Forum » Kaj kupiti » Kateri netbook?!
Kateri netbook?!
ziu ::
Gledam sem Lenovo S205 na www.digitalo.de in http://www.voelkner.de/ , kjer je poštnina le 9,95 eur in skupaj pride najceneje, kar sem našel (ali pač ne?). Zanima pa me, kako je potem z garancijo. Velja tudi v Sloveniji ali je treba pošiljati nazaj v Nemčijo?
Sem videl, da naročate iz Nemčije (cyberport, computeruniverse, ...), pa sem mislil, da imate kakšne informacije glede tega...
mile ::
Dobil S205 od Cyberport-a, odlična zadevica
Sedaj me zanima, če ima kdo idejo, kje dobiti kratek, recimo 20cm napajalni kabel, IEC_60320 C5 aka "Mickey Mouse", ker AC/DC pretvornik je prav luštno majhen
Sedaj me zanima, če ima kdo idejo, kje dobiti kratek, recimo 20cm napajalni kabel, IEC_60320 C5 aka "Mickey Mouse", ker AC/DC pretvornik je prav luštno majhen
janezk999 ::
Živjo,
tudi sam si lastim X121 že ene par tednov.... Jaz osebno sem zelo zadovoljen z njim. V večini ga uporabljam v povezavi z zunanjim monitorjem 24inch... Netbook predvaja brez problemov HD.... Nobenega pregrevanja ali zatikanja... Do zdaj mi je še vse delalo kar sem probal... Tipkovnica je odlična... Za moje pojme je to trenutno Best buy....
To twistanje pa ni omembe vredno, vsaj pri meni ne...
Še zmeraj se mi zdi zložen zelo kvalitetno.
LP
X121 kao ni dobavljiv v Sloveniji (ga ne najdem). Kaj bi bila lahko alternativa?
RejZoR ::
Mene ful mika ta Lenovo S205 sam ga ne bi naročal iz tujine, ker se ne mislim zajbavat s tipkovnico in garancijo. Sam pri nas pa imajo vsi po 450 EUR edino ComputerCenter ima ceneje, sam je pa brez Win7, kar mi ni kul.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Tudi ComputerCenter ima nemško tipkovnico, samo par slovenskih znakov natiskanih zraven. Potem se ti že bolj splača naročiti iz nemčije, pa kupiti nalepke/dati gravirati. V Big Bangu recimo pa vem, da je s slovensko tipkovnico, ampak je, tako kot si rekel, (pre)drag.
Če boš naročal iz Nemčije, je tole pomoje najcenejša varianta (279 + 10 poštnine = 289 eur), res pa je, da je 320GB/2GB RAM: http://www.digitalo.de/products/185517/...
BTW: še koga hudo moti, da je pri S205 skrajno leva spodnja tipka FN, Ctrl pa šele druga od leve? Meni gre totalno na živce. Predvsem pa ne morem razumeti, zakaj bi naredili nekaj takega, saj imajo vsi ostali (tudi Lenovo!) prenosniki skrajno levo Ctrl tipko...
Če boš naročal iz Nemčije, je tole pomoje najcenejša varianta (279 + 10 poštnine = 289 eur), res pa je, da je 320GB/2GB RAM: http://www.digitalo.de/products/185517/...
BTW: še koga hudo moti, da je pri S205 skrajno leva spodnja tipka FN, Ctrl pa šele druga od leve? Meni gre totalno na živce. Predvsem pa ne morem razumeti, zakaj bi naredili nekaj takega, saj imajo vsi ostali (tudi Lenovo!) prenosniki skrajno levo Ctrl tipko...
imam s205 z nemško tipkovnico in me čisto nič ne moti, tudi na desktop računalniku imam že 8 let angleški keyboard...sej točno več kje je kakšna tipka...tist control je malo moteč, ma se človek navadi..za ta denar je odlično :)
pa Cyberport moram pohvaliti, odlična odzivnost
pa Cyberport moram pohvaliti, odlična odzivnost
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mile ()
lopov ::
[snip]BTW: še koga hudo moti, da je pri S205 skrajno leva spodnja tipka FN, Ctrl pa šele druga od leve? Meni gre totalno na živce. Predvsem pa ne morem razumeti, zakaj bi naredili nekaj takega, saj imajo vsi ostali (tudi Lenovo!) prenosniki skrajno levo Ctrl tipko...
