Forum » Kaj kupiti » Kateri netbook?!
Kateri netbook?!
grizl ::
Nekaj časa nazaj je bilo govora, da Lenovo x121e pri nas ne bo v široki prodaji in namesto njega ponujajo Lenovo Thinkpad Edge E125, model P/N:NWW23SC.
http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...
Torej,kakšno je mnenje poznavalcev o tem modelu?
issak ::
@RejZoR: Asus 1215B ima tudi E450 varianto, in sem ga ravno naročil iz amazon.de preko neke druge trgovine za 300€, vendar ga ne dostavijo v slovenijo, tako da ga naročam k prijatelju v avstrijo. Ko ga dobim poročam če je fajn :D
Aja, ali imajo tile netbooki iz nemčije/avstrije nemške tipkovnice?
Aja, ali imajo tile netbooki iz nemčije/avstrije nemške tipkovnice?
RejZoR ::
Mal je smotano ker dajejo pod iste oznake različne konfiguracije. Recimo S205 je več verzij, tile ASUS-i očitno tudi...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
mr1two ::
A samo tega modela konkretno ne dostavljajo v Slovenijo z amazona ali velja to nasploh(če sem jaz pravilno bral njihove informacije o pošiljanju velja nekaj v smislu: 6 evrov + 0.5eur za dodatni kilogram)
več o tem: klik
Predvsem me zanima, ker bom najverjetneje tudi sam tam naročal izdelek ali dva
več o tem: klik
Predvsem me zanima, ker bom najverjetneje tudi sam tam naročal izdelek ali dva
Fak no...zakaj ne obstaja amazon.si
Tuki isti prenosnik, ki ga gledam pri njih stane 200 evrov več
Tuki isti prenosnik, ki ga gledam pri njih stane 200 evrov več
pedalo ::
Ja, tudi sam sem marsikaj našel na temu Amazonu pa na žalost pošiljajo v SLO samo knjige in podobna sranja.
XS!D3 ::
A ni to odvisno tudi od ponudnika na Amazonu, sam sem recimo že naročil nekaj elektronike na amazon.de in nekateri res ne pošiljajo v slo drugi pa. Nazadnje sem gledal LCD monitor in bi ga tudi lahko naročil, a sem nato nakup iz drugih razlogov preložil.
Hm, sem zdaj za hec "izvedel naročilo". Nikjer mi ni napisalo, da izdelka, ki ga naročam, ni možno dostaviti v SLO. Sem tik pred tem, da oddam naročilo, način plačila pač kreditna kartica.
Torej pošiljajo v slovenijo.
technic ::
Hm, sem zdaj za hec "izvedel naročilo". Nikjer mi ni napisalo, da izdelka, ki ga naročam, ni možno dostaviti v SLO. Sem tik pred tem, da oddam naročilo, način plačila pač kreditna kartica.
Sam nimam izkušenj z naročanjem prek amazona, tako da nisem 100% siguren. Kar vem, sem prebral po forumih. Pa javi, če ti bo uspelo.
issak ::
Amazon.de sam po sebi pošilja v Slovenijo (iz prve roke, sem naročil SSD pa je prišel brez problemov), imajo pa tudi nekaj drugih ponudnikov oz. trgovin, torej so kot nekakšen posrednik, in jaz ubistvu naročam iz trgovine "anobo Deutschland GmbH" in iz te trgovine ne pošiljajo v Slovenijo.
Če nekega izdelka ni mogoče poslati, te na to opozori takoj, ko vneseš naslov se pravi pred plačilom. Če gre plačilo skozi, boš zadevo dobil. Poštnine so pa ponavadi okoli 7€.
Nemška tipkovnica je enaka kot naša, le da ima namesto šumnikov ö, ü ter ä in še dvojniS na neki tipki, kajne? Enter je lepe naše oblike (in ne ameriške?)
Če nekega izdelka ni mogoče poslati, te na to opozori takoj, ko vneseš naslov se pravi pred plačilom. Če gre plačilo skozi, boš zadevo dobil. Poštnine so pa ponavadi okoli 7€.
Nemška tipkovnica je enaka kot naša, le da ima namesto šumnikov ö, ü ter ä in še dvojniS na neki tipki, kajne? Enter je lepe naše oblike (in ne ameriške?)
birtija ::
Tudi jaz prebiram tale forum in ne vem kaj bi.
Moja izbira bi bil Lenovo x121e, ki ga pri nas ni za dobit, po drugi strani pa ASUS 1215b z USB3.0, pa ima sijoč ekran in mrežo le 10/100.
Uporabnik "rdecaluc" je na x121e graviral tipkovnico. Kako izgleda, lahko prilepiš par fotk? Lahko poveš kam/komu si dal gravirat? Verjetno bi zanimalo še koga.
Kje si nabavil in kakšni so bili stroški pošiljanja?
Kot sem prebral, x121e ne bo dosegljiv v SLO, ponujajo pa model E125, ki ima enake karakteristike. Ali ga kdo že ima? Kot sem prebral na proizvajalčevi strani, ima tudi možnost nesijočega ekrana.
Pa še nekaj, kar sicer ne spada v to rubriko: v primeru nakupa v nemško govorečih deželah, so lahko naložena tudi okna, seveda v nemškem jeziku. Jih je možno poslovenit?
Hvala za mnenja in odgovore!
Moja izbira bi bil Lenovo x121e, ki ga pri nas ni za dobit, po drugi strani pa ASUS 1215b z USB3.0, pa ima sijoč ekran in mrežo le 10/100.
Uporabnik "rdecaluc" je na x121e graviral tipkovnico. Kako izgleda, lahko prilepiš par fotk? Lahko poveš kam/komu si dal gravirat? Verjetno bi zanimalo še koga.
Kot sem prebral, x121e ne bo dosegljiv v SLO, ponujajo pa model E125, ki ima enake karakteristike. Ali ga kdo že ima? Kot sem prebral na proizvajalčevi strani, ima tudi možnost nesijočega ekrana.
Pa še nekaj, kar sicer ne spada v to rubriko: v primeru nakupa v nemško govorečih deželah, so lahko naložena tudi okna, seveda v nemškem jeziku. Jih je možno poslovenit?
Hvala za mnenja in odgovore!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: birtija ()
mile ::
@RejZoR
glede WIFI-ja, si updejti drajverje z novejšimi iz Ralinkove strani, meni zadeva deluje OK, enako kot HP nc8430
Slušalk nimam nobenih pri roki, da bi sprobal...zvočniki v s205 so res bolj svoh, ma mi zadostujejo
Sem sprobal ta vikend priklopit malčka na projektor preko hdmi + stereo kabla na ozvočenje in je vse špilalo tako kot je treba, brez pripomb
glede WIFI-ja, si updejti drajverje z novejšimi iz Ralinkove strani, meni zadeva deluje OK, enako kot HP nc8430
Slušalk nimam nobenih pri roki, da bi sprobal...zvočniki v s205 so res bolj svoh, ma mi zadostujejo
Sem sprobal ta vikend priklopit malčka na projektor preko hdmi + stereo kabla na ozvočenje in je vse špilalo tako kot je treba, brez pripomb
Ne vem, sem snel drajverje pa je isti drek. Imam pa 19.4.2011 driverje. Šele danes, ko sem se razpizdil in na karton nalepil alu folijo in jo postavil za anteni pa imam skoz 3 ali 4 črtice signala in nobenega dropanja več s samo 80mW močjo antene (prej ni lovilo dobro niti s 150mW). Sam to ni noben način, da netbook za tak denar lovi slabše kot nek poceni Acer netbook izpred 2 let. Kako bo če ga nesem drugam in bi moral lovit WiFi...
Ne vem, sam imam z Acerji zelo dobre izkušnje kljub splošnemu šinfanju. Sem imel prej Aspire One in sestra ima še vedno Aspire 5520G, ki še vedno dela super. Pa cenovno so ponavadi med najbolj ugodnimi.
Tko, zdej sem nesel zadevo na servis pa nej zrihtajo wireless pa zvok. Mi je na sprejemu rekla, da je to verjetno prvi S205, ki so ga dobil na servis. Očitno imam spet samo jezst neko neverjetno srečo, da sem dobil falirano zadevo že v štartu. Očitno sem magnet za te stvari. Upam, da bojo hitro zrihtal.
