Forum » Pomoč in nasveti » Mrtva pika
Mrtva pika
luka778 ::
Na monitorju (lg m2294d) imam črno mrtvo piko,ki se je pojavila pred kratkim in me zanima,če mi garancija krije zamenjavo, oz.kaj se da naredit.
lp
lp
bluefish ::
pri eni piki malo verjetno. Poglej v garancijsko izjavo ali pa kliči na pooblaščeni servis.
Nekje sem zasledil, da naj bi pomagalo, če z ballpoint kulijem pritisneš na piko. Seveda pa je malo verjetno, da bi pomagalo, ker se gre ponavadi le za stuck pixle.
Nekje sem zasledil, da naj bi pomagalo, če z ballpoint kulijem pritisneš na piko. Seveda pa je malo verjetno, da bi pomagalo, ker se gre ponavadi le za stuck pixle.
bleh ::
Kar se tiče tega je večina garancij dost prasica. Recimo nokia ti ne menja ekrančka če nimaš več kot dveh mrtvih pikslov na razdalji 5mm. So mi pa vsseno zamenjali ekranček ker sm mel mobitel samo pet dni takrat. Ampak so mi pa res grdo, prah med šipco in ekrančkom. Je en z dvema levama rokama delu.
Pokliči pa vprašaj. Pa zna pomagat če se buniš. Večinoma v živo.
Pokliči pa vprašaj. Pa zna pomagat če se buniš. Večinoma v živo.
blackbfm ::
So mi pa vsseno zamenjali ekranček ker sm mel mobitel samo pet dni takrat.
Raje bi vrnil telefon in zahteval novega. So te lepo obrnl
Just-1n ::
Poskusi jo zbudit- z nohtom jo podrgni (nežno) :), meni je to uspelo na veliko monitorjih, drugač pa tud programe uporab.
c00L3r ::
Nov telefon bi zahteval na podlagi česa? Ne moreš kar zamenjat izdelka, razen, če gre za "oddaljen" nakup, to je prek kataloga/spleta.
Sem bil v mobicentru in ni bilo nobenega takrat tam ki bi mi lahko pomagal, sem pa šel itak mem Teleraya tako da sem šel vprašat.
srus ::
To je razlog, da rač. opremo kupujem preko spleta. Če ugotoviš, da so z opremo težave podobne zgoraj opisanim, ki jih garancija oz. stvarna napaka ne pokrije, ti mora opremo spletni prodajalec brez vprašanj vzeti nazaj in vrniti denar.
V določenem roku. Mimovrste ma mislm da 30 dni. Če pa ti crkne pixel po pol leta pa so isti pogoji za garancijo kot če bi kupil v trgovini.
Pyr0Beast ::
>Kar se tiče tega je večina garancij dost prasica. Recimo nokia ti ne menja ekrančka če nimaš več kot dveh mrtvih >pikslov na razdalji 5mm. So mi pa vsseno zamenjali ekranček ker sm mel mobitel samo pet dni takrat. Ampak so mi >pa res grdo, prah med šipco in ekrančkom. Je en z dvema levama rokama delu.
Ko boš sam popravljal kaj takega boš lahko govoril o šlampariji, drugače ne.
Ko boš sam popravljal kaj takega boš lahko govoril o šlampariji, drugače ne.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Ja pa kaj še. Enkrat bi mogel pobrisati ekranček pa šipco preden bi dal skupaj in bi bil problem rešen. Je zelo opazen tale prah in ni korektno delo. Glede na to da je bil človek ki je tole delal plačan pričakujem več.
Boš ti tiho če ti mehanik ne bo pravilno bremz na avtu popravil? Mislm da ne.
Boš ti tiho če ti mehanik ne bo pravilno bremz na avtu popravil? Mislm da ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bleh ()
Pa potem odpri in spucaj po želji če te tako moti.
Bremze in ekranček nimajo veze. Ekranček ne bo ravno ogrožal tvojega življenja.
Bremze in ekranček nimajo veze. Ekranček ne bo ravno ogrožal tvojega življenja.
Če je v garanciji tega ne bom delal. Ker je najbrž kje kakšna nalepka, jo strgam, adijo garancija. Raje še enkrat nazaj na teleray odpeljem pa bo.
Nima veze tukaj če ogroža življenje. Če te tako moti primer bremz, pa vzemimo špegli al pa kaj takega. Govora je o kvaliteti dela.
Nima veze tukaj če ogroža življenje. Če te tako moti primer bremz, pa vzemimo špegli al pa kaj takega. Govora je o kvaliteti dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bleh ()
Pa pošlji nazaj in se pritoži nad storitvijo.
blackbfm ::
Nov telefon bi zahteval na podlagi česa? Ne moreš kar zamenjat izdelka, razen, če gre za "oddaljen" nakup, to je prek kataloga/spleta.
Na podlagi tega da je kupljen izdelek zanič. Ne rečem da ti pač crkne, ampak da pa prvič vklopiš napravo in je že takoj neka pika tukaj pa sploh ni debate. Sem imel enak primer z digitalcom pa sem brez vprašanj dobil novega.
c00L3r ::
Na podlagi tega da je kupljen izdelek zanič. Ne rečem da ti pač crkne, ampak da pa prvič vklopiš napravo in je že takoj neka pika tukaj pa sploh ni debate. Sem imel enak primer z digitalcom pa sem brez vprašanj dobil novega.
To je dobra volja prodajalca Lahko ti vzame izdelek in ga pošlje ne servis, pa če tudi crkne takoj po nakupu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mobitelov servisOddelek: Mobilne tehnologije | 3059 (2283) | ales400 |
» | Windows Phone 7 brez lastnih zvonjenj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 20146 (17723) | Bor H |
» | izbira xp in linux težaveOddelek: Operacijski sistemi | 1541 (1174) | bibip |
» | lcd zaslonček (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24279 (14539) | Mazo |
» | Novosti iz ApplaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5416 (4554) | Sba |