Forum » Slo-Tech » Majckena sprememba
Majckena sprememba
Primoz ::
Trenutno samo predlog...
zdi se mi, da bi bilo mogoce dobro, ce bi zaceli filtrirati nove teme. Tako bi npr. prepovedal teme z naslovi krajsimi od treh znakov, pri katerih je vec kot cetrtina znakov iz {!,?,[,],{,},.}. Vec kot 50% velikih crk... Mogoce bi se spomnil se kaj. V primeru, da bi tema ustrezala tem merilom, je sistem ne bi hotel sprejeti dokler tega ne bi popravili.
Mnenja? Komentarji?
zdi se mi, da bi bilo mogoce dobro, ce bi zaceli filtrirati nove teme. Tako bi npr. prepovedal teme z naslovi krajsimi od treh znakov, pri katerih je vec kot cetrtina znakov iz {!,?,[,],{,},.}. Vec kot 50% velikih crk... Mogoce bi se spomnil se kaj. V primeru, da bi tema ustrezala tem merilom, je sistem ne bi hotel sprejeti dokler tega ne bi popravili.
Mnenja? Komentarji?
There can be no real freedom without the freedom to fail.
darh ::
pogoji:
- več kot 5 znakov
- manj kot 50 znakov
- max 25% velikih črk (problem pri kraticah, like UNICEF, NATO ipd)
- max 10% none a-z 0-9 znakov
Moderatorjem bi nalozu popravljanje naslovov tem, