» »

non stop resetiranje, računalnik ne zalaufa ?!

non stop resetiranje, računalnik ne zalaufa ?!

octavia ::

Pozdrav,

Imam athlon 64 3000+ in imam težavo. ko računalnik zalaufam, mi zazna diske, in vse, ko pa se prikaže windows XP logo, mi na hitro pokaže moder ekran(ne vidim kaj piše gor, ker ga pokaže sam za pol sekunde pa še to ne, pa takoj reset) in tako bi lahko šlo v nedogled s resetiranjem. V čem je težava?
Disk je nov, kondenzatorji na plati zamenjani... ? imam 2x 512 mb rama, se jih probal odstraniti enega po enega pa ni nič.

Bilokakšna ideja pride prav ;)
hvala
LP

bleh ::

Si kakšn ne driverje updejtal? Uporablaš mogoče XP64 in ATIjevo kartico?

333333 ::

Bios reset, safe mode dela?
Pa si probal obe 2 palcki rama (eno po eno) v vseh ram slotih?
Če ni to si lahko še lahko kje sposodiš kakšno grafično kartico in napajalnik za test...
Spiritual

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 333333 ()

bleh ::

Men se je to dogajal ko sem nadgradil gonilnike za hd4870 uporabljam pa XP64 in ATI nima rad XP64, kar se ne čudim. Delajo samo gonilniki s CDja pa 9.1 verzija.

Probaj pa pridt v safe mode, in če ti rata, izklopi auto-reset ob modrem ekranu pa prepiši tisti error ki ti ga vrže vn ko probaš it v navadne windowse.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bleh ()

Aston_11 ::

Dva sistema? Meni se je to dogajalo, ko sem hiberniral v enem in šel v xp-je.

octavia ::

No hvala vsem za pomoč. Je pa takole:

Sistem je samo eden in sicer Xp. Imam grafo GF 6600gt. mi je crknal tudi že napajalnik, mi ga je kolega zrihtal, upam da je porihtano kot mora bit, seveda je lahko tudi še tukaj napaka :S

Updejtal nisem nič, stvar je taka, da ko sem kišto prinesel od kolega domov je normalno delala, zvečer ugasnem, drugi dan pa sranje.

Rame sem probal posamezno v vseh slotih, tako da dvomim da je tu težava, zazna jih normalno, je možno da so obojni zanič? Grafična je pa že skoz ista.
Bom pa probal v biosih spremenit pa prepisat error pri resetu. Safe mode ne dela, isto resetira.

LP

solatko ::

Menjaj napajalnik!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222171 (1852) Duhec
»

V normalnem zagonu BSOD (moder ekran); v Safe mode vse deluje

101820 (1660) ZaLoMaT
»

računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!

321452 (1191) Meizu
»

Črte - nepravilnosti čez ekran [Nedelovanje grafične?]

Oddelek: Strojna oprema
122007 (1761) wooted
»

windows Xp - problem

Oddelek: Operacijski sistemi
442456 (1473) Maxtor

Več podobnih tem