Lenovo (in pred tem IBM) so notorično znani da imajo *vsi* "zamenjan" Ctrl & Fn. Modeli, ki so zunaj zadnji 2 leti imajo v BIOSu možnost preklopa. Starejši (2009 in prej) tega nimajo, se pa za posamezen model dobi modificiran BIOS, kateri ima whitelisted WiFi in GPRS ter ponekod kot "bonbonček" zamenjan Ctrl/Fn.
[snip]BTW: še koga hudo moti, da je pri S205 skrajno leva spodnja tipka FN, Ctrl pa šele druga od leve? Meni gre totalno na živce. Predvsem pa ne morem razumeti, zakaj bi naredili nekaj takega, saj imajo vsi ostali (tudi Lenovo!) prenosniki skrajno levo Ctrl tipko...
Lenovo (in pred tem IBM) so notorično znani da imajo *vsi* "zamenjan" Ctrl & Fn. Modeli, ki so zunaj zadnji 2 leti imajo v BIOSu možnost preklopa. Starejši (2009 in prej) tega nimajo, se pa za posamezen model dobi modificiran BIOS, kateri ima whitelisted WiFi in GPRS ter ponekod kot "bonbonček" zamenjan Ctrl/Fn.
VSI? Si prepričan? Skoraj bi dal roko v ogenj, da sem v Big Bangu videl (sicer pomoje 15 inčni) Lenovo s skrajno levo Ctrl tipko...
EDIT: Evo jih:
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/cont...
http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/cont...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ziu ()
Hvala za info, zgleda imajo določeni novi modeli (končno) "normalno" postavitev. Sem preletel še ostale galerije in če gre za "chiclet" tipkovnico je po novem, če je "klasična" pa po starem, pa še to velja za nižji cenovni razred -- Thinkpad Edge serija ima chiclet tipkovnico in razpored po starem & IdeaPad S tudi ... Ga biksajo s temi razporedi :S
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
Neki me zanima, a je možno, da ima Lenovo S205 že procesor E-450?
http://www.bigbang.si/racunalnistvo/rac...
Fora je, da so specifikacije od Big Banga katastrofa. Po imenu sodeč naj bi imel procesor E-450, pod specifikacijami pa piše E-350. Grafika piše Intel HD. Na AMD platformi... Mislim ker debil to piše...
Ker če je AMD E-450, potem je tud 450 EUR dokaj ok cena. Je le s 4GB RAMa in Win7 Home Premium 64bit.
Na tisti zamenjan Ctrl in Fn bi se že navadil...
Obstaja S205 tud z E-450 procesorjem in je zadeva že v trgovinah al je tole en zajeb pri podatkih?
Fora je, da so specifikacije od Big Banga katastrofa. Po imenu sodeč naj bi imel procesor E-450, pod specifikacijami pa piše E-350. Grafika piše Intel HD. Na AMD platformi... Mislim ker debil to piše...
Ker če je AMD E-450, potem je tud 450 EUR dokaj ok cena. Je le s 4GB RAMa in Win7 Home Premium 64bit.
Na tisti zamenjan Ctrl in Fn bi se že navadil...
Obstaja S205 tud z E-450 procesorjem in je zadeva že v trgovinah al je tole en zajeb pri podatkih?
Evo, odločil sem se za nakup S205 iz Nemčije, zdaj pa sem v dilemi med dvema modeloma/trgovinama.
http://www.cyberport.de/notebook/notebo...
250GB/3 GB RAM --> cena: 272 eur s poštnino, 1 letna garancija
http://www.digitalo.de/products/185517/...
320GB/2 GB RAM --> cena: 289 eur s poštnino, 2 letna garancija
Pravzaprav mi disk in RAM niti nista tako pomembna oz. mi za moje potrebe (predvsem Word) 250GB čez glavo zadošča, RAM pa se v prihodnosti z lahkoto (za par evrov) nadgradi, bolj me matra garancija. Kakšne so kaj vaše izkušnje z Lenovom oz. kvaliteto, kakšna je kaj verjetnost, da se mi po izteku 1 letne garancije zadeva pokvari? Ker iz uradnega Lenovo servisa v Sloveniji sem dobil informacijo, da do izteka 1 leta (tovarniške) garancije popravijo tudi oni, v drugem letu pa bi računalnik verjetno moral vračati v Nemčijo. Kaj mislite, da se bolj splača?
250GB/3 GB RAM --> cena: 272 eur s poštnino, 1 letna garancija
http://www.digitalo.de/products/185517/...
