Forum » Pomoč in nasveti » nenadno vklapljanje monitorja
nenadno vklapljanje monitorja
Lucas ::
Imam Hyundai DeluxScan 7687 (17') monitor v sistemu WinXP Prof.
Zadevo sem imel tako nastavljeno, da je monitor po 15 min neaktivnosti prešel v stanje pripravljenosti...do tukaj vse ok.
Ko pa sem ga iz pripravljenosti zbudil...se je vklopil v trenutku, se pravi, še tisto sekundo je pokazal sliko.
To se mi je zdelo sumljivo, ker se je včasih vklopil tako, kot bi po mojem bilo prav...se pravi z nekaj sekundno zakasnitvijo. Tako (z zakasnitvijo) se je vklapljal tudi, ko sem imel še WinME, zato me zanima zakaj v WinXP, zadeva ne deluje kot bi morala.
Kljub vsemu se nisem zaradi tega veliko sekiral, do včeraj, ko mi je po nenadnem vklopu začela slika skakati.
Nekajkrat sem ga vklopil in izklopil, pa ni bilo bolje...zadevo sem danes zjutraj hotel peljati na servis...pa sem za foro še enkrat probal. Monitor sem priklopil nazaj, probal...in zadeva dela.
Dokler ne izvem kaj več, sem izklopil možnost, da sam preide v mirovanje.
Imate kakšen odgovor?
Zadevo sem imel tako nastavljeno, da je monitor po 15 min neaktivnosti prešel v stanje pripravljenosti...do tukaj vse ok.
Ko pa sem ga iz pripravljenosti zbudil...se je vklopil v trenutku, se pravi, še tisto sekundo je pokazal sliko.
To se mi je zdelo sumljivo, ker se je včasih vklopil tako, kot bi po mojem bilo prav...se pravi z nekaj sekundno zakasnitvijo. Tako (z zakasnitvijo) se je vklapljal tudi, ko sem imel še WinME, zato me zanima zakaj v WinXP, zadeva ne deluje kot bi morala.
Kljub vsemu se nisem zaradi tega veliko sekiral, do včeraj, ko mi je po nenadnem vklopu začela slika skakati.
Nekajkrat sem ga vklopil in izklopil, pa ni bilo bolje...zadevo sem danes zjutraj hotel peljati na servis...pa sem za foro še enkrat probal. Monitor sem priklopil nazaj, probal...in zadeva dela.
Dokler ne izvem kaj več, sem izklopil možnost, da sam preide v mirovanje.
Imate kakšen odgovor?
I was here...
TESKAn ::
Po moje ni lih najbolj priporočljivo, da se monitor kar naprej vklaplja - izklaplja, saj zadeva rabi nekaj časa, da se po vklopu ogreje in začne prikazovat pravo sliko. Samo moje mnenje.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | graphics driverOddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (1022) | pudlcek |
» | Prenosnik HP 6710b ne pokaže slike po stand by-uOddelek: Pomoč in nasveti | 2390 (1454) | zuz3k |
» | Pomoč - WinXp se ne zažene v normal modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3061 (2796) | Tea Time |
» | Kopica zanimivih težav na "Audio Production" prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1944 (1629) | zcetrt |
» | vsync v 2D načinu (desktop) - Windows XPOddelek: Zvok in slika | 1025 (963) | SasoS |