Forum » Pomoč in nasveti » XP VS W7 HELP NUJNO!
XP VS W7 HELP NUJNO!
Maverick33 ::
Ok najprej sem inštaliral xp sp3 potem sem naložil še windows 7 in izbrisal file od xp-jev ampak ročno, ker nisem znal formatirat.
Zdaj pa me zanima kako POPOLNOMA formatiram DISK!!!!!!!!!!!, ker, ko hočem zbrisat windows 7 mi ne gre, ko dam notr dvd za bootat mi ne pride v noben menu ali karkoli da bi bootal.
Zanima me kaka klasična metoda, da bi popolnoma izpraznil disk. Mogoče cmd format c: ?
Ali je to dobra metoda ali obstaja kaka boljša.
HVALA
LP
Zdaj pa me zanima kako POPOLNOMA formatiram DISK!!!!!!!!!!!, ker, ko hočem zbrisat windows 7 mi ne gre, ko dam notr dvd za bootat mi ne pride v noben menu ali karkoli da bi bootal.
Zanima me kaka klasična metoda, da bi popolnoma izpraznil disk. Mogoče cmd format c: ?
Ali je to dobra metoda ali obstaja kaka boljša.
HVALA
LP
ModriN96 ::
zdej maš 2 varjante...al nimaš v biosu nastavlen da ti najprej bere s cd/dvd-ja al pa po tvojih besedah imaš winse zapečene tko da ti jih ne more bootat...se prav maš non-boot dvd.
Maverick33 ::
Ok nobena od teh ni bla, ker sem inštaliru s temu cd-jam samo w7 je tok gniv, da ne zna odinštalirat sam sebe in sm mogu z xp cdjam.
HVALA
LP
HVALA
LP
Infinity ::
Kako naj bi po tvojem OS lahko odinštaliru samga sebe? lahko pa preprosto formatiraš disk z W7, razlika od XP je samo ta, da je vpleten gui ne pa frontend v konzoli.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gkovac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux start - pomočOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (944) | Zvezdica27 |
» | Problem z win7 formatiranjemOddelek: Operacijski sistemi | 1446 (1286) | igor20 |
» | ubuntu 10.10 formatiranjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1836 (1542) | jamabama007 |
» | Kako formatirati Win 7?Oddelek: Operacijski sistemi | 13475 (13173) | bluefish |
» | Problem dual boot vista-windows7?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1411 (1255) | Kuhmark |