» »

Napaka pri branju DVD-jev

Napaka pri branju DVD-jev

mAXTER ::

Pozdravljeni,
pri določenih doma zapečenih DVD-jih mi, ko jih hočem odpreti javi napako "incorrect function" v raziskovalcu pa mi kaže kot da sploh ni vstavljen DVD ampak kar piše CD Drive - ko kliknem nanj je okno prazno. Ker sem tako napako že enkrat imel in je bila odpravljena po formatu sistema, me zanima če se jo da še kako drugače odpraviti. Je mogoče kriv program Nero burning rom s kakšnimi driverji ali kej drugega...

L.P.

primozve ::

Meni se je ta napaka nedavno zgodila. Ni bilo potrebno ponovno naložiti sitema. Snemal sem audio MP3 CD in sicer ne z NERO-tom, ker sem ravno ponovno naložil sistem in ga še nisem inštaliral, pa sem kar v windowsih (Vista x86) posnel v raziskovalcu in potem je nekaj tracalo (točno pa ne vem kaj, vendar je bilo nekaj takega kot "incorrect function").
To da ti ne zazna DVD-ja v raziskovalcu in kaže, da je prazen pa je najbrž problem s peko DVD-ja. Namreč, če izbereš preveliko hitrost zapisa, ti DVD prikaže v raziskovalcu, da je prazen. Na DVD-ju sicer piše hitrost zapisa in NERO jo tudi sam nastavi, vendar je za nekatere firme DVD-jev ta hitrost vseeno prevelika (pa čeprav po defaultu naj ne bi bila). Poskusi z nižjo hitrostjo zapeči DVD.;)

Valvoline ::

Posodobi firmware.

primozve ::

mAXTER a si rešil zadevo ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

CD ne prikaže slik, ki bi morale biti na njem

Oddelek: Pomoč in nasveti
9969 (728) Mateja987
»

KAKO do datotek?

Oddelek: Pomoč in nasveti
91358 (1091) solatko
»

Raziskovalec ne zazna DVDja...

Oddelek: Programska oprema
51099 (1043) m0LN4r
»

Pomoč NUJNO!!!za pekača gre

Oddelek: Pomoč in nasveti
71204 (950) Mr. Wally DJ
»

Ne morem prebrat DVD-ja

Oddelek: Pomoč in nasveti
11879 (781) JOKER

Več podobnih tem