Forum » Hlajenje in modifikacije » Kondenzatorji se skoraj dotikajo hladilnika
Kondenzatorji se skoraj dotikajo hladilnika
ZaphodB ::
Dva kondenzatorja na plati se mi SKORAJ DOTIKATA hladilnika: vmes je samo kak milimeter/milimeter in pol prostora!: glih da vidiš, da se ne dotika reber. Pa še to sem se pošteno namučil, da sem ga tako naravnal, da se ne dotika.... JE TO V REDU???
Nekje sem bral, da se hladilnik ne sme dotikat kondenzatorjev - zakaj ne? jest sklepam, da zato, da se kondenzatorji ne segrevajo al kaj? al kej drusga?
Hladilnik je Titan TTC-D5TB(TC) na ASUS A7A266, Athlon1200.
Ta hladnjak ima vent 80x80: od spodnje strani navzgor se razširi-drugače rečeno: je precej širok.
- hladi v redu, je izredno tih, samo tile kondenzatorji mi ne dajo miru...plis help
- prej sem mel Volcano6Cu in se ni dotikal, ker je seveda velik ožji(60x60 vent)
Nekje sem bral, da se hladilnik ne sme dotikat kondenzatorjev - zakaj ne? jest sklepam, da zato, da se kondenzatorji ne segrevajo al kaj? al kej drusga?
Hladilnik je Titan TTC-D5TB(TC) na ASUS A7A266, Athlon1200.
Ta hladnjak ima vent 80x80: od spodnje strani navzgor se razširi-drugače rečeno: je precej širok.
- hladi v redu, je izredno tih, samo tile kondenzatorji mi ne dajo miru...plis help
- prej sem mel Volcano6Cu in se ni dotikal, ker je seveda velik ožji(60x60 vent)
rc-car ::
Tukaj si poglej kako smo stvari delali v času Chrome orbov na naših KT7(A) platah in boš videl, da s tvojo situacijo ni nič narobe.
btw, kupi kdo pobrušenega chrome orba?
btw, kupi kdo pobrušenega chrome orba?
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Dr_M ::
hm na 8kta3 ste brusil orbe?? zakaj ze?? jest mam se zdej to plato in superorba pa cist lepo sede gor brez brusenja in tut nc ga ne ovira.
ZaphodB ::
Ok, pomirjujoče ... :)
Zdele sem se spomnu, kje sem to bral, namreč v dokumentaciji od moje plate:
Zdej vidm da tu ni govora o kondenzatorjh na plati ampak o "CPU capacitors" --> in KJE SO ti kondenzatorji???
A so to tiste stvari okol jedra procesorja, al jih sploh ni, jest jih nikjer ne vidm?
Zdele sem se spomnu, kje sem to bral, namreč v dokumentaciji od moje plate:
When mounting a heatsink onto your CPU, make sure that the CPU capacitors do not touch the heatsink; otherwise, your CPU will be damaged!
Zdej vidm da tu ni govora o kondenzatorjh na plati ampak o "CPU capacitors" --> in KJE SO ti kondenzatorji???
A so to tiste stvari okol jedra procesorja, al jih sploh ni, jest jih nikjer ne vidm?
krucymucy ::
Dr_M: Titanovega (kao orba) je bil skoraj identičen le da je malenkost večji ... pa se je naslonu na kondenzatorje!
Dr_M ::
exodus: aja mozn.kok pa ma premera??superorb ma 70mm tko da pride cca 2-3mm od kondentatorjev.
krucymucy ::
Sej zaradi natikanja sem ga jest pobrusu ... mal pa je bil večji - kolk ne vem ker ga nimam več!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj se mi proc tako grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 1349 (1099) | Pizzicato |
» | FSB, win nestabilni pri 107mhzOddelek: Navijanje | 1875 (1631) | VASkO |
» | Chrome orb in Epox 8KTA3Oddelek: Strojna oprema | 1618 (1442) | danielka84 |
» | še en nov računalnik :)Oddelek: Kaj kupiti | 1911 (1551) | Can |
» | super orbOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1891 (1595) | bluehacker |