Forum » Pomoč in nasveti » Na Youtube slika skače gor in dol...
Na Youtube slika skače gor in dol...
M@73Y ::
Pozdrav.
Imam problem. Ko gledam posnetke na youtube se mi slika povečuje in pomanjšuje. torej naprej je čez celo video okno, nato pa se pomanjša na 1/4 dejanske velikosti. in to dela nonstop. Problemi se pojavljajo le v Firefox-u in google-chromu. V IE7 tega problema ni. Prilagam slika do boste videlo kako izgleda pomanjšan frame.
Sem pa ponovno namestil Firefox, nato flash player in je isto. Zanimivo v IE7 mi pa deluje OK. Kaj bi to bilo?
Hvala. Matej
Edit: link
Imam problem. Ko gledam posnetke na youtube se mi slika povečuje in pomanjšuje. torej naprej je čez celo video okno, nato pa se pomanjša na 1/4 dejanske velikosti. in to dela nonstop. Problemi se pojavljajo le v Firefox-u in google-chromu. V IE7 tega problema ni. Prilagam slika do boste videlo kako izgleda pomanjšan frame.
Sem pa ponovno namestil Firefox, nato flash player in je isto. Zanimivo v IE7 mi pa deluje OK. Kaj bi to bilo?
Hvala. Matej
Edit: link
..jump into psytrance tunnel..
- spremenil: M@73Y ()
Problema še vedno nisem rešil. Isti problem je v windows XP, windows vista in v Ubuntu. slika se mi povečuje in pomanjšuje. Sem odstranil Flash player 10, pa z nekaterimi nastavitvami potem instaliral flash 9 pa je še vedno isto. Moram pa povedat da mi v IE7 slika ne skače, mi pa predvaja kot slow-motion, drugače pa v Operi, firefoxu in Chromu mi slika skače.
konfiguracija: AMD athlon 1,3GHz, 1GB rama PC133, grafična geforce 4 mx440 64MB. Grafična je Ok, ker sem jo poiskusil v drugem računalniku.
Se mogoče komu snja kaj bi bilo narobe. Nebi se mi zdelo čudno če bi slika nagajala v Windowsih, samo ka pa tudi v Ubuntu sistemu, to pa mi ni več jasno.
Lp.
konfiguracija: AMD athlon 1,3GHz, 1GB rama PC133, grafična geforce 4 mx440 64MB. Grafična je Ok, ker sem jo poiskusil v drugem računalniku.
Se mogoče komu snja kaj bi bilo narobe. Nebi se mi zdelo čudno če bi slika nagajala v Windowsih, samo ka pa tudi v Ubuntu sistemu, to pa mi ni več jasno.
Lp.
gkovac ::
driverji za grafično mogoče?
Na žalost je to edina ideja, ki mi pade na pamet.
Na žalost je to edina ideja, ki mi pade na pamet.
lp,
driverje za grafično sem posodobil in na novo instaliral v Xp-jih. V visti sem pustil na defaul driverje, v ubuntu ti pa že sam program dodeli driverje, tako da ne vem. Res zanimivo se mi zdi ker tudi v ubuntu-ju slika skače.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 10.04 LTS - Change is coming (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 141068 (103954) | Icematxyz |
» | Napoved Flash 11Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7130 (5252) | MrStein |
» | Izšel Linux 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 27179 (24412) | MrStein |
» | Firefox 3.6 še ta mesec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10665 (8564) | Icematxyz |
» | IE7 končno v naše mlinčke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14124 (9087) | OrlyTM |