Forum » Pomoč in nasveti » težava hp compaq 6830s in printer HP Deskjet F4200
težava hp compaq 6830s in printer HP Deskjet F4200
tomi77 ::
pozdravljeni,
danes sem poskušam moji mami inštalirat printer HP F4200 na prenosnika HP 6830s, ki jih je kupila v kompletu v Bigbangu.
no, težava je slečeda. Printer sem inštaliral po navodilih(torej prvi iz cd-ja, nato prižgal printer). Inštalacija brez problema, brez napak. Ko pa sem hotel stestirat printer so se začele težave. Printer mi list potegne notri, in ostane notri v printerju. Po kar nekaj minutah ga vrže ven in natisne le eno (zadnjo)vrstico. Potem sem poskusil testni print in mi začne printat in sprinta do polovice in spet ostane list notri. Čez nekaj minut ga vrže ven in sprintano do polovice. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bila težava? poskusil sem tudi z driverji in HP strani...in isto.
je pa še ena čudna stvar na HP 6830s...printer mi prepozna le na enem...določenem usb vhodu. Na ostalih mi vedno ko priklopim printer napiše ˝Device not recognized˝
kakšen nasvet? je kaj narobe z povezavo? printerjem?
lp
danes sem poskušam moji mami inštalirat printer HP F4200 na prenosnika HP 6830s, ki jih je kupila v kompletu v Bigbangu.
no, težava je slečeda. Printer sem inštaliral po navodilih(torej prvi iz cd-ja, nato prižgal printer). Inštalacija brez problema, brez napak. Ko pa sem hotel stestirat printer so se začele težave. Printer mi list potegne notri, in ostane notri v printerju. Po kar nekaj minutah ga vrže ven in natisne le eno (zadnjo)vrstico. Potem sem poskusil testni print in mi začne printat in sprinta do polovice in spet ostane list notri. Čez nekaj minut ga vrže ven in sprintano do polovice. Ima kdo kakšno idejo kaj bi bila težava? poskusil sem tudi z driverji in HP strani...in isto.
je pa še ena čudna stvar na HP 6830s...printer mi prepozna le na enem...določenem usb vhodu. Na ostalih mi vedno ko priklopim printer napiše ˝Device not recognized˝
kakšen nasvet? je kaj narobe z povezavo? printerjem?
lp
Core2Duo E6400 ; ASUS P5B; Ram OCZ 4 GB DDR2 ram, 4x 1GB PC2-6400, 800MHz;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;
Sapphire ATI HD 3870 ; 2x Seagate 7200.10 320GB SATAII;
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V premislek pred nakupom novega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 7873 (6092) | zmaugy |
» | laserjet 8500 (rabim nekoga ki ve malo več o laserskih tiskalnikih)Oddelek: Strojna oprema | 1109 (828) | roscha |
» | tiskalnik HP 5150 '' bremza''Oddelek: Pomoč in nasveti | 990 (882) | mojcaaa |
» | PrintanjeOddelek: Strojna oprema | 1015 (914) | 5er--> |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1205) | MaD_Mavr0 |