Forum » Strojna oprema » Je crknu proc al matična?!
Je crknu proc al matična?!
Hexx ::
živjo!
Imam problem in sicer, dobil sem malo starejši sistem ki bi ga uporabljau za domači strežnik, vendar ne deluje.
Ko ga užgem se na ekranu ne pojavi nič in niti grafična se mi zdi da se ne greje.Procesor(intel celeron d 2.80 ghz)se segreje,ampak
nevem če dela. Zato sumim da je problem v matični plošči ali pa v procesorju.(Ram in grafična sigurno delujeta ker sem jih uporabljau na drugem sistemu,
za proc. pa nimam pravega podnožja na drugih sistemih).
Mi znate pomagati?!
Vsak komentar je dobrodošel
Hvala!
Imam problem in sicer, dobil sem malo starejši sistem ki bi ga uporabljau za domači strežnik, vendar ne deluje.
Ko ga užgem se na ekranu ne pojavi nič in niti grafična se mi zdi da se ne greje.Procesor(intel celeron d 2.80 ghz)se segreje,ampak
nevem če dela. Zato sumim da je problem v matični plošči ali pa v procesorju.(Ram in grafična sigurno delujeta ker sem jih uporabljau na drugem sistemu,
za proc. pa nimam pravega podnožja na drugih sistemih).
Mi znate pomagati?!
Vsak komentar je dobrodošel
Hvala!
ModriN96 ::
proc sigurn ni crknu. kle gre za problem fuč plate... nabavš drugo k ma isti podnožje pa bo ;)
user4683 ::
proc sigurn ni crknu. kle gre za problem fuč plate... nabavš drugo k ma isti podnožje pa bo ;)
Ni nujno Ravno pred kratkim sem imel pacienta s crknjenim procesorjem
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko pokvarjena MB uniči CPU?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2199 (1558) | Pentium |
» | AMD Zen bo Ryzen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 24963 (21713) | m0LN4r |
» | Težava z matično ploščoOddelek: Pomoč in nasveti | 6990 (6422) | lucky13 |
» | Navijanje AMD Athlon 3000+ 64Oddelek: Navijanje | 2561 (2561) | bluefish |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5483 (4199) | Timmah |