Forum » Sedem umetnosti » Iščem naslov filma
Iščem naslov filma
prost ::
Lep pozdrav vsem skupaj.Sem nov na tem forumu in iščem naslove dveh starejših filmov.Upam da mi boste pomagali.
1.Mislm da je postulovsak zadeva.Dogaja se mislm da okrog leta 1900.Spomnim se samo nekaj utrinkov,nastopa neka svetlolasa ženska,ki živi v nekih gorah in je kraljica in ima vojsko podobno rimskim legijonarjem. Sužnji pa ji gradijo mesto,pa ona išče moškega,ki bi z njo vladal in najde tipa,ki je podoben njenemu bivšemu fantu,ki je umrl že dolgo nazaj in ga ima v krsti.Na koncu ga prepriča da stopi v nek ogenj,ki je modre barve in mu bo dal večno življenje,pa misl da je mogu en kamen z meseca prletet v ta ogen,da mu da nadnaravno moč.Na koncu bejba umre,ker je tudi on stopila v ta ogenj in se ful postara in umre.
2.Gre za neko ZF se dogaja v nekem kamnitem področju,kjer živita dve rasi,na vrhu živijo ljudje taki kot mi pa imajo baza-mesto.Tepejo pa se skoz neko raso,ki živi pod zemljo in ne prenesejo svetlobe in uletavajo iz podzemlja ponoči,pa pobijajo folk imajo pa lasersko orožje pa oblečeni so v neke hude obleke-skafandre.
Sam film ni časovni stroj.
1.Mislm da je postulovsak zadeva.Dogaja se mislm da okrog leta 1900.Spomnim se samo nekaj utrinkov,nastopa neka svetlolasa ženska,ki živi v nekih gorah in je kraljica in ima vojsko podobno rimskim legijonarjem. Sužnji pa ji gradijo mesto,pa ona išče moškega,ki bi z njo vladal in najde tipa,ki je podoben njenemu bivšemu fantu,ki je umrl že dolgo nazaj in ga ima v krsti.Na koncu ga prepriča da stopi v nek ogenj,ki je modre barve in mu bo dal večno življenje,pa misl da je mogu en kamen z meseca prletet v ta ogen,da mu da nadnaravno moč.Na koncu bejba umre,ker je tudi on stopila v ta ogenj in se ful postara in umre.
2.Gre za neko ZF se dogaja v nekem kamnitem področju,kjer živita dve rasi,na vrhu živijo ljudje taki kot mi pa imajo baza-mesto.Tepejo pa se skoz neko raso,ki živi pod zemljo in ne prenesejo svetlobe in uletavajo iz podzemlja ponoči,pa pobijajo folk imajo pa lasersko orožje pa oblečeni so v neke hude obleke-skafandre.
Sam film ni časovni stroj.
- zaklenilo: gzibret ()
gzibret ::
Prost - vprašaj tukajle: Iščem naslov filma - je sticky tema v tem oddelku. Tole pa zaklepam.
Vse je za neki dobr!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Iščem naslov filma (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Sedem umetnosti | 712299 (14244) | STASI |
» | The Shannara Chronicles - TV serija (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 16429 (9841) | oo7 |
» | Na Vrhniki strašijo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6311 (3485) | iNooby |
» | The Matrix: ReloadedOddelek: Sedem umetnosti | 2458 (1557) | CaqKa |
» | Futura (strani: 1 2 3 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7166 (5682) | Thomas |