320GB/2 GB RAM --> cena: 289 eur s poštnino, 2 letna garancija
Pravzaprav mi disk in RAM niti nista tako pomembna oz. mi za moje potrebe (predvsem Word) 250GB čez glavo zadošča, RAM pa se v prihodnosti z lahkoto (za par evrov) nadgradi, bolj me matra garancija. Kakšne so kaj vaše izkušnje z Lenovom oz. kvaliteto, kakšna je kaj verjetnost, da se mi po izteku 1 letne garancije zadeva pokvari? Ker iz uradnega Lenovo servisa v Sloveniji sem dobil informacijo, da do izteka 1 leta (tovarniške) garancije popravijo tudi oni, v drugem letu pa bi računalnik verjetno moral vračati v Nemčijo. Kaj mislite, da se bolj splača?
Lenovo servis rihta tud laptope kupljene v tujini? To je pa kul.
mr1two ::
Po mojem se splača dat tistih par evrov več na račun garancije. Ram je precej poceni, če bi ga želel v prihodnosti malo razširiti
pa pri 3GB varianti moras sam vgradit extra ram..preverjeno :)
upam da mi kaj ne crkne, ker sem moral cist raztavit notebook, pri tem pa strgas uno nalepkico
upam da mi kaj ne crkne, ker sem moral cist raztavit notebook, pri tem pa strgas uno nalepkico
Zanimivo. V Big Bangu pravijo, da ima Lenovo S205 z E-450 procesorjem Intel grafiko in kar naj bi protrdil tud Lenovo. Men pa ne gre v glavo po kateri logiki bi Intelov GPU čepel na AMD platformi, ki je ground up zasnovana za AMD tehnologijo, kjer sta CPU in GPU v enem čipu.
Jerry000 ::
mene pa nekaj zanima. Kje bi dobil najceneje dober netbook pri nas? V oči mi je padel ta model ki je bil že omenjen:
Ampak sem navajen na slovenske nastavitve tipkovnic ter ANG verzijo win. Rad bi da bi netbook imel 11" zaslon, grafično malo bolšo kot imajo gma950 itd, bi raje kakšni nvidia ali radeon (sicer raje nvidia), ter da ima mogoče malo več kot 1,6Ghz procesor če je to mogoče, rama pa vsaj 2Gb ter možnost z razširitvijo. Se dobi kak netbook po mojem vpisu kje pri nas? I kater netbook je to?
Sedaj imam MSI Wind U100 in me ctrl tipka ne moti (skrajno levo je tipka Fn). Mi je pa všeč pri MSI mojmu da ima tipkovnico po celi širini.
Ampak sem navajen na slovenske nastavitve tipkovnic ter ANG verzijo win. Rad bi da bi netbook imel 11" zaslon, grafično malo bolšo kot imajo gma950 itd, bi raje kakšni nvidia ali radeon (sicer raje nvidia), ter da ima mogoče malo več kot 1,6Ghz procesor če je to mogoče, rama pa vsaj 2Gb ter možnost z razširitvijo. Se dobi kak netbook po mojem vpisu kje pri nas? I kater netbook je to?
Sedaj imam MSI Wind U100 in me ctrl tipka ne moti (skrajno levo je tipka Fn). Mi je pa všeč pri MSI mojmu da ima tipkovnico po celi širini.
Mi lahko kdo razloži kako ima lahko AMD platforma Intel HD grafično? Sem vprašal pa so mi zatrdili, da je podatek pravi. Sam men tole ni smiselno sploh. Nikakor. Ne more imet kompletna AMD platforma pol Intelovo grafo gor. Prav razmišljam, da je Big Bang zajebal s podatki in da to sploh ni možno?
Mi lahko kdo razloži kako ima lahko AMD platforma Intel HD grafično? Sem vprašal pa so mi zatrdili, da je podatek pravi. Sam men tole ni smiselno sploh. Nikakor. Ne more imet kompletna AMD platforma pol Intelovo grafo gor. Prav razmišljam, da je Big Bang zajebal s podatki in da to sploh ni možno?
Tudi drugod se sprašujejo:
http://www.techpowerup.com/forums/showt...
