Forum » Elektrotehnika in elektronika » Siolov sagem komunikator
Siolov sagem komunikator
themix ::
dobil sem omenjeni komunikator (za siol tv) od prijatelja, ki ga ne potrebuje več. Ko sem ga poskušal priklopiti doma je komunikator zahteval aktivacijo, pri kateri je sporočil, da ni na pravem ip-ju in da ga tu ne morem aktivirati.
Torej: kako lahko uporabim komunikator, ki je bil namenjen za drug naslov pri sebi??
Torej: kako lahko uporabim komunikator, ki je bil namenjen za drug naslov pri sebi??
r0b3rt ::
stb-ji načeloma niso vezani na naročnika oz na lokacijo, je pa predpogoj da imaš vklopljeno storitev siol tv in priklopljeno na modemu na video izhod
themix ::
se pravi če ga priklopim isto, kot imam sedaj priklopljenega aminota (ki bo čez par mesecev zastarel in ne bo več deloval) bi moralo vse delovati brez problemov in aktivacije?
@marko: siol sem že spraševal a se njim nekako ne gre da bom lahko uporabil drug komunikator in se zato ne bom zavezal za dve leti oz. plačal 140€
@marko: siol sem že spraševal a se njim nekako ne gre da bom lahko uporabil drug komunikator in se zato ne bom zavezal za dve leti oz. plačal 140€
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV STB - softwareOddelek: Omrežja in internet | 10480 (3252) | Klemen Košir |
» | SiOL TV na PC - Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 24907 (9066) | slitkx |
» | "Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10441 (8736) | rezator |
» | Siol Tv in tv karticaOddelek: Omrežja in internet | 1881 (1731) | kihc |
» | Siol TVOddelek: Pomoč in nasveti | 4488 (3999) | AaBoy |