Forum » Programiranje » MikroC PRO - ročna nastavitev IRP bita
MikroC PRO - ročna nastavitev IRP bita
Voluharr ::
No da kar začnem z mojo težavo...
Pišem nek program za krmiljenje peči (centralne). Do nedavnega mi je lepo vse normalno prevedel in je delalo.
Ko pa sem povečal obseg kode mi začne javljati napako, "IRP bit must be set manually for indirect access to '?lstr9_peč program' variable peč program.c".
Sedaj pa me zanima na kak načih hoče da jaz ta IRP bit nastavim "ročno" in na kaj ga naj sploh nastavim.
pišem v MikroC pro
Pišem nek program za krmiljenje peči (centralne). Do nedavnega mi je lepo vse normalno prevedel in je delalo.
Ko pa sem povečal obseg kode mi začne javljati napako, "IRP bit must be set manually for indirect access to '?lstr9_peč program' variable peč program.c".
Sedaj pa me zanima na kak načih hoče da jaz ta IRP bit nastavim "ročno" in na kaj ga naj sploh nastavim.
pišem v MikroC pro
- spremenil: Voluharr ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Batman: Arkham CityOddelek: Igre | 3636 (2390) | Machete |
» | XP stop error?Oddelek: Operacijski sistemi | 1165 (935) | Boomer1911 |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5091 (4426) | BB4l |
» | Primerjava varnosti: Windows vs. Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6403 (6403) | Mavrik |
» | Kvantna kriptografija in EUOddelek: Novice / Zasebnost | 2495 (2495) | NoUse4AName |