Men se tudi zdi, da so mal pomešal, Lenovo ima na svojih straneh v ponudbi E450 z ATI Mobility Radeon 6310. IMO gre izvirni greh iskati v oznaki "HD graphics" kar so dobesedno prevedli v Intel HD :)))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()
No sej tisto temo sem jaz postavil :D Tud to je bila prva stvar, ki je men padla na pamet. HD graphics so kar prenesli v Intel HD. Sprašujem zato ker sem zadevo naročil, ampak zdej sem pa že kar mal začel dvomit v svoje znanje hardwara lol. Čeprav kot sem rekel, Intel grafa na all out AMD platformi nekako ni smiselna sploh.
Drugače naj bi bil Diss uradni zastopnik za Lenovo pri nas.
kmetek ::
saj je, samo na b2b ni sledu o s205....in tudi pisal sem jim že, pa tema.
Ponudba v Sloveniji je res kriminalno slaba :(
Ponudba v Sloveniji je res kriminalno slaba :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kmetek ()
Mene čudi to, da se pri nas noben dobavitelj ne pobriga pa daleč najbolj zaželen prenosnik je to v tem trenutku.
Mikropis ima Lenovo v ponudbi, samo je trgovina na netu strašno slaba. Kaj dejansko imajo je pa drugo vprašanje ...
kmetek ::
Evo, sem klical DISS in jih malo "pocukal" za rokav, da naj zmigajo "riti". Teh 50-100 kosov pa ja lahko uvozijo hudiča in vgravirajo šumnike itd.....itaq SLO Windowsi niso nuja, ali pač?
Home Premium verzija ima itaq ponavad opcijo izbire med angleščino, slovenščino, srbščino in še kakšnim balkanskim jezikom. Meni osebno pa je itaq angleščina najboljša opcija zaradi česar so mi odpadli vsi low end netbooki (C-50 modeli), ki imajo gor Win7 Starter SLO (res čist vsi) katerega je nemogoče dobit v angleščini.
Kaj pa hp DM-1 proti Lenovo S205?
Na nekaterih testih so zelo pohvalili HPja (s tem da je bil dm1z - je kaj razlike?). Sploh ker mi je zelo pomembna avtonomija baterije, kjer baje hp gladko zmaga, in pa tipkovnica, ki hpjeva tudi ni slaba, čeprav je (verjetno?) od Lenova boljša...
Na nekaterih testih so zelo pohvalili HPja (s tem da je bil dm1z - je kaj razlike?). Sploh ker mi je zelo pomembna avtonomija baterije, kjer baje hp gladko zmaga, in pa tipkovnica, ki hpjeva tudi ni slaba, čeprav je (verjetno?) od Lenova boljša...
Woohoo, dobil iz BB odgovor, da je Lenovo S205 E-450 odposlan. Če bo vse po sreči ga dobim jutri. :)
Končno bom lahko gor zagnal tud kakšen špil ala Defense Grid ter Sol Survivor, ki ju na Intelovem čipu sploh ni bilo možno poganjati.
Končno bom lahko gor zagnal tud kakšen špil ala Defense Grid ter Sol Survivor, ki ju na Intelovem čipu sploh ni bilo možno poganjati.
issak ::
Kater netbook naj kupim? Mora imeti sledeče lastnosti:
- Atom N570 ali AMD internet HD ali kaj je že, čim močnejši (tegale E-450 vsi omenjate, je toliko boljši?
- čimlažji!!!
- 10" ~ 12"
- baterija mora držati toliko časa, da bom pozabil kje je sploh adapter, preden ga bom moram polniti.
- po možnosti že 2GB RAMa ali pa 2 reži, pa dobro to se da eventuelno razširiti, samo potem ti ena giga ploščica v predalu prah lovi...
cena ~350EUR
Je Asus 1215B kaj zakaj? koliko drži kaj baterija na njem? Ali je boljša varianta z Atomom?
- Atom N570 ali AMD internet HD ali kaj je že, čim močnejši (tegale E-450 vsi omenjate, je toliko boljši?
- čimlažji!!!
- 10" ~ 12"
- baterija mora držati toliko časa, da bom pozabil kje je sploh adapter, preden ga bom moram polniti.
- po možnosti že 2GB RAMa ali pa 2 reži, pa dobro to se da eventuelno razširiti, samo potem ti ena giga ploščica v predalu prah lovi...
cena ~350EUR
Je Asus 1215B kaj zakaj? koliko drži kaj baterija na njem? Ali je boljša varianta z Atomom?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: issak ()
Lej, baterije so vse po vrsti crap in dokler ne bomo izumili nekaj drastično drugačnega bojo ostale crap.
