Forum » Pomoč in nasveti » Ne zazna tegale CDja?!
Ne zazna tegale CDja?!
c0dehunter ::
Lep pozdrav, imam en CD, ki je sicer čisto navaden, le po obliki malce drugačen od ostalih. Nekdo mi je gor zapekel en program, ki je vitalen za Eno TV kartico, kar pa ni bistvenega pomena.
Fora je, da ko dam CD v pogon, se niti ne vrti, da bi karkoli slišal, niti v Moj računalnik ne kaže ne išta ne ništa. CD je narejen tako, da se tudi sicer običajne linije ne vidi, ko npr. zapečeš pa vidiš do kod so podatki.
Fora je, da ko dam CD v pogon, se niti ne vrti, da bi karkoli slišal, niti v Moj računalnik ne kaže ne išta ne ništa. CD je narejen tako, da se tudi sicer običajne linije ne vidi, ko npr. zapečeš pa vidiš do kod so podatki.
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.
bluefish ::
takele CDje je včasih prodajal Comtron, morda še sedaj DVDje.
Če ti ga sploh ne zavrti, potem precej čudno. Še veš, kod je tisti nekdo, ki ti je to dal? Morda bi njemu bralo in lahko presname na kaj bolj normalnega.
Če ti ga sploh ne zavrti, potem precej čudno. Še veš, kod je tisti nekdo, ki ti je to dal? Morda bi njemu bralo in lahko presname na kaj bolj normalnega.
c0dehunter ::
Ja, sem se zmenil, da mi poslje kar original. Vseeno hvala!
I do not agree with what you have to say,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | corel težavaOddelek: Programska oprema | 2122 (1795) | harvey |
» | Kateri DVD-ROMOddelek: Kaj kupiti | 2063 (1720) | pia |
» | x boxOddelek: Zvok in slika | 1195 (1005) | zupi3 |
» | DVD SmartBuy problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1300 (1115) | Lime |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10021 (6345) | jastreb |