» »

LG KF750, Nokia N96 ali Samsung i8510 INNOV8?

LG KF750, Nokia N96 ali Samsung i8510 INNOV8?

tilinho20 ::

Zanima me kateri od naštetih mobitelov priporočate? Plusi in minusi vsakega telefona zaželjeni ter seveda tudi izkušnje! Lahko poveste tudi kako drugo dobro varjanto.

jack0311 ::

sem slab mesec nazaj kupu kf750 in super je raven sem kupil še 4GB kartico in mam gor že 5 filmov zraven dobiš še converter tko da ti dela kateri koli film zelo dobra mi je tudi kombinacija(touch tipke-slide-ful touch(sicer omejeno))
všeč mi je tudi vgrajeni senzor(obrneš telefon in obrne se tudi slika) in tudi foroparat je zelo dober(5mio.pixlov in 16x digital zoom)telefon priporočam in sem z njim zelo zadovoljen za druge pa ne vem,samo vem da je ta telefon vreden svoje cene

Samo en odgovor?8-O8-O

klemen3 ::

Samsung innov8, kr ma 8mpx kamero, zelo dobro kvaliteto izdelave, 2,8 inch ekran, 8gb/16gb vgrajenega spomina, 3d in audio čip...

ja in dražji 200€ bi mogl primerjat telefone v istem cenovnem pasu ne pa ene ki so 300€ z enimi ki so 500€
tako da vsi bojo rekl ta je bolši ampak lej ga zlomka skoraj enkrat dražji sam morem reč da sta oba telefona zelo dobra vsi so dobri zdej je vse odvisno a jih dobiš za enako ceno al ne mislim pa da je nokia n96 malo overpriced

Aja, pa res. :D Sploh nisem gledal cene, ker to itak rabi vedet frend, pa zgleda sploh ni preveril cene. :D

Pol pravite, da tale LG KF750 sploh ni slab. No, zdej če ne bo dobil Nokie bo pa potem najbrž kar tega vzel.

Kaj pa vzdržjivost baterij posameznih telefonov? Mogoče kdo ve?

lahka pogledas ene 3 filme(90min) na polnjenje pri KF750

edit:
mogoče mal pretiravam sam sigurno ene 3 ure filmov in ene 4-5 ur pogovarjanja sam naj prižge varčevanje z energijo(pod nastavitvami) mu bo baterija držala enkrat več

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jack0311 ()

Bor H ::

Ena opomba: ta LG nima ne WiFija ne GPSa, sej mogoče tvoj kolega ne rab ampak ga opozor.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
19233786 (23459) LuGi
»

Kateri mobitel? Nokia C3?

Oddelek: Kaj kupiti
81797 (1518) Dromar
»

Barvna ozadja, melodije, pošiljanje SMS-ov, logotipi,... - linki

Oddelek: Mobilne tehnologije
3364163 (3147) Mitja358
»

Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
10515410 (11186) techfreak :)
»

Samsung, Nokia ali LG?

Oddelek: Pomoč in nasveti
71865 (1719) Tammih

Več podobnih tem