Če boš vzel Atom based netbook lahko kar pozabiš na igranje iger in karkoli strojno pospešenega pri grafiki.
Sem padejo tud novejše indie "nezahtevne" igre, ki vglavnem zahtevajo SM3.0, ki pa ga Intelove grafe v trenutnih netbookih nimajo (še SM2.0 slabo podpirajo).
Kar se tiče AMD-ja, karkoli iz serije Fusion je dobro imo. C-50 je nekako budget zadeva ampak ker je grafični del bolj zmogljiv bo to manj moteče kot pri Atomih. Sploh H.264 (HD video) in Adobe Flash ter strojno pospeševanje izrisa strani v brskalnikih. E-350 in E-450 sta bolj ali manj samo nadgradnja C-50, sam računaj, da bo cena takega netbooka hitro čez 400 EUR.
ASUS 1215B so dobri, eni so edino pograjali touchpad, ki naj bi bil bolj tako tako.
Če boš vzel Atom based netbook lahko kar pozabiš na igranje iger in karkoli strojno pospešenega pri grafiki.
Sem padejo tud novejše indie "nezahtevne" igre, ki vglavnem zahtevajo SM3.0, ki pa ga Intelove grafe v trenutnih netbookih nimajo (še SM2.0 slabo podpirajo).
Kar se tiče AMD-ja, karkoli iz serije Fusion je dobro imo. C-50 je nekako budget zadeva ampak ker je grafični del bolj zmogljiv bo to manj moteče kot pri Atomih. Sploh H.264 (HD video) in Adobe Flash ter strojno pospeševanje izrisa strani v brskalnikih. E-350 in E-450 sta bolj ali manj samo nadgradnja C-50, sam računaj, da bo cena takega netbooka hitro čez 400 EUR.
ASUS 1215B so dobri, eni so edino pograjali touchpad, ki naj bi bil bolj tako tako.
issak ::
Ja sem pripravljen dati tudi 430€ za malo boljši netbook, rad bi z njim namreč počel normalne stvari, samo trenutni laptop mi je pretežak. Zdaj glede baterije nekje piše da drži okoli 5 ur, kar je nekje 3~4krat več, kot mi drži zdaj :D Ampak verjetno od 12" ne morem pričakovati več?
Nekaj reviewev sem gledal, pa grajajo samo gumbe na touchpadu, ne pa le-tega samega. Torej AMD fusion it is. Pravijo, da na atomu niti minecraft ne dela :D
heh, na amazon.de ga imajo za 300€ :D
Nekaj reviewev sem gledal, pa grajajo samo gumbe na touchpadu, ne pa le-tega samega. Torej AMD fusion it is. Pravijo, da na atomu niti minecraft ne dela :D
heh, na amazon.de ga imajo za 300€ :D
Sam tale S205 pa ima pomoje najslabši WiFi kar sem jih v lajfu videl. Aspire One ni imel nekaj posebnega, ampak je lovilo. Na istem mestu S205 dela počasi za znoret, skoz dropa in povezava je vedno Poor. Šele ko sem router nabil na 150mW zadeva deluje z dvema črticama. Obupno slabo. Je mogoče kakšna fora s katero povečaš kvaliteto WiFi-ja? Npr izklop kakšnega glupega power savinga za katerega ne vem?
EDIT:
In zvočni del je tud zelo slab. Ko vklopim slušalke na slednjih skoz šumi in prasketa. Cheap ass Acer je imel kristalno čist output brez vsakega šuma. Glede na ves hype okoli tega Lenovota sem kar mal razočaran. Sej drugače je dobra zadeva ampak WiFi in zvok pa sta porazna.
EDIT:
In zvočni del je tud zelo slab. Ko vklopim slušalke na slednjih skoz šumi in prasketa. Cheap ass Acer je imel kristalno čist output brez vsakega šuma. Glede na ves hype okoli tega Lenovota sem kar mal razočaran. Sej drugače je dobra zadeva ampak WiFi in zvok pa sta porazna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
rdecaluc ::
Sam težav nimam.. wifi lovi, zvok pa tud ni slab za tok mičkene zvočnike. Output kristalno čist.. je pa res da na x121e.
Ampak fajna informacija, da nebom komu svetoval tegale s205.
Ampak fajna informacija, da nebom komu svetoval tegale s205.
