Forum » Operacijski sistemi » Ubuntu 9.04 Server in cod 2 server
Ubuntu 9.04 Server in cod 2 server
winlins ::
lep pozdrav!
Na računalnik hočem naložit ubuntu 9.04 server edition za postavitev serverja pa mi vrže ven napako ko moram zbrat particijo, da particija ni za ta sistem nekaj takega pa me zanima kateri datotečni sistem uporablja. Se da pomožnosti na to verzijo ubuntu 9.04 server dodati tudi server za cod 2 in cod 4 ali je to samo za server spletnih strani ne pa za kaj drugega ali se da samo cod 2 server na navadnem ubutuju. zanima me pa še kako lahko naložim cod 2 na ubuntuja ker linux ne podpira končnic .exe
lp Gregor
Na računalnik hočem naložit ubuntu 9.04 server edition za postavitev serverja pa mi vrže ven napako ko moram zbrat particijo, da particija ni za ta sistem nekaj takega pa me zanima kateri datotečni sistem uporablja. Se da pomožnosti na to verzijo ubuntu 9.04 server dodati tudi server za cod 2 in cod 4 ali je to samo za server spletnih strani ne pa za kaj drugega ali se da samo cod 2 server na navadnem ubutuju. zanima me pa še kako lahko naložim cod 2 na ubuntuja ker linux ne podpira končnic .exe
lp Gregor
BaRtMaN ::
Kakšne?
Na fizični strežnik lahko seveda naložiš več različnih strežnikov - HTTP, FTP, DNS, SMTP, igralne, SSH, VNC, appserver, ...
Na Ubuntu server lahko naložiš dedicated server za CoD, če obstaja. Windows aplikacije načeloma laufaj v Windowsih.
Na fizični strežnik lahko seveda naložiš več različnih strežnikov - HTTP, FTP, DNS, SMTP, igralne, SSH, VNC, appserver, ...
Na Ubuntu server lahko naložiš dedicated server za CoD, če obstaja. Windows aplikacije načeloma laufaj v Windowsih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ubuntu 9.04Oddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (886) | @nny |
» | Ubuntu 9.10 ta Petek (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5377 (4252) | bluefish |
» | Ubuntu Karmic Alpha 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8748 (6312) | poweroff |
» | Ali Ubuntu postaja resen igralec? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19477 (13009) | techfreak :) |
» | Kandidati za izid (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9602 (6551) | Hardstyle |