Forum » Pomoč in nasveti » Samsung, Nokia ali LG?
Samsung, Nokia ali LG?
Tammih ::
Zakaj tako misliš? GPS ter ogromen pomnilnik mi ne pomenita veliko... Ostalo pa je dokaj podobno...
BmN ::
nokie so zame še vedno najbolj enostavni aparat, z jasnim menijem, lepim izgledom in močno in kvalitetno batarijo. Dva moja sodelavca imata Nokia N95 8GB in sta zelo zadovoljna z njo. To bo tudi moj naslednji telefon.
hotlips ::
Jaz čakam, da pr simobilu mal ponudbo prenovijo, ker že dolg niso nobenga telefona dodal.
Upam da bodo za sprejemlivo ceno samsung omnia ponudl, konkurenca pr mobitelu ga že ma v dveh paketih za 70€ oz. 270€.
še en videotest:
Upam da bodo za sprejemlivo ceno samsung omnia ponudl, konkurenca pr mobitelu ga že ma v dveh paketih za 70€ oz. 270€.
še en videotest:
BluPhenix ::
Če gledaš N95 ji je od Samsungov še najbolj podoben G810 samo ne vem. če ga simobil ima.
Ima pa ta Samsung proti nokii bolj trpežno ohišje.
Ima pa ta Samsung proti nokii bolj trpežno ohišje.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Tammih ::
Ja....Omnia bo moja takoj, ko pride na Si-Mobil... Grem pa jutr v Areno pogledat Samsung SGH-F480 za vsak slučaj. Nokia pa odpade, ker sem se odloču za touch zaslon.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tammih ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33786 (23459) | LuGi |
» | Pomoč pri nakupu telefonaOddelek: Kaj kupiti | 953 (874) | srus |
» | Samsung sgh-f480 aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 5407 (4031) | c00L3r |
» | Kateri gps mobilnik kupiti? Nokia, Samsung, ipd.Oddelek: Kaj kupiti | 5775 (5030) | Mirč |
» | W960i, N95, E51, SGH-G810 - komentarji?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4660 (4346) | Dr_M |