Forum » Pomoč in nasveti » Back Up z Ghostom
Back Up z Ghostom
Mr.Lover23 ::
Prosim če mi lahko kdo pove ce bi se dalo sledece:
Imam 3 PC-je v mreži in imam za naredit backupe na vseh. Vem da Ghost podpira delanje back up-ov tudi preko mreže mene pa zanima ce bi se dalo na en disk denimo 40GB (v racku) razdeljen na tri particije, preko ghosta naredit image diska iz vsakega PC-ja na svojo particijo diska (v racku)??
Upam da ste me štekali kaj me muči. Če pa ima kdo kako pametno rešitev, prosim kar naprej z nasveti.
LP
Mr.Lover23
Imam 3 PC-je v mreži in imam za naredit backupe na vseh. Vem da Ghost podpira delanje back up-ov tudi preko mreže mene pa zanima ce bi se dalo na en disk denimo 40GB (v racku) razdeljen na tri particije, preko ghosta naredit image diska iz vsakega PC-ja na svojo particijo diska (v racku)??
Upam da ste me štekali kaj me muči. Če pa ima kdo kako pametno rešitev, prosim kar naprej z nasveti.
LP
Mr.Lover23
CaqKa ::
če hočeš imeti image od drugih diskov na enem tretjem disku... fajle imegov poimenuj vredi... zakaj bi delal kopije particij ko pa lahko daš image gor... itak lahko pol one image z dodatnim ghost explorer orodjem pregledaš če ti slučajno kaj ni všeč... pa pri tistem progiju so še zraven toolsi ki ti naredijo boot diskete da boš lahko image loadal preko mreže ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Službeni prenosni računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13849 (12570) | Daedalus |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5443 (4855) | Damjan Jagar |
» | 1 racunalnik, 2 uporabnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1325 (1043) | PlayR |
» | Kopiranje diskaOddelek: Programska oprema | 2525 (2139) | Preseren |
» | Namestitev OS preko mrežne kartice ?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1020 (910) | poga |