Forum » Šola » Open Source in podjetja
Open Source in podjetja
Reid ::
Zdravo
Ker to nekako ne spada pod vprašanja glede OS sem uvrstil temo tu.
Za seminarsko imam naslov Open Source in podjetja. V tej seminarski me pač zanima kako slovenska ali/in tuja podjetja dejansko uvajajo open source, zakaj, kake probleme jim prestavalja itd (vse skupaj bolj nekako z ekonomskega vidika). Seminarska ne bo preobsežna cca 10 strani (brez kazala naslovnice in virov). Prosil bi, če kdo ve za kakšno pametno spletno stran, blog (literatura dvomim, da obstaja o takih stvareh) itd., kjer piše kaj o tem. Ni nujno, da se točno posvetim enemu podjetju, zanima me pač samo na splošno kaj se dogaja s temi stvarmi v zadnjem času. Moram pa se več ali manj osredotočiti na aktualna dogajanja glede tega.
Hvala za odgovore!
LP, Reid
Ker to nekako ne spada pod vprašanja glede OS sem uvrstil temo tu.
Za seminarsko imam naslov Open Source in podjetja. V tej seminarski me pač zanima kako slovenska ali/in tuja podjetja dejansko uvajajo open source, zakaj, kake probleme jim prestavalja itd (vse skupaj bolj nekako z ekonomskega vidika). Seminarska ne bo preobsežna cca 10 strani (brez kazala naslovnice in virov). Prosil bi, če kdo ve za kakšno pametno spletno stran, blog (literatura dvomim, da obstaja o takih stvareh) itd., kjer piše kaj o tem. Ni nujno, da se točno posvetim enemu podjetju, zanima me pač samo na splošno kaj se dogaja s temi stvarmi v zadnjem času. Moram pa se več ali manj osredotočiti na aktualna dogajanja glede tega.
Hvala za odgovore!
LP, Reid
All you have to decide is what to do with the time that is given to you!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 4144 (2738) | Vice |
» | Politika odprte kode na univerzahOddelek: Problemi človeštva | 2165 (1447) | Gandalfar |
» | Freeware 3d software za modeliranje ?Oddelek: Programska oprema | 1971 (1861) | Andruxa |
» | MID proti piratomOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3886 (3886) | atasmrk |
» | V Münchnu na prosto programjeOddelek: Novice / Brskalniki | 2415 (2415) | poweroff |