@kmetek
Strojno gledano je tole daleč najmočnejši "low end" netbook (high end so E-240, E-350 in E-450).
Mislim da ni Intelovega netbooka, ki bi mu segel tko visoko na vseh področjih, torej CPU, GPU in nakoncu cena. CPU ne rečem so Atomi dokaj solidni ampak je pa grafični del tolk slabši. AMD Fusion pa je odlično uravnotežena zadeva in sta oba dela zelo dobra.
@kmetek
Strojno gledano je tole daleč najmočnejši "low end" netbook (high end so E-240, E-350 in E-450).
Mislim da ni Intelovega netbooka, ki bi mu segel tko visoko na vseh področjih, torej CPU, GPU in nakoncu cena. CPU ne rečem so Atomi dokaj solidni ampak je pa grafični del tolk slabši. AMD Fusion pa je odlično uravnotežena zadeva in sta oba dela zelo dobra.
kmetek ::
yummi, Avtera je dobila Asuse E-450
AMD Fusion Dual Core E450 (1.65 GHz)
30,7 cm (12,1") HD LED (1366x768) svetleč
ram 4 GB DDR3, trdi disk 500 GB
AMD(R) Radeon HD 6320
HDMI, Bluetooth, Wlan, spletna kamera
Microsoft(R) Windows™ 7 Home Premium SLO/ANG
garancija 2 leti (baterija 1 leto)
rejzor: zakaj nisi preprosto vrnil izdelek in naročil drugega?
AMD(R) Radeon HD 6320
Microsoft(R) Windows™ 7 Home Premium SLO/ANG
rejzor: zakaj nisi preprosto vrnil izdelek in naročil drugega?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
prepecenc ::
AMD® Radeon HD 6320
Microsoft® Windows™ 7 Home Premium SLO/ANG
Morda poznaš ceno in točno kateri model je to?
Vbistvu nimam pojma zakaj nisem naredil tko. Avtomatično sem prvo vprašal na servis, pol sem ga pa tja nesel, da ga pregledajo. Zdej če ga ne bojo znal zrihtat niti na servisu (ne vem kaj bojo lahko naredil glede prasketanja v slušalkah, WiFi modul in antenco se verjetno da zamenjat), pol pa naj mi dajo dobropis pa bom vzel drugega, isti model. Al pa če mi ga oni zamenjajo. Mi je vseeno v končni fazi, čakat bi moral tko al drugače.
AMD® Radeon HD 6320
Microsoft® Windows™ 7 Home Premium SLO/ANG
Morda poznaš ceno in točno kateri model je to?
Verjetno je mislil mode 1215B, cena omenjenega je 479 eurov.
Mal drago napram Lenovo S205 čeprav če ni takih čudnih problemov kot pri mojem je tud tistih 25 EUR več vredno.
prepecenc ::
Nekako se vendarle nagibam k Lenovo X121e. Mat ekran in "nipple"-micro redeči joystick, me nekako prepričujeta naj ga vzamem namesto S205 (čeprav ima le-tamalenkost boljši procesor). Če ima kdo še kaj za pripomniti naj pripomni zdaj ali pa za vedno molči ;) (šala seveda)
Mat ekran je za zunaj definitivno nuja. Tko da če imaš namen z njim hodit naokoli in ga uporabljat na odprtem nimaš kaj razmišljat. Za notri pa je načeloma vseeno. Imam na 3 glossy pa se not dela čist normalno. Zunaj pa vidiš samo sebe v ekranu :D
rdecaluc ::
Nekaj slikic gravirane tipkovnice za tiste, ki ste želeli.
Tipke vsaj na Lenovo x121e pridejo malo temnejše od originalnih. So dobro vidne, ter nič spacane. Kvaliteta in barva pa je odvisna od plastike, ter sklepam tudi od vrste laserja.. ampak to me ne zanima tok.
Lep pozdrav.
