Forum » Kaj kupiti » Kaj se bolj splača?
Kaj se bolj splača?
LapD ::
Tud jst sm med tistmi k nevejo kaj kupt.
Mam Durona 800 in Geforce2MX 200
Očitno nujno potrebna nadgraditev!
Trenutno si lahko prvoščm sam eno komponento, sam kaj k nevem katero!
Torej. A bi mi pomagal?
Pa še z navijanjem si nisem čist na jasnem, tko da bi to tud mogoče za silo pomagalo.
Mam Durona 800 in Geforce2MX 200
Očitno nujno potrebna nadgraditev!
Trenutno si lahko prvoščm sam eno komponento, sam kaj k nevem katero!
Torej. A bi mi pomagal?
Pa še z navijanjem si nisem čist na jasnem, tko da bi to tud mogoče za silo pomagalo.
Thanatos ::
na tvoje emstu bi navil tegale durona pa kupil kakšnega GF4Titanium. MX200 ne bo nič pametnega naredil v navezi z Athlonom tako da raje menjaj kartico, pa še ? je če bi lahko na svojo plato dal AMDXPja. Koliko pa misliš dat za grafo?
kuglvinkl ::
Pride, npr. R8500LE (tristo šest miljontič: nima dveh RAMDACov). Cena zaenkrat jako podobna, se pa utegne (bo!) v zelo kratkem času spustiti (R250, 280, 300)
Cene v tujini so zelo podobne našim. Vendar, vsaj jaz rad držim trgovca za vrat, če je s karto kaj narobe. V tujini to izvajam malce težje.
Cene v tujini so zelo podobne našim. Vendar, vsaj jaz rad držim trgovca za vrat, če je s karto kaj narobe. V tujini to izvajam malce težje.
Your focus determines your reallity
kuglvinkl ::
Ta cena je čist OK, in če si ne misliš v bljižnji prihodnosti nabaviti še en monitor, jo kar kupi. Bo pa ATi v kratkem znižal cene kar se bo odrazilo tudi pri nas (avgusta). Zdej se pa odloč, kolk se ti mudi.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20896 (13961) | Janac |
» | Radeon 9500 PRO ali GeForce4 Ti 4200Oddelek: Kaj kupiti | 1047 (866) | boštjan |
» | 3DMark tocke (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4984 (4067) | 1161815611 |
» | RADEON 8500 ali GF4 Ti 4200Oddelek: Kaj kupiti | 1929 (1222) | JohnyB |
» | Kakšne izkušnje imate z GeForce4 MX 440?Oddelek: Strojna oprema | 1911 (1620) | chucki |