s šumniki v DOS-u (resno mislim!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2267 (2115) | nevone |