Forum » Pomoč in nasveti » Prenosni Disk Hitrost
Prenosni Disk Hitrost
Crim ::
Pozdravljeni,
Imam eno težavo. Kupil sem namreč prenosni disk My Passport od WD. Snemanje na disk je zelo počasno, največkrat pa mi sredi enega filma 700mb napiše da je disk poln, čeproav ima še 300gb frej. Disk nima napajanja. Sem probal tudi druge USB porte na išti in je isto. Računalnik ni slab, ima Asus P5k plato... Kaj naj še naredim da bi to delovalo. Je pa fora v tem da iz diska na računalnik se prenese ful hitro 32mbit na sekundo, obratno pa tak poraz da je brezveze ...
Hvala in lp
Imam eno težavo. Kupil sem namreč prenosni disk My Passport od WD. Snemanje na disk je zelo počasno, največkrat pa mi sredi enega filma 700mb napiše da je disk poln, čeproav ima še 300gb frej. Disk nima napajanja. Sem probal tudi druge USB porte na išti in je isto. Računalnik ni slab, ima Asus P5k plato... Kaj naj še naredim da bi to delovalo. Je pa fora v tem da iz diska na računalnik se prenese ful hitro 32mbit na sekundo, obratno pa tak poraz da je brezveze ...
Hvala in lp
ender ::
Če si dobil zraven diska adapter za priklop na 2 USB porta, poizkusi uporabit le-tega.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se po par sekundah starta nepričakovano ugasneOddelek: Strojna oprema | 3107 (2369) | suhi |
» | Linksys WRT160NL izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 8902 (3098) | fxman11 |
» | zunanjemu disku ne določi črke pogonaOddelek: Strojna oprema | 1127 (921) | mepa |
» | prenosni trdi disk 2.5'Oddelek: Strojna oprema | 2329 (2161) | kixs |
» | Na prenosniku USB porti ne delajo več in tudi PCMCI neOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (999) | zdravc |