Forum » Zvok in slika » Skyla foto okvir in skener
Skyla foto okvir in skener
Shiine ::
Upam, da spada tole pod pravi podforum - je zvok in je slika, samo da je fotookvir in še skener slik ob enem.
Na Mimovrste sem našel zelo pripravno stvar, v bistvu digitalni foto okvir skupaj z skenerjem fotografij.
Seveda imam doma polno starih slik, katere bi rad pretvoril v jpeg slike oz. jih imel na računalniku. Vidim, da je tole ena prvih naprav, ki to podpira.
Ima kdo mogoče kakšne izkušnje s hitrostjo in kvaliteto skeniranja te naprave?
Prej si res ne upam kupiti, ker ne bi rad, da bom čakal 5 min, da mi bo preskeniralo eno fotografijo.
še link: Klik
Če tole bolj spada pod temo kaj kupiti, prosim prestavite. Nisem ravno veliko na forumu, in se še ne znajdem.
Na Mimovrste sem našel zelo pripravno stvar, v bistvu digitalni foto okvir skupaj z skenerjem fotografij.
Seveda imam doma polno starih slik, katere bi rad pretvoril v jpeg slike oz. jih imel na računalniku. Vidim, da je tole ena prvih naprav, ki to podpira.
Ima kdo mogoče kakšne izkušnje s hitrostjo in kvaliteto skeniranja te naprave?
Prej si res ne upam kupiti, ker ne bi rad, da bom čakal 5 min, da mi bo preskeniralo eno fotografijo.
še link: Klik
Če tole bolj spada pod temo kaj kupiti, prosim prestavite. Nisem ravno veliko na forumu, in se še ne znajdem.
misek ::
Če bi ta okvir rad uporabil tudi za arhiviranje fotografij potem to ni izdelek zate, saj je ločljivost skeniranja (pre)majhna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitaliziranje slik iz negativovOddelek: Sedem umetnosti | 5030 (4015) | Okapi |
» | Skeniranje negativovOddelek: Sedem umetnosti | 6926 (4309) | harvey |
» | Kako skenirati diapozitive ali negativ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16826 (9226) | cekr |
» | Makerbot Digitizer: 3D-skenerOddelek: Novice / Modifikacije | 9618 (7547) | Rudolf |
» | Skeniranje negativovOddelek: Kaj kupiti | 3724 (1674) | Blisk |