Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem ugasntit računalnika
Ne morem ugasntit računalnika
jack0311 ::
dva dni nazaj sem hotel ugasniti računalnik(kliknil start in izklop računalnika) ugasnm ekran in čez deset min pridem nazaj in vidim da se ni ugasnil probam še z odjavo in probam ugasniti na meniju a tudi to ne pomaga zato sem samo pritisnil gumb(na računalniku) in ga izklopil saj sem si mislil da se bo mogoče kej popravil in nasljedni dan dan se mi je spet isto zgodilo in sem se odločil vprašati na forumu tako da bi vas vprašal kaj bi lahko bilo narobe?
to mi prvič dela je pa računalnik star že 5let
to mi prvič dela je pa računalnik star že 5let
zgleda da bo dons spet treba na gumb pritisniti,k noben ne pomaga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jack0311 ()
THX 1138 ::
PRvo kaj mi pade na pamet je, da si z programom CC cleaner počistiš register, če to ne pomaga pa daj not Xp/vista cd in uporabi repair funkcijo.
ok uborabil CCcleaner ni pomagalo pol pa sem odprl upravitelja opravil in ugasnil par procesov ki za nič ne služijo in potem se je normalno ugasnil
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5751 (4687) | svetetko |
» | Računalnik se prižge in ugasne!?Oddelek: Strojna oprema | 8586 (6489) | kupim9 |
» | PS3 problemOddelek: Pomoč in nasveti | 4439 (3513) | kupim9 |
» | Windows7, Hybrid Sleep, Ivy...Oddelek: Operacijski sistemi | 2747 (2511) | Jst |
» | PC se ne zažene splohOddelek: Pomoč in nasveti | 1932 (1765) | shany |