Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 in problemi z RAM-om
Windows 7 in problemi z RAM-om
gpc ::
Pozdravljeni!
Imam nameščen operacijski sistem windows 7 RTM ( verzija 7260) x86 in imam eno vprašanje. Če imam samo 512 MB ddr rama mi deluje ok. Če dam notri še drugo palčko 512 mb ram-a mi pa po približno 1 minuti od prikaza desktopa zmrzne.. To naredi vedno. Stestiral sem ram z memtest in ne pokaže niti enega errorja.
Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?
Hvala za odgovore.
Imam nameščen operacijski sistem windows 7 RTM ( verzija 7260) x86 in imam eno vprašanje. Če imam samo 512 MB ddr rama mi deluje ok. Če dam notri še drugo palčko 512 mb ram-a mi pa po približno 1 minuti od prikaza desktopa zmrzne.. To naredi vedno. Stestiral sem ram z memtest in ne pokaže niti enega errorja.
Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo?
Hvala za odgovore.
Na obeh piše 400 mhz, je pa res da je en 2.5 drugi pa 3. Vendar če imam na AUTO mi vseeno zmrzne?
TOP ::
ena ploščica rama ga serje in to sigurno.pa si dal kot dual chanel.Probaj ploščico postavit v drugo režo
Imam samo 3 reže in vse tri so rumene barve. Smešno je to če imam recimo eno ploščico notri in dam to ven in drugo notri pa da je še zmeraj samo ena spet deluje ok?!
BALAST ::
Probaj kot ti je TOP svetoval, zamenjaj ram ploščice, poberi obe ven, prvo daj v drugo in drugo v prvo režo.
Sem probal vse kombinacije ne deluje z 2 ramoma. V xp-jih pa deluje ok. Je mogoče kakšna nastavitev v windows 7?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19063 (9147) | krneki0001 |
» | Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 20338 (10423) | bobi1992 |
» | ram nadgradnja?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 835 (724) | bluefish |
» | 4x1gb ddr2 ali 2(kit)x2gb ddr2 ? (4gb ddr2 rama)Oddelek: Strojna oprema | 2286 (1714) | CheapShit |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9241 (6969) | WhiteWolf |