Forum » Operacijski sistemi » Kako izbrisati windows Visto
Kako izbrisati windows Visto
bluefish ::
Vstaviš CD/DVD od sistema, ki ga želiš namestiti na novo in z njim formatiraš disk na katerem je Vista.
Lahko pa enostavno vstaviš DVD od Viste, slediš postopku do tam, kjer urejaš particije, formatiraš disk/particijo z Visto in nato prekineš postopek namestitve.
Lahko pa enostavno vstaviš DVD od Viste, slediš postopku do tam, kjer urejaš particije, formatiraš disk/particijo z Visto in nato prekineš postopek namestitve.
BEST ::
ja kako pa formatiraš disk? Sem že poskusil pa mi napiše da ne morem formatirat ker lahko neha delovat sistem.
LuGi ::
In kaj bos pol?
Vstavi CD-DVD od zeljenga operacijskega sistema v biosu nastavi boot from cd..zazeeni pc..ter sledi navodilom in formatiraj-instaliraj nov o.s.
Vstavi CD-DVD od zeljenga operacijskega sistema v biosu nastavi boot from cd..zazeeni pc..ter sledi navodilom in formatiraj-instaliraj nov o.s.
BEST ::
Enkrat sem že zagnal setup in sem namestil windows. In ko sem ga namestil ponovno mi zdaj pod programi(dodaj ali odstrani programe)kot da nebi bilo windowsa na računalniku. Ker je pred tem pisalo windows vista home and buisnis sedaj pa ne več
Matev ::
kot da nebi bilo windowsa na računalniku. Ker je pred tem pisalo windows vista home and buisnis sedaj pa ne več
aha
to se zgodi
verjetno si po nesreči kliknil na ikonco instal linux
Knez ::
Pred nekaj dnevi sem updejtav svoj računalnik in ko sem ga naslednji dan hotel prižgati se mi je napisalo tole: Updates were not configured corectlly. reverting changes. do not turn off your computer in se resetira in tako naprej da sploh ne pridem do namizja. zdaj pa hočem nainštalirati win xp pa mi DVD-ja od viste ne zazna. In mi še kar naprej kaže isto.
PROSIM ZA POMOČ, HVALA.
PROSIM ZA POMOČ, HVALA.
Volk| ::
Človek ne more verjeti kaka vprašanja/posti se tukaj pojavljajo.
Groza....le kaka bodočnost nas čaka.
Groza....le kaka bodočnost nas čaka.
Če hočeš inštairati Xp, daj CD v pogon, resetiraj računalnik in sledi inštalacijskemu postopku, formatiraj disk in inštaliraj Xp.
matelara ::
na računalniku imam vindovs vista in bi ga rad izbrisal in nalozil vindovs 7 kako to nardim
Janac ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatirnje Windows VistaOddelek: Operacijski sistemi | 815 (702) | Cold1 |
» | Formatiranje in boot managerOddelek: Operacijski sistemi | 2514 (1579) | demon#666 |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4093 (3343) | ender |
» | Zamenjava OS-a (Vista > XP)Oddelek: Operacijski sistemi | 2036 (1610) | ABX |
» | nove particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1108 (1038) | bluefish |