Forum » Zvok in slika » ENA slika čez DVA monitorja?
ENA slika čez DVA monitorja?
Tomajdic ::
Imam dva monitorja z dvema grafičnima Radeon 4830 in bi rad naredil fullscreen slideshow (/npr. Win viewer ali PP, mogoce Acd-see, ali pa kar z uporabo screensaverja) in sicer čez oba monitorja -
A na žalost mi ob izbiri 'fullscreen slideshow' vedno odpre samo čez EN monitor, čeprav imam nastavljeno "extended desktop" na drugem monitorju.
Probal sem tudi že z CROSSFIRE updateom na ATI Catalyst centru
iskrena hvala za kakrsnekoli napotke in resitve, namreč jutri bi moral opcijo že uporabit..
testno verzijo delam sicer na razlicnih monitorjih, vendar v koncni fazi bosta čisto identična.
nadgradnja tega bo ena slika čez 4 monitorje, samo kaj če še čez dva ne gre (zaenkrat :)..
Hvala in LP,
Tomaž
A na žalost mi ob izbiri 'fullscreen slideshow' vedno odpre samo čez EN monitor, čeprav imam nastavljeno "extended desktop" na drugem monitorju.
Probal sem tudi že z CROSSFIRE updateom na ATI Catalyst centru
iskrena hvala za kakrsnekoli napotke in resitve, namreč jutri bi moral opcijo že uporabit..
testno verzijo delam sicer na razlicnih monitorjih, vendar v koncni fazi bosta čisto identična.
nadgradnja tega bo ena slika čez 4 monitorje, samo kaj če še čez dva ne gre (zaenkrat :)..
Hvala in LP,
Tomaž
probal sem ultramon, ni uspelo , oz. isti problemi ... ali pa nevem katero funkcijo uporabit?
tony1 ::
Inštaliraš Ultra mon.
Do sedaj si imel na vsakem monitorju svoje namizje, potem pa odpreš eno okno in v zgornjem desnem kotu klikneš eno od ikon (boš videl katero), ki ti tisto okno raztegne čez oba monitorja.
Do sedaj si imel na vsakem monitorju svoje namizje, potem pa odpreš eno okno in v zgornjem desnem kotu klikneš eno od ikon (boš videl katero), ki ti tisto okno raztegne čez oba monitorja.
jja to sem videl, thanx! :)
samo screensaver-ja pa mi še vedno noče naredit ene slike (panoramskih cca. 2048x768) fulscreen čez oba monitorja ... ?
tut v PP sem probal kjer naj bi avtomatsko naredil slideshow cez oba monitorja, pa naredi samo cez ene monitor..
samo screensaver-ja pa mi še vedno noče naredit ene slike (panoramskih cca. 2048x768) fulscreen čez oba monitorja ... ?
tut v PP sem probal kjer naj bi avtomatsko naredil slideshow cez oba monitorja, pa naredi samo cez ene monitor..
kako naj naredim cez DVA monitorja EN slideshow s panoramskimi slikami (seveda fullscreen - ena slika bi po velikosti morala pridet ravno čez oba monitorja)...?
res sem hvaležen za vsak odgovor!
LP, Tomaž
res sem hvaležen za vsak odgovor!
LP, Tomaž
iščem vsepovsod - kje pa naj bi to bilo? v displayu control panel, v ATI Catalistu, v ultramonu al v PP?
ja span izgleda bi moral delat, pri ATI je to 'horizontal stretch', cesar ne najdem v mojem catalyst centru, pa je zadnji driver od maja 2009
po forumih pa eni pravijo da ATI to opcijo podpira samo za dolocene graficne :P
torej izgleda zamenjat kartice? upam da ne - ali ima se kdo kako resitev?
po forumih pa eni pravijo da ATI to opcijo podpira samo za dolocene graficne :P
torej izgleda zamenjat kartice? upam da ne - ali ima se kdo kako resitev?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gledanje filma na 2 monitorjih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 826 (680) | boogie_xlr |
» | namizje na dveh monitorihOddelek: Zvok in slika | 895 (767) | Senitel |
» | Razširjeno namizje-2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 4872 (4564) | LuiIII |
» | Multi monitor setup - vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 1724 (1724) | Vesoljc |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18879 (12395) | Ursus |