Forum » Pomoč in nasveti » Gigabyte WOL
Gigabyte WOL
r0b3rt ::
lp, imam komp s specifikacijam:
Napajalnik LC 750W LC8750, 140mmFAN, v2.2(24pin)
Gigabyte S775 EP35-DS4, DDR2, PCIe, SATA2
vklopljen wol in deluje dokler ne zmanjka elektrike, če jo zmanjka imam nastavljeno, da se ob njeni vrnitvi komp vrne v stanje pred izpadom. Problem se pojavi, če računalnik pred izpadom ni bil prižgan, saj po vrnitvi napajanja wol ne deluje dokler, se ročno ne prižge naprave.
V navodilih proizvajalca sem našel pod opombe le:
Napajalnik LC 750W LC8750, 140mmFAN, v2.2(24pin)
Gigabyte S775 EP35-DS4, DDR2, PCIe, SATA2
vklopljen wol in deluje dokler ne zmanjka elektrike, če jo zmanjka imam nastavljeno, da se ob njeni vrnitvi komp vrne v stanje pred izpadom. Problem se pojavi, če računalnik pred izpadom ni bil prižgan, saj po vrnitvi napajanja wol ne deluje dokler, se ročno ne prižge naprave.
V navodilih proizvajalca sem našel pod opombe le:
PME Event Wake Up
Allows the system to be awakened from an ACPI sleep state by a wake-up signal from a PCI or
PCIe device. Note: To use this function, you need an ATX power supply providing at least 1A on
the +5VSB lead.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7 se prebuja sam iz SleepOddelek: Operacijski sistemi | 1979 (1720) | MrStein |
» | Problem pri zaustavitvi sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1900 (1532) | energetik |
» | Nov članek: "All your firmware are belong to us" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 16680 (13520) | arrigo |
» | Wake on Lan ali Wake on PME - preko mreže, preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3302 (2503) | bastadu |
» | Računalnik se mi samodejno vklopiOddelek: Pomoč in nasveti | 3266 (3051) | DadoX3M |