Forum » Pomoč in nasveti » Microsoft office vista - nujnoo
Microsoft office vista - nujnoo
komaj ::
Pozdravljeni!
Prosila bi vas za pomoč! Pred kratkim sem si po pomoti zbrisala microsoft office ter kasneje naložila open office. Org. 3. 0
želim si naložit offica 2003, pa ne morem ker mi ne zazna.. Kaj naj storim? Imam pa sicer visto. Sem iskala pa nikjer ne najdem nasveta! Ker mi izpiše da moram downloadat active-x pa niti tega ne morem. Bila sem tudi na strani m. O., pa mi izpiše da ne morem downloadat ker ne najde pravih filov! (dokumentov in opreme)da mi ne more narediti posodobitve ali kajkoli drugega.
Prosim če mi lahko pomagate, svetujete! Ker bi nujno potrebovala m. O. Ker nisem zadovoljna z open office. Naložila pa sem si tega ker ta mi je edini downloadov.
Prosim za nasvet! Lp
Prosila bi vas za pomoč! Pred kratkim sem si po pomoti zbrisala microsoft office ter kasneje naložila open office. Org. 3. 0
želim si naložit offica 2003, pa ne morem ker mi ne zazna.. Kaj naj storim? Imam pa sicer visto. Sem iskala pa nikjer ne najdem nasveta! Ker mi izpiše da moram downloadat active-x pa niti tega ne morem. Bila sem tudi na strani m. O., pa mi izpiše da ne morem downloadat ker ne najde pravih filov! (dokumentov in opreme)da mi ne more narediti posodobitve ali kajkoli drugega.
Prosim če mi lahko pomagate, svetujete! Ker bi nujno potrebovala m. O. Ker nisem zadovoljna z open office. Naložila pa sem si tega ker ta mi je edini downloadov.
Prosim za nasvet! Lp
- polepsal: Gandalfar ()
bluefish ::
želim si naložit offica 2003, pa ne morem ker mi ne zazna..kaj naj storim?Česa ne zazna?
Za namestitev Offica potrebuješ namestitveni CD/DVD.
Tr0n ::
želim si naložit offica 2003, pa ne morem ker mi ne zazna..kaj naj storim?
Cesa ti ne zazna?
izpiše mi "Kontrolnik ActiveX za predloge in predstavnost za Microsoft Office ni bilo mogoče namestiti", pa na splošno ko želim downloadat mi to stori ampak mi ga ne naloži! sem poskusila tudi z namestitvenim cd-jem pa mi isto stori.bi morala cel rač. recitirat in na novo vse naložit?
opeter ::
Piratski programi se tukaj ne podpirajo. Če nisi zadovoljna z OpenOffice.org (medtem je sicer izšla že verzija 3.1), priporočam, da kupiš Office Home and Student Edition.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Tr0n ::
Najprej v celoti odinstaliraj office tako kot je treba (v add/remove programs) in lepo na novo instaliraj iz cd/dvdja pa mora laufat.
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Ziga Dolhar ()
bluefish ::
Ej, ne vem, kaj delaš, vendar pa pišeš tako zmedeno, da je težko kaj razbrati. Uporabi malo vejic in pik na logičnih mestih, pa nekaj slovnice.
Ko vstaviš CD se ti zažene namestitveni program in to je to.
Ko vstaviš CD se ti zažene namestitveni program in to je to.
ker kolega je isto storil in si je potem lahko downloadov in si namestil ampak meni tega ne stori..
vem kako je s cd-jem!ampak mi ga ne zazna!zato sem mislila, da bi lahko ta program downloadala, ampak mi ga kasneje ne namesti!mi izpiše da ni mogoče
Ziga Dolhar ::
Ce imas tezave s CDjem, se obrni na Microsoft tehnicno pomoc.
Vprasanja prosim postavljaj v vsaj priblizno razumljivi in slovnicno ter pravopisno vzdrzni obliki, ki bo omogocila obravnavo tezave.
Vprasanja prosim postavljaj v vsaj priblizno razumljivi in slovnicno ter pravopisno vzdrzni obliki, ki bo omogocila obravnavo tezave.
https://dolhar.si/
Sem se že drugje pozanimala in so mi znali pomagati. Jaz slovnično ter pravopisno? A vsi ostali pa pišejo brezhibno? Jaz sem edina? Ne bi o tem.. Ne vem zakaj se nekaj zdaj na mene glede tega spravlate!! Hvala vseen!
Furbo ::
Mislim da punca poiskuša DLjat office kar z windows update, če prav razumem tole kolobocijo.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Jaz sem samo želela izvedet, zakaj ne morem inštalirat!Za download pa so mi drugi rekli naj poskusim ker se da!Pa tudi odinstalirala sem m.officea (katerega sem si takrat zbrisala), ampak vseeno ga niti s cd-jem nisem mogla naložiti ker mi ga ni zaznalo.Pa sem si še drugega sposodila, ker sem mislila, da je z mojim kaj narobe, pa mi ga isto ni zaznalo... Mogoče sem se kje narobe izrazla, ampak mislim, da vseeno ne bi rabli bit taki, ker jih tukaj 70% ne piše slovnično!
blackbfm ::
Sem se že drugje pozanimala in so mi znali pomagati. Jaz slovnično ter pravopisno? A vsi ostali pa pišejo brezhibno? Jaz sem edina? Ne bi o tem.. Ne vem zakaj se nekaj zdaj na mene glede tega spravlate!! Hvala vseen!