Tipke vsaj na Lenovo x121e pridejo malo temnejše od originalnih. So dobro vidne, ter nič spacane. Kvaliteta in barva pa je odvisna od plastike, ter sklepam tudi od vrste laserja.. ampak to me ne zanima tok.
Lep pozdrav.
Est modus in rebus. ,typos
Mare3 ::
Kupujem nekaj v rangu do 400€ kaj priporočate? Uporabljal bi se za internet urejanje dokumentov (Word, Excel itd., pisarna, ter kakšen film tu pa tam).
fopi ::
Za Asus Transformerja priporočate 16Gb ali 32Gb? Bo kaka razlika, če se mam 16 + 32 GB kartico ali 32 + 16 kartico? Lahko pol aplikacije nalagaš na kartico ali samo na notranji spomin?
Kaj mislite o ideji, da sedaj kupiš samo tablico brez tipkovnice in ko pridejo SLO tipkovnice še tipkovnico. Ker baje bi naj bile SLO tipkovnice to jesen. Ve kdo kaj?
Kaj mislite o ideji, da sedaj kupiš samo tablico brez tipkovnice in ko pridejo SLO tipkovnice še tipkovnico. Ker baje bi naj bile SLO tipkovnice to jesen. Ve kdo kaj?
nurmaln ::
Garantiram da originalno slovenskih tipkovnic ne bo. Edino če se jih kdo spravi sam gravirat, samo tudi to ne vrjamem.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
Garantiram da originalno slovenskih tipkovnic ne bo. Edino če se jih kdo spravi sam gravirat, samo tudi to ne vrjamem.
Ja na avteri pravijo, da jih ne bo. Mogoče nam je šansa Hrvaška. Tam je tipkovnica ista. Pa potem kupiš samo docking recimo. Se bo splačalo preveriti ali tam bodo.
Baje pa se da aplikacije nalagat samo na notranji spomin, tako da 16Gb notranjega in 16Gb zunanjega ne bo isto kot 32Gb notranjega (pustimo hitrost).
Potem me pa zanima še ali je na tipkovnici fižično mogoče uporabljati šumnike, torej če daš gor nalepke ali graviraš se da nastaviti tipkovnica slovenska, da potem lahko tipkaš šumnike?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fopi ()
Se da. V windowsih nastaviš, da je slovenska tipkovnica in ti bo normalno delala.
Kakšnih windowsih? A ni na transformerju Android? Misliš reči da se tudi v Androidu nastavi slovenska tipkovnica kot v windowsih?
Ve kdo, če se da na transformerju in Androidu uporabiti zunanji UMTS modem (ala Mobitel instant internet, Tušmobil 1EUR na dan...)?
Ja na avteri pravijo, da jih ne bo. Mogoče nam je šansa Hrvaška. Tam je tipkovnica ista. Pa potem kupiš samo docking recimo. Se bo splačalo preveriti ali tam bodo.
Ne bo se splačalo. Ne bo jih, nikjer ne bo "YU" tipkovnic.
Kakšnih windowsih? A ni na transformerju Android? Misliš reči da se tudi v Androidu nastavi slovenska tipkovnica kot v windowsih?Ja, seveda je android, in v trenutni verziji ni nastavitve za SLO tipkovnico, tako da tudi graviranje zaenkrat nima smisla.
Ve kdo, če se da na transformerju in Androidu uporabiti zunanji UMTS modem (ala Mobitel instant internet, Tušmobil 1EUR na dan...)?Nisem prepričan če se da ali ne, verjetno da gre, ampak skoraj sigurno bodo do konca leta v Sloveniji na voljo tudi transformerji z vgrajenim 3G modemom.
Ne bo se splačalo. Ne bo jih, nikjer ne bo "YU" tipkovnic.
Kakšnih windowsih? A ni na transformerju Android? Misliš reči da se tudi v Androidu nastavi slovenska tipkovnica kot v windowsih?Ja, seveda je android, in v trenutni verziji ni nastavitve za SLO tipkovnico, tako da tudi graviranje zaenkrat nima smisla.
Ve kdo, če se da na transformerju in Androidu uporabiti zunanji UMTS modem (ala Mobitel instant internet, Tušmobil 1EUR na dan...)?Nisem prepričan če se da ali ne, verjetno da gre, ampak skoraj sigurno bodo do konca leta v Sloveniji na voljo tudi transformerji z vgrajenim 3G modemom.