Est modus in rebus. ,typos
Ne gre za kristalno čistost zvoka ampak za motnje, ko ne predvajaš ničesar oz ko je dogajanje kar se zvoka tiče tiho (govor s presledki tišine recimo) in so vključene slušalke.
Če imaš na zvočnike je vse ok. Če pa not daš slušalke pa se v ozadju sliši grozno prasketanje, ki mi bo glih zdej požrlo vse živce. Daš skor še za en cheap Aspire One več, nakoncu pa tak krš. Še računalniki izpred 12 let niso imel tko zanič outputa. Če bi vsaj šumelo bi še nekako šlo, tko pa je tišina in naključno prasketanje.
Prosil bi če vsi Lenovo S205 uporabniki vštekate slušalke in v dost tihem okolju poslušajte če vam kaj prasketa. Glasnost ne igra nobene vloge, takisto ne tip slušalk. Poročajte tukaj...
Če imaš na zvočnike je vse ok. Če pa not daš slušalke pa se v ozadju sliši grozno prasketanje, ki mi bo glih zdej požrlo vse živce. Daš skor še za en cheap Aspire One več, nakoncu pa tak krš. Še računalniki izpred 12 let niso imel tko zanič outputa. Če bi vsaj šumelo bi še nekako šlo, tko pa je tišina in naključno prasketanje.
Prosil bi če vsi Lenovo S205 uporabniki vštekate slušalke in v dost tihem okolju poslušajte če vam kaj prasketa. Glasnost ne igra nobene vloge, takisto ne tip slušalk. Poročajte tukaj...
prepecenc ::
Odločam se za nakup Netbooka. Cena 500 EUR (z oprecijskim sistemom). Uporabljan bo v glavnem za internet, grafično nezahtevne aplikacije ( office itd.) in kakšne grafično nezahtevne otroške igre. Pomemben je dober ekran, saj se bo na njem precej bralo, dobra baterija in čim tišje delovanje. Nakup obvezno v Sloveniji.
Nekaj se ogrevam za Lenovo x121e (z E-350 procesorjem). Prosil bi vse tiste ki si ga lastite, da ga malo pokomentirate glede na moje zgoraj opisane preference. Vsekakor pa so dobrodošli tudi vsi ostali alternativni predlogi.
Nekaj se ogrevam za Lenovo x121e (z E-350 procesorjem). Prosil bi vse tiste ki si ga lastite, da ga malo pokomentirate glede na moje zgoraj opisane preference. Vsekakor pa so dobrodošli tudi vsi ostali alternativni predlogi.
Osebno bi raje vzel novejšega E-450... Lenovo S205 E-450 ga ima ampak ima dva druga manjša felerja. Drugače pa super zadeva. Drugih z E-450 pa še nisem zasledil.
prepecenc ::
Lenovo S205 E-450 ga ima ampak ima dva druga manjša felerja.
Eden od teh dveh felerjev je verjetno zgoraj opisna problem z slušalkami. Kaj pa druga napaka?
Ali ima S205 E-450 glossy ali mat ekran? Sam se negibam k mat ekranom predvsem zaradi branja, ki bo bistven del uporabe netbooka.
Druga pa je mal bolj izbirčen WiFi. Ko sem se mal poigral z nastavitvami routerja pa je začel delat normalno.
Ekran je glossy, v dnevni sobi se mi zdi zelo lepa slika, je pa tko, da je glossy za zunaj neuporaben, pa ni važno kakšen ekran al pa proizvajalec je. Razen če si zunaj kadar je zelo oblačno oz v čisti senci.
Ekran je glossy, v dnevni sobi se mi zdi zelo lepa slika, je pa tko, da je glossy za zunaj neuporaben, pa ni važno kakšen ekran al pa proizvajalec je. Razen če si zunaj kadar je zelo oblačno oz v čisti senci.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tablet PC ali netbook?Oddelek: Kaj kupiti | 3153 (2982) | SLO_Matej |
» | Najbolj vzdržljiv laptopOddelek: Kaj kupiti | 5958 (5280) | pegasus |
» | Prenosnik za faks - Kateri? - do 350 eurOddelek: Kaj kupiti | 4467 (3958) | lmorgh |
» | Izbiram netbook, Thinkpad Edge E11 vs Asus Eee PC 1215B vs ?? ?Oddelek: Kaj kupiti | 4297 (3830) | 69charger |
» | Netbook za HD prezentacijeOddelek: Kaj kupiti | 4663 (4017) | MK99 |