Forum » Zvok in slika » Divx zvok
Divx zvok
LojzePek ::
Kaj mi je še storiti, da mi bo delal zvok v eni "divx" kodirani datoteki. Inštaliral sem AC Filtre, probal tako v Win98 kot WinXP, na deset različnih predvajalnikih pa nič od zvoka. Nesem to datoteko kolegu in mu dela zvok, pa sam pravi da ne ve, da bi si kakšen poseben program inštaliral. Mam inštalirane kodeke dix 3.12 do divx5. Pa tud prižgane zvočnike mam vklopjene v delujoč soundblaster.
Highlag ::
Hec je v tem, da je zvok zakodiran z kodirnikom za zvok. Ne pa z DIVX-om.
Tako rabiš za zvok tudi svoj odkodirnik.
Poizkusi pri prijatlu pogledat katere ima in jih potem inštaliratii še pri sebi
To lahko zveš tako da se v device managerju priklikaš do Audio sekcije znotraj pa bi moral najti podsekcijo Audio Codecs. Tam lahko potem pogledaš katere rabiš.
Tako rabiš za zvok tudi svoj odkodirnik.
Poizkusi pri prijatlu pogledat katere ima in jih potem inštaliratii še pri sebi
To lahko zveš tako da se v device managerju priklikaš do Audio sekcije znotraj pa bi moral najti podsekcijo Audio Codecs. Tam lahko potem pogledaš katere rabiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59264 (14412) | BaRtMaN |
» | ustavljanje videa po dveh sekundahOddelek: Zvok in slika | 1664 (1664) | OtoReper |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3882 (3616) | ferjan |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2337 (1903) | Damjan Jagar |
» | Zvok v divx filmu ne dela!Oddelek: Sedem umetnosti | 1773 (1579) | boss-tech |