Forum » Pomoč in nasveti » po namestitvi sp2 na visto sidebar 30% cpe
po namestitvi sp2 na visto sidebar 30% cpe
shinko ::
Pozdrav!
Kot je že razvidno iz naslova mi po namestitvi service packa2 na Visto kuri sidebar 30 % procesorja, tudi ko ne delam nič. pred namestitvijo ni šel proc čez 30% tudi ko sem počel kaj bol zahtevnega (phenom II 940), zdaj pa je nonstop na 30%. aja pa ko grem v nadzorno ploščo mi še vedno piše Windows Vista Ultimate Service Pack 1. Kaj naj naredim?
LP
Kot je že razvidno iz naslova mi po namestitvi service packa2 na Visto kuri sidebar 30 % procesorja, tudi ko ne delam nič. pred namestitvijo ni šel proc čez 30% tudi ko sem počel kaj bol zahtevnega (phenom II 940), zdaj pa je nonstop na 30%. aja pa ko grem v nadzorno ploščo mi še vedno piše Windows Vista Ultimate Service Pack 1. Kaj naj naredim?
LP
bluefish ::
če je verzija s travnika, potem se sploh nima smisla ukvarjati s problemom, pa če je vzrok v tem ali pa bolj verjetno kje drugje.
shinko ::
@ bluefish.... kaki odgovor te to je? meni je se smisleno ukvarjat s tem problemom, tebi očitno ne.
pa drugače vista ni s "travnika"
Lp
pa drugače vista ni s "travnika"
Lp
Master Chief ::
Vrzi dol. Daj 7ko gor. Jaz mam se med predvajanjem mp3 0% CPU, kaj da bi se v idle kaj zrl.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIN Vista keri build?Oddelek: Operacijski sistemi | 1419 (1124) | majeric0 |
» | Windows Vista Home Premium Install CDOddelek: Operacijski sistemi | 4111 (3361) | ender |
» | Kje najceneje do Viste SLOOddelek: Operacijski sistemi | 2101 (1608) | tattoo |
» | Windows XP problem (register, kernel debugger)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1637) | bluefish |
» | Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??Oddelek: Operacijski sistemi | 4670 (4539) | zk_eu |