Forum » Pomoč in nasveti » Mrk
Mrk
spitavc ::
Včeraj je sinu med gledanjem filma zmrznil comp in po resetu se ni več zbudil. Ko ga prižgem vse dela normalno, le zaslon ostane mrtev(poizkusil na več monitorjih). Grafiko sem testiral v drugem compu in dela bp, tudi disk se oglaša normalno in ob izklopu diska, dvd pogona in odstranitvi ramov je situacija identična. Napako sem tako omejil na proc, plato ali napajalnik. Poizkušal sem z resetom biosa vendar nič ne pomaga. Baje da je pred mrkom drugi sin v vhode na front panelu vtikal jack od slušalk.
Je moja domneva, da je za napako skoraj 100% kriva plata pravilna? Ima še kdo kakšno idejo kako mrtveca obuditi?
Hvala
Je moja domneva, da je za napako skoraj 100% kriva plata pravilna? Ima še kdo kakšno idejo kako mrtveca obuditi?
Hvala
gkovac ::
edini krivec po moje bi lahko bila plata. Če ni slike, in če je z grafično vse OK je potem lahko samo še plata.
lp,
ModriN96 ::
proc sigurn ni, napajalc tut ne, ker če bi biu napajalc se nobena stvar nep pržgala oz zalavfala...
tko da je sto procent plata fuč. če je v garanciji se jo zamenja, drgač kupš novo.
tko da je sto procent plata fuč. če je v garanciji se jo zamenja, drgač kupš novo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | disk je brez napajanja..?Oddelek: Strojna oprema | 1097 (919) | mcstrudl |
» | plata ali procesor ??Oddelek: Strojna oprema | 1806 (1442) | Pyr0Beast |
» | 3d aplikacije -> no go. (nujno prosim)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1869 (1373) | AtaStrumf |
» | Zamenjava procesorjaOddelek: Strojna oprema | 1361 (960) | kuglvinkl |
» | Kontakt molexa se je dotaknil ohisjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1644) | SkIDiver |