Forum » Pomoč in nasveti » IE 7.0 ne dela
IE 7.0 ne dela
Rokomah ::
Do danes, ko sem računalnik na novo prižgal je IE 7.0 delal brez problemov. Od danes naprej pa mi javlja "This program is not responding". Takoj ko ga želim zagnati se mi neha odzivati. Zanima me, kako bi takšno napako odpravil? Se lahko na kakšen način IE na novo reinštalira ali kako podobno?
Trenutno uporabljam Mozilla Firefox, ki pa dela brez težav.
Trenutno uporabljam Mozilla Firefox, ki pa dela brez težav.
ta_ki_tke ::
Odstrani ga v Control Panel > Add Or Remove Programs > Windows Internet Explorer 7 > Remove in nato ponovno instaliraj.
Rokomah ::
...sem deinštaliral IE, inštaliral IE7 in še IE8, vendar je vse enako. Takoj, ko zaženem IE se le ta takoj neha odzivati. Niti se ne naloži do konca.
Sedaj sem ugotovil, da se ta napaka pojavi, če je IE definiran kot DEFAULT BROWSER. Če definiram Firefoxsa kot default in IE kot secondari browser, pa IE dela normalno.
Kakšen predlog ?
Sedaj sem ugotovil, da se ta napaka pojavi, če je IE definiran kot DEFAULT BROWSER. Če definiram Firefoxsa kot default in IE kot secondari browser, pa IE dela normalno.
Kakšen predlog ?
jan01 ::
tools->manage addons in disabliraj vse pod toolbars and extensions
A imaš slučajno oz si imel instalir spybot s&d?
A imaš slučajno oz si imel instalir spybot s&d?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nemčija: Odrecite se IE (vsaj začasno) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14647 (10793) | bf4ed |
» | Internet Explorer 6 noče umreti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9095 (6671) | Poldi112 |
» | Internet Explorer 8 še pred koncem leta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10505 (5538) | SmeskoSnezak |
» | Microsoftov Dan D bo 12. februar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9424 (6723) | sirotka |
» | [Prelivanje žolča] IE Vs. vsi ostali (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5651 (5459) | snow |