Forum » Izdelava spletišč » FLASH - pomagajte!!!!
FLASH - pomagajte!!!!
jurcek ::
Folk prosim pomagajte mi!
Mi lahko kdo pove kak naj v flashu naredim da bo stran razdeljena na kao dva okvirja in da bojo se odpirale stvari v drugem okvirju v odzadju, prek pa da bo en taki okvir!prosim pomagajte!!!!
V dreamweaverju to znam...ampak morem vedet še za flash!!!!Prosim pomoč!!
Hvala
Mi lahko kdo pove kak naj v flashu naredim da bo stran razdeljena na kao dva okvirja in da bojo se odpirale stvari v drugem okvirju v odzadju, prek pa da bo en taki okvir!prosim pomagajte!!!!
V dreamweaverju to znam...ampak morem vedet še za flash!!!!Prosim pomoč!!
Hvala
Hvala ti!
Če nisem vedo kak se imenuje to v Falshu! Upam da nebom več mel zdaj problemov!:))
Hvala!
Če nisem vedo kak se imenuje to v Falshu! Upam da nebom več mel zdaj problemov!:))
Hvala!
HI!
ja, no sem mislo da nebom mel več blemov..pa jih mam!Daj mi lahko en na kratko razloži kak pa kaj morem naredit da bo delalo to kaj sem napisal že v prvem postu?Prosim!Lahko magari primer pokažete!prosim!
ja, no sem mislo da nebom mel več blemov..pa jih mam!Daj mi lahko en na kratko razloži kak pa kaj morem naredit da bo delalo to kaj sem napisal že v prvem postu?Prosim!Lahko magari primer pokažete!prosim!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | paypal 4-digit codeOddelek: Omrežja in internet | 4195 (2219) | superb_ |
» | Povečava za kameroOddelek: Pomoč in nasveti | 2221 (1729) | Furbo |
» | Zakaj se mi računalnik restarta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (1226) | TokioGangsta |
» | PROSIM ZA POMOČ!!! sony dcr-trv22eOddelek: Zvok in slika | 1376 (1292) | katika |
» | Snemanje zvoka na Tv tuneru, odkodiranje kanalovOddelek: Zvok in slika | 1705 (1407) | gumby |