Forum » Programska oprema » Vobsub
Vobsub
Mohic ::
gvidovic ::
Mislim, da se vobsuba ne da izklopiti samo za določen program. Desni klik in hide subtitles sicer ni glih preveč dela, je pa tečno eno stvar skoz vkapljat in izklapljat. Dve možnosti: 1) v BSPju glej filme z VS podnapisi; 2.) dalo bi se verjetno narediti bližnjico na namizju, ki bi VS vklopila ali izklopila, več pa po mojem ne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gvidovic ()
Če dam hide subtitles mi skirje one zgornje. Jaz pa hočem da mi ravno ti ostanejo in spodnji izbrišejo. Ali obstaja mogoče kakšen drugi program da bi lahko z wmp gledal z podnapisi. Pa bs-player ne uporabljam zato, ker mi pri polovico filmih ne zazna zvoka
Če pa pri tem playerju so tako grdi podnapisi, da izgledajo kot da bi bili prilepljeni v film :S
gvidovic ::
to verjetno za to ker so isto poimenovani kot film in jih avtomacko začne predvajat.spremeni jim naslov ter jih sam povleči v player.
Kaj a drugače pa ni programa, da bi lahko normalno gledal podnapise na wmp ?
Kaj res ne obstaja druge rešitve za gledanje podnapisov na wmp?
A ste izvedli kaj novega?
Kaj res ne obstaja druge rešitve za gledanje podnapisov na wmp?
A ste izvedli kaj novega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mohic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59435 (14583) | BaRtMaN |
» | DivX: Predvajalci + Podnapisi + LinkiOddelek: Programska oprema | 1946 (1563) | All |
» | Kako gledati .mpg file in imeti podnapiseOddelek: Pomoč in nasveti | 1215 (1103) | para! |
» | program za drevajanje divx filmovOddelek: Programska oprema | 1219 (1068) | Predator |
» | AC3 pesmiceOddelek: Zvok in slika | 1382 (1039) | CaqKa |