» »

Windowsi so se sesuli - ohranitev podatkov

Windowsi so se sesuli - ohranitev podatkov

andyduk ::

Živjo!
Imam dve particiji. Na eni particiji imam nameščene windowse 7, kateri so se mi sesuli na drugi imam poadtke in stvari, ki jih ne smem izgubiti.
Na particiji, kateri so se mi sesuli windowsi 7 imam pomembne podatke, katere ne smem izgubiti, zato me zanima kako te podatke dobiti pred formatiranjem tega diska?
hvala za odgovor!
lp

PS: Računalnik se mi vstavi preden gre v windowse in mi napiše naslednje besedilo - po tem besedilu sem sklepal, da so se mi windowsi sesuli:
If problems are found, Startup repair will fix them automatically. Your computer might restart several times during this process.
No changes will be made to your personal files or information. This might take several times

Počakam nekaj časa in napiše: Startup Repair cannot this computer automatically.

Kaj storiti)

mnlh ::

Ena opcija je da zaženeš bootable linuxe, ti se naložijo v delovni spomin in ti jih zato ni treba instalirat, preprosto vstaviš tak cd v optično enoto, reštartaš računalnik in že prideš takoj v sistem.

Druga opcija je, da imaš kak bootable program. Recimo Acronis, s tem lahko delaš backup-e datotek oz diska/particije.

Tretja opcija je, da vstaviš tak disk v en drug računalnik in pobereš podatke.

Za vnaprej ti priporočam, da delaš arhiv vseh pomembnih datotek. Seveda PREDNO se pojavijo problemi!!!

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Restore boot manegerja

Oddelek: Pomoč in nasveti
61431 (1292) twom
»

BOOTMGR in neuspešen recovery

Oddelek: Operacijski sistemi
81126 (936) Spikster