» »

open office writer - vstavljanje slik

open office writer - vstavljanje slik

Vikking ::

Zanima me kako lahko v writer-ju vstaviš 20 slik naenkrat (da ni potrebno vsake posamezne dodajati). Ter kako dodati te slike da ni ena čez drugo, ampak da poda vsako sliko na svojo stran, glede na to, da so slike velikosti 1 strani.
Ker tudi pri posameznem dodajanju jih dodaja eno čez drugo. Sicer se da odpreti eno dodatno prazno stran, potem pa dodajati sliko po sliko, ampak vse skupaj je zelo zelo zamudno. Sploh ko je potrebno dodati veliko slik (vse so sicer v formatu jpg).
Vsekakor v wordu to ni nobena težava, ker pusti označiti večjo število datotek hkrati, ter jih dodati vsako na svojo stran.

lp

opeter ::

Zanima me kako lahko v writer-ju vstaviš 20 slik naenkrat (da ni potrebno vsake posamezne dodajati). Ter kako dodati te slike da ni ena čez drugo, ampak da poda vsako sliko na svojo stran, glede na to, da so slike velikosti 1 strani.lp

Saj to niti v Wordu ne moreš napraviti.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Vikking ::

v wordu mi ni nametal slike čez sliko, ter sem jih lahko vedno več hkrati označil. dodal jih je sliko do slike (brez presledka), če so bile manjše kot velikost strani. Ko je zapolnil stran je sam ustvaril naslednjo stran, ter jih dodajal na novo stran. Writer pa jih kar eno čez drugo.

Iščem nezamudno rešitev za obe težavi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Office 2016 bo prispel 22. septembra (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
6721695 (19157) darkolord
»

openoffice .odt (writer 4.1.1) v word format

Oddelek: Pomoč in nasveti
5786 (674) fosil
»

Word - sklicevanje na tabele, slike..

Oddelek: Programska oprema
53371 (3277) salabajs
»

Izšel LibreOffice 3.4.0

297180 (4611) Icematxyz
»

V Belgiji je OpenOffice pravi hit (strani: 1 2 3 )

13114152 (10907) driver_x

Več podobnih tem