Zgleda, da se spoznaš na transformerja. :)
Ali lahko poveš še ali drži, da se baje da aplikacije nalagat samo na notranji spomin?
Aja, pa kdaj pride transformer 2 in kakšna bo cena? :))
Ej predvsem dobr vem kako je s prodajnega stališča, kaj bo in kaj ne bo. Enga sicer drug teden dobim pa se bom pol mal poigral z njim pa vidim glede teh aplikacij, na pamet žal ne vem.
Transformer 2 v sloveniji sigurno ne bo pred novim letom, bolj verjetno proti koncu januarja, cena ne bi smela biti več kot cca 50€ več kot trenutni transformer.
Transformer 2 v sloveniji sigurno ne bo pred novim letom, bolj verjetno proti koncu januarja, cena ne bi smela biti več kot cca 50€ več kot trenutni transformer.
Pisal sem na mr servis, ki bi naj bil uvoznik za ASUS na Hrvaškem:
Dobar dan!
Još jedno pitanje za Asus. Da li čete imati u Hrvatskoj u prodaji hrvatsko tastaturu (docking) za ASUS TRANSFORMER ili čete imati u Hrvatskoj u prodaji samo englesku tastaturu?
Odgovor:
Pozdrav,
Hrvatske tastature neće biti u prodaji kao i za sve ostale dijelove. Engleske odnosno američke tastature čim se naruče za određeni model uređaja šalju se na graviranje naših slova tako da oko tastatura ne bi trebalo biti problema.
Zdaj pa kako si to kdo razlaga. Jaz si da ni razumela vprašanja.
Dobar dan!
Još jedno pitanje za Asus. Da li čete imati u Hrvatskoj u prodaji hrvatsko tastaturu (docking) za ASUS TRANSFORMER ili čete imati u Hrvatskoj u prodaji samo englesku tastaturu?
Odgovor:
Pozdrav,
Hrvatske tastature neće biti u prodaji kao i za sve ostale dijelove. Engleske odnosno američke tastature čim se naruče za određeni model uređaja šalju se na graviranje naših slova tako da oko tastatura ne bi trebalo biti problema.
Zdaj pa kako si to kdo razlaga. Jaz si da ni razumela vprašanja.
Bias ::
Imam Transformerja. Za enkrat slo tipkovnice ne potrebujem, saj ga večino uporabljam za tuje forume ipd, kjer šumnikov in ostalih s strešicam ne rabim, ko pa na ekčejđuodgovarjam na službene maile pa kar pogrešam, saj je mail malce smešen.
Aplikacije mi sejva na zunanjo 32gb kartico, sem si pa vzel varianto z notranjim spominom 32, ker nikoli ne veš kdaj ti pride prav.
zadeva je pa drugače odlična.
Ko pride nov z 3Gjem, pa si ga zagotovo nabavim, če ne bo kaj novega kar se tiče tabov s tipkovnico...ker meni osebno tab brez opcije tipkovnice (ne dodatno, ampak tako da je ena celota9 mi ni kul.
Aplikacije mi sejva na zunanjo 32gb kartico, sem si pa vzel varianto z notranjim spominom 32, ker nikoli ne veš kdaj ti pride prav.
zadeva je pa drugače odlična.
Ko pride nov z 3Gjem, pa si ga zagotovo nabavim, če ne bo kaj novega kar se tiče tabov s tipkovnico...ker meni osebno tab brez opcije tipkovnice (ne dodatno, ampak tako da je ena celota9 mi ni kul.
maia ::
kje so še pri nas netbooki brez OS-a? je computercenter, a je še kdo?
aja, in a kdo ve a se pri computercenter-u da kupit podaljšano garancijo?
oziroma kje lahko dobim oboje? :)
aja, in a kdo ve a se pri computercenter-u da kupit podaljšano garancijo?
