Forum » Pomoč in nasveti » Reševanje podatkov z USB ključa
Reševanje podatkov z USB ključa
pingo56 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem s svojim USB ključem in sicer to, da mi USB ključ ko ga hočem odpret javi, da ključ ni sformatiran in ali ga želim sformatirati.
Na ključu imam dokaj pomembne podatke, ki bi jih rad rešil in me zanima, če kdo pozna kakšen program, ki bi omogočal reševanje takih podatkov (če se sploh da).
Hvala lepa za vaše odgovore pa lep pozdrav!
Imam en problem s svojim USB ključem in sicer to, da mi USB ključ ko ga hočem odpret javi, da ključ ni sformatiran in ali ga želim sformatirati.
Na ključu imam dokaj pomembne podatke, ki bi jih rad rešil in me zanima, če kdo pozna kakšen program, ki bi omogočal reševanje takih podatkov (če se sploh da).
Hvala lepa za vaše odgovore pa lep pozdrav!
Pyr0Beast ::
Get Data Back For FAT ali pa NTFS
Lahko pa pogledaš po forumu, nisi prvi ne zadnji s temi težavami.
Lahko pa pogledaš po forumu, nisi prvi ne zadnji s temi težavami.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
ta_ki_tke ::
Najbrž GetDataBack for FAT, ker gre najbrž za majhen ključek, najbolje je, če si najprej naredite njegov image, tako da vedno lahko vzpostavite status quo, če se kaj zalomi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rešitev podatkov iz trdega diska računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 698 (617) | energetik |
» | Oba moja usb ključka skrivnostno umrla v istem dnevuOddelek: Strojna oprema | 1780 (1323) | GoldRakun |
» | Sony in reševanje podatkov s pomnilniških karticOddelek: Novice / Pomnilnik | 3544 (2659) | Predkambrij |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2228 (2099) | klemen1 |
» | Po nesreči izbrisani podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1162 (1093) | freejack |