Forum » Kaj kupiti » nakup avtoradia pioneer
nakup avtoradia pioneer
wolk111 ::
lp. nameravam kupiti nov avtoradio Pioneer DEH-P3100UB oz. Pioneer DEH-P5100UB.. vidim da ima Pioneer DEH-P3100UB samo en predizhod, Pioneer DEH-P5100UB pa ima kar tri. v cem je tukaj razlika? ce imam samo 1 predizhod sem potem omejen kaksne zvocnike gor dam al kak je to? za kaj je sploh predizhod itd.?
prosil bi enga da mi malo bol konkretno razlozi.
Pioneer DEH-P3100UB se mi zdi cool in ni predrag... gor pa mislim dat locene dvosistemski zvocnike, mogoce tudi kaksen woofer. brez ojacevalca bi dal...?
prosil bi enga da mi malo bol konkretno razlozi.
Pioneer DEH-P3100UB se mi zdi cool in ni predrag... gor pa mislim dat locene dvosistemski zvocnike, mogoce tudi kaksen woofer. brez ojacevalca bi dal...?
TOP ::
Na ta avtoradio lahk daš zvočnike gor,takšne kot hočeš ampak woofer brez ojačevalca ne bo nič in moraš potle kupit še ojačevalec.Ta z enim izhodom je dovolj.
wolk111 ::
aha. lahko dam tut vec zvocnikov? kam se sploh zvocnik veze? na ta predizhod al kam drugam?
koyotee ::
ma nč ne kupuj, ker očitno se ti ne sanja o avtoakustiki
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12781 (7979) | undertacker |
» | nakup SONY avtoradiaOddelek: Kaj kupiti | 2804 (2553) | wolk111 |
» | Pioneer ali AlpineOddelek: Loža | 1537 (1537) | Scorpia |
» | [MP3] avtoradio (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15886 (12495) | Damjan Jagar |
» | avtoradio MP3 - katerega do 70.000?Oddelek: Na cesti | 2254 (2075) | Sydk |