Forum » Loža » Air-tight seal naprava
Air-tight seal naprava
alexa-lol ::
hej jaz imam neko zamisel in bi rad naredil tole. V plastično vrečko, ki je z notranje strani obložena z alu folijo, bi rad nekaj natisnil nato zlepil spodnjo stran vrečkice, nekaj not dal, potem pa še zgornji del vrečkice. Zanima me če kdo kaj razume. Kot drugo me zanima kaj bi rabil ter koliko približno to stane če gre za najmanjšo možno napravo tega tipa. Izdelek bi bil nekako 10x15cm, v njem pa bi bil nek prašek. Gre za testerček.
Kako bi to naredil
Kako bi to naredil
rxd7 ::
Nekaj podobnega lahko dosežeš s strojčkom za varjenje plastičnih kuhinjskih vrečk (za živila).
Ja to...koliko to stane?
No zdaj rabim samo še take majhne plastične vrečkice bele barve za živila. Kje bi to dobil? Glede napisa bi dal gor nalepko. Zanima me koliko stane barvni printercek samolepilnih nalepk (take kot so v Sparu za sadje) v velikosti nekje 10x10cm.
No zdaj rabim samo še take majhne plastične vrečkice bele barve za živila. Kje bi to dobil? Glede napisa bi dal gor nalepko. Zanima me koliko stane barvni printercek samolepilnih nalepk (take kot so v Sparu za sadje) v velikosti nekje 10x10cm.
anyone knows kako se reče tistmu materialu...notri tak kot pri melku vzunji pa tak kot od praška oz. podoben
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehranski dodatki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21316 (583) | itonlineai |
» | Goljufanje in prevara slovenske policije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15503 (10875) | Furbo |
» | proizvodnja brizganega lesa v SLO?Oddelek: Znanost in tehnologija | 1824 (1453) | dzinks63 |
» | Kaj je to, kar sem dobil zraven prenosnika... :/ ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (691) | Brilko |