oziroma kje lahko dobim oboje? :)
Če enega že imaš in razmišljaš o nakupu novega, potem raje počakaj še par mesecev. Enkrat po novem letu pride Transformer 2, ki bo sicer imel v začetku malenkost višjo ceno ampak po dosedanjih informacijah bo res hudobija tako s tehničnega vidika kot tudi dizajna. Ko bo T2 enkrat na trgu potem pa še kakšna dva meseca pa bi jih moral tudi kak operater ponuditi s 3G.
je izjavil:
Se da. V windowsih nastaviš, da je slovenska tipkovnica in ti bo normalno delala. http://urly.cn/nurmj2
Transformerja z Winsi ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nurmaln ()
vklemen ::
Nekaj časa nazaj je bilo govora, da Lenovo x121e pri nas ne bo v široki prodaji in namesto njega ponujajo Lenovo Thinkpad Edge E125, model P/N:NWW23SC.
V roku 1 tedna 2x reklamiral 2 različna popolnoma nova prenosnika točno tega tipa (eden prvi nakup, drugi zamenjava za prvega). Prvi okvara Touchpada (potrjevanje in označevanje je 1x delalo, 1x ne), drugemu pa je takoj po zagonu napisalo "FAN ERROR" in se je takoj ugasnil.
Tako, da moje izkušnje s tem modelom so skrajno negativne.
LP
BigFoot ::
Jaz sem E125 nabavil kakšna dva tedna nazaj in zaenkrat sem super zadovoljen. Zadeva deluje hitro, kljub ne najbolj hudemu procesorju (v primerjavi z desktop mašinami) so Windowsi super odzivni. Sigurno se pozna tudi 4GB RAMa in 7200rpm disk.
Na splošno mi je zadeva ravno prav velika. 10" netbooki so mi premajhni (še posebej resolucija), kar je večje od 12" mi je pa že preveliko oz. pretežko.
Tipkovnica je cool, po nekaj urah sem se že super navadil nanjo in brez problema slepo tipkam.
Z predvajanje videa sem si pa namestil Media Player Classic Home Cinema, ki pri odkodiranju videa uporablja tudi grafično tako da 1080p MKVje predvaja brez problema (obremenitev procesorja pod 40%).
Izdelava je tudi super, pa še osebno sam že nekaj časa prisegam na Lenovote. Tako da zaenkrat res ne bil mogel biti bolj zadovoljen.
Sem na voljo za nadaljnja vprašanja. ;)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigFoot ()
Hm, zdele me je klical iz Alterne in je rekel, da je z wirelessom vse ok. Sorry, sam da ima slabši domet od skoraj 3 leta starega (in manjšega) Aspire One ter od Aspire 5520G, to pa nikakor ni sprejemljivo. Zdej če bo to še sralo, kakšne so možnosti, da jezst to vrnem nazaj v Big Bang kljub temu, da sem zadevo že nesel na servis v testiranje? Ker s takim prenosnikom, ki mu wireless ne nese na mesto kjer vsi ostali delajo, brezveze. Raje vzamem nazaj keš pa kupim ASUS-a z istimi karakteristikami. Al pa elo kakšnega Acerja s katerimi imam dobre izkušnje. 30 dni še ni minilo in imam tehten razlog, da ga hočem zamenjat.
miller31 ::
Mislim, da imaš 8 dni da lahko stvar vrneš prodajalcu. Vse ostalo se ureja z garancijskim servisom.
Sem pa sam imel podobno težavo in težava ni bila ugodno rešena, saj so mi rekli, da ni okvare in zaradi tega ni izpolnjenih kriterijev za vračilo.
Sem pa sam imel podobno težavo in težava ni bila ugodno rešena, saj so mi rekli, da ni okvare in zaradi tega ni izpolnjenih kriterijev za vračilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: miller31 ()
kmetek ::
žal nimaš 30 dni časa ampak 14 :) = pečen si :D
Vračila blaga
Pred vračilom blaga, kupljenega v spletnem centru bigbang.si, nas obvestite na eprodaja@bigbang.si ali na telefon (01) 309 3825 (od ponedeljka do petka od 8:00 do 15:30 ure), da se dogovorimo o najboljši rešitvi.
Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.
Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:
kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Big Bang, d.o.o., Spletni center bigbang.si, Hala 11, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Stroške vračila krije potrošnik. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.
s kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v trgovini Big Bang BTC v ljubljanskem BTCju, vhod Hala 11, in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.
Prosimo vas, da izdelek vrnete v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!
Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih predmet so kartuše, nosilci avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je bil pri tem odprt ali odstranjen varnostni pečat.
Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Big Bang, d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov eprodaja@bigbang.si ali po telefonu (01) 309 3825.
Vračila blaga
Pred vračilom blaga, kupljenega v spletnem centru bigbang.si, nas obvestite na eprodaja@bigbang.si ali na telefon (01) 309 3825 (od ponedeljka do petka od 8:00 do 15:30 ure), da se dogovorimo o najboljši rešitvi.
Od pogodbe lahko potrošnik odstopi v roku 14 dni po prejetju naročenega blaga, ne da bi mu bilo pri tem potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev naročenega blaga podjetju v roku 14 dni od prejema je enakovredna sporočilu o odstopu od pogodbe.
Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na dva načina:
kupljeno blago pošljete z računom in vso pripadajočo dokumentacijo na naslov: Big Bang, d.o.o., Spletni center bigbang.si, Hala 11, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Stroške vračila krije potrošnik. V primeru pošiljk z odkupnino si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.
s kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite v trgovini Big Bang BTC v ljubljanskem BTCju, vhod Hala 11, in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo.
Prosimo vas, da izdelek vrnete v originalni embalaži. Izdelek mora biti nepoškodovan in v nespremenjeni količini. V kolikor izrazite željo po vračilu kupnine, vam jo vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo!
Odstop od pogodbe ni mogoč pri pogodbah, katerih predmet so kartuše, nosilci avdio ali video posnetkov ali računalniških programov, če je bil pri tem odprt ali odstranjen varnostni pečat.
Sklenjena pogodba med kupcem in prodajalcem se v elektronski obliki nahaja na sedežu podjetja Big Bang, d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov eprodaja@bigbang.si ali po telefonu (01) 309 3825.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
vklemen ::
Jaz sem E125 nabavil kakšna dva tedna nazaj in zaenkrat sem super zadovoljen. Zadeva deluje hitro, kljub ne najbolj hudemu procesorju (v primerjavi z desktop mašinami) so Windowsi super odzivni. Sigurno se pozna tudi 4GB RAMa in 7200rpm disk.
Na splošno mi je zadeva ravno prav velika. 10" netbooki so mi premajhni (še posebej resolucija), kar je večje od 12" mi je pa že preveliko oz. pretežko.
Tipkovnica je cool, po nekaj urah sem se že super navadil nanjo in brez problema slepo tipkam.
Z predvajanje videa sem si pa namestil Media Player Classic Home Cinema, ki pri odkodiranju videa uporablja tudi grafično tako da 1080p MKVje predvaja brez problema (obremenitev procesorja pod 40%).
Izdelava je tudi super, pa še osebno sam že nekaj časa prisegam na Lenovote. Tako da zaenkrat res ne bil mogel biti bolj zadovoljen.
Sem na voljo za nadaljnja vprašanja. ;)
Srečen ti - zdaj pa ne vem ali dobavitelj EnaA-ju dobavlja slabšo kvaliteto Lenovov, ampak da v roku manj kot tedna dni dobim 2 nova in okvarjena prenosnika tega tipa (ki so ga tako hvalili) ne vem......očitno bom moral začeti igrati loto, če se statistično gledano tako majhna verjetnost zgodi ravno meni.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tablet PC ali netbook?Oddelek: Kaj kupiti | 3113 (2942) | SLO_Matej |
» | Najbolj vzdržljiv laptopOddelek: Kaj kupiti | 5886 (5208) | pegasus |
» | Prenosnik za faks - Kateri? - do 350 eurOddelek: Kaj kupiti | 4407 (3898) | lmorgh |
» | Izbiram netbook, Thinkpad Edge E11 vs Asus Eee PC 1215B vs ?? ?Oddelek: Kaj kupiti | 4272 (3805) | 69charger |
» | Netbook za HD prezentacijeOddelek: Kaj kupiti | 4616 (3970) | MK99 |