Forum » Pomoč in nasveti » čuden problem??
čuden problem??
overheat ::
Lep pozdrav vsem. Včeraj sem na nek starejši računalnik nalagal windowse in naenkrat je začelo smrdeti iz računalnika. PC je še zmeri laufu ampak slike na monitorju nisem več dobil. No potem sem malo čaral in vzel napajalnik iz bratovega računalnika, priklopil na stari pc toda problem ostane še vedno ni slike. Odklopim napajalnik ga vrnem v bratov pc računalnik se normalno prižge ampak začuda zdej ne dobim slike niti na bratov pc.
Ugotovil sem, da stari računalnik ni delal, ker se je pokvarila matična plošča (napihnjeni kondezatorji). Ali je možno, da se je napajalnik iz bratovga računalnika nekako pokvaril ko sem ga priklopil na pokvarjeno matično in da zaradi tega zdej ne dela bratov rač. Prosim za pomoč! V napajalniku se sliši nek čuden brum, še posebej ko ga malo premaknem. Ali je napajalnik vzrok ali je šla matična plošča (abit ip35-e) v bratov rač? Prosim za pomoč
Ugotovil sem, da stari računalnik ni delal, ker se je pokvarila matična plošča (napihnjeni kondezatorji). Ali je možno, da se je napajalnik iz bratovga računalnika nekako pokvaril ko sem ga priklopil na pokvarjeno matično in da zaradi tega zdej ne dela bratov rač. Prosim za pomoč! V napajalniku se sliši nek čuden brum, še posebej ko ga malo premaknem. Ali je napajalnik vzrok ali je šla matična plošča (abit ip35-e) v bratov rač? Prosim za pomoč
hello :)
kixs ::
Tezko takole iz glave... si ziher vse pravilno priklopil (od zunaj in znotraj racunalnika)!?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diagnostika pc-jaOddelek: Strojna oprema | 1547 (1140) | legice |
» | 580W napajalnik dovolj?Oddelek: Strojna oprema | 5375 (4405) | krispe |
» | Utripajoča lučka na monitorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2646 (2192) | black soul |
» | Nova grafična, kakšen napajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1025 (969) | Jernej L |
» | rabljena plata za tualatina ?Oddelek: Kaj kupiti | 969 (833) | Spajky |