Forum » Omrežja in internet » zmrznjen router asus wl-500gP
zmrznjen router asus wl-500gP
PRST ::
Po treh letih dela mi je nenadoma zmrznu router asus wl-500gP.
Na routerju gorijo lučke za wan in lan 1-4, air komaj sveti (dimmed), on/off indikator ne sveti. Naložen je originalen firmware. Do zmrznitve ni prišlo med flashanjem ali med nastavljanjem ruterja, ampak dobesedno čez noč - zvečer dela, zjutraj ne.
Poizkusil sem že raznorazne trike in nasvete za resetiranje a so bile vse neuspešne, vključno z resetom preko pina 9.
Verzija routerja je 1.14.
Ima kdo kakšen nasvet ali pa je zadeva resnično fuč.
Hvala
Na routerju gorijo lučke za wan in lan 1-4, air komaj sveti (dimmed), on/off indikator ne sveti. Naložen je originalen firmware. Do zmrznitve ni prišlo med flashanjem ali med nastavljanjem ruterja, ampak dobesedno čez noč - zvečer dela, zjutraj ne.
Poizkusil sem že raznorazne trike in nasvete za resetiranje a so bile vse neuspešne, vključno z resetom preko pina 9.
Verzija routerja je 1.14.
Ima kdo kakšen nasvet ali pa je zadeva resnično fuč.
Hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
-žiga- ::
Imel tak problem, bil napajalnik. Ampak tega vraga ni nikjer za najti... vsaj meni ga ni uspelo. Tako da sem šel po nov router.
ender ::
In kako bo to pomagalo, če je crknil napajalnik?
-žiga-: naslednjič poglej, kakšna sta nazivna izhodna napetost (V), tok (mA) in polariteta (+/-) napajalnika, in kupi takega, ki ima enako napetost, polariteto, in enak ali nekoliko višji tok, bo ravno tako delovalo.
-žiga-: naslednjič poglej, kakšna sta nazivna izhodna napetost (V), tok (mA) in polariteta (+/-) napajalnika, in kupi takega, ki ima enako napetost, polariteto, in enak ali nekoliko višji tok, bo ravno tako delovalo.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
PRST ::
@jan01 flash že, ampak problem je v tem ker ne morem dostopat do routerja poleg tega mi ga tudi recovery tool ne zazna
@ vsi ostali: kje bi lahko dobil tak napajalnik?
@ vsi ostali: kje bi lahko dobil tak napajalnik?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ledice na ruterju nenehno utripajoOddelek: Strojna oprema | 2207 (1650) | Veron |
» | Poraba računalnika in dodatkov..Oddelek: Strojna oprema | 4456 (3655) | toplakd |
» | Zabijanje glave Maxtor!Oddelek: Strojna oprema | 1187 (851) | Stratus |
» | LED dioda, ki stalno svetiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3910 (3628) | Microsoft |