Malo preberi kakšne pišeš, še vedno sploh nihče ne ve točno kaj bluziš. Daš cd not in inštaliraš. Če ti ne "zazna" cdja potem so najbolj verjetne te 3 stvari: poškodovan cd, zanič cdrom ali pa svinjarija-virus na kompu.
dela ::
Draga obiskovalka,
res si že trikrat ponovila, da nekih stvari ne moreš namestiti, ker jih "ne prepozna". Do sem ti še vsi sledimo, težava je le v tem, da iz same težave brez nekih konkretnih opisov še ne moremo razbrati vzroka zanjo (sploh ne takole na daljavo), ker je le-teh lahko tudi tisoč. Osebno bi tako čez palec ocenil, da gre za kakšnega črva, ki onemogoča posodabljanje sistema, ali za tvojo nepazljivost - če ti je uspelo pomotoma zbrisati MS office, se je lahko kaj podobnega zgodilo s kakšnimi pomembnimi sistemskimi datotekami.
Mislim, da bo najbolje, da s keksi in mlekom podkupiš sosedovega mulca, ki se spozna računalnike, če nobenega ni blizu, pa se obrni na kak računalniški servis - rade volje ti bodo pomagali.
Če moraš res nujno napisati kak dokument (predvidam iz naslova), ti predlagam, da vseeno uporabiš odprtokodni urejevalnik besedila, ki ti ga je že uspelo namestiti - tako bo dokument gotovo prej napisan, ker je prva ovira že premagana. Tudi za OpenOffice se najde ustrezna pomoč, če se kje zatakne.
Lep pozdrav,
forumaš #8174
res si že trikrat ponovila, da nekih stvari ne moreš namestiti, ker jih "ne prepozna". Do sem ti še vsi sledimo, težava je le v tem, da iz same težave brez nekih konkretnih opisov še ne moremo razbrati vzroka zanjo (sploh ne takole na daljavo), ker je le-teh lahko tudi tisoč. Osebno bi tako čez palec ocenil, da gre za kakšnega črva, ki onemogoča posodabljanje sistema, ali za tvojo nepazljivost - če ti je uspelo pomotoma zbrisati MS office, se je lahko kaj podobnega zgodilo s kakšnimi pomembnimi sistemskimi datotekami.
Mislim, da bo najbolje, da s keksi in mlekom podkupiš sosedovega mulca, ki se spozna računalnike, če nobenega ni blizu, pa se obrni na kak računalniški servis - rade volje ti bodo pomagali.
Če moraš res nujno napisati kak dokument (predvidam iz naslova), ti predlagam, da vseeno uporabiš odprtokodni urejevalnik besedila, ki ti ga je že uspelo namestiti - tako bo dokument gotovo prej napisan, ker je prva ovira že premagana. Tudi za OpenOffice se najde ustrezna pomoč, če se kje zatakne.
Lep pozdrav,
forumaš #8174
Furbo ::
Jaz sem samo želela izvedet, zakaj ne morem inštalirat!Za download pa so mi drugi rekli naj poskusim ker se da!Pa tudi odinstalirala sem m.officea (katerega sem si takrat zbrisala), ampak vseeno ga niti s cd-jem nisem mogla naložiti ker mi ga ni zaznalo.Pa sem si še drugega sposodila, ker sem mislila, da je z mojim kaj narobe, pa mi ga isto ni zaznalo... Mogoče sem se kje narobe izrazla, ampak mislim, da vseeno ne bi rabli bit taki, ker jih tukaj 70% ne piše slovnično!
Nihče ti ne teži zaradi slovnice, ampak zaradi izredno nerazumljivega opisa težav.
Če ti ob vstavitvi CDja v pogon ne zažene namestitve, potem pritisni tipko START in E hkrati, potem klikni na CD pogon v katerega si dala namestitveni CD. Če to ne bo zagnalo namestitve, pa poišči na njem setup.exe in ga klikni 2x.
Najbolje bo pa res, da si poiščeš pomoč nekoga, ki zna kaj več od tebe.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | BIOS ne zazna CD za formatiranje XP-aOddelek: Pomoč in nasveti | 2330 (2196) | dejanhb |
» | Problemi pri inštalaciji OSOddelek: Operacijski sistemi | 1108 (1053) | TaubiG |
» | Office 2003 in 2007Oddelek: Programska oprema | 2902 (2533) | solatko |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1999 (1665) | barelyLegal |
» | ADSL speedOddelek: Omrežja in internet | 1756 (1408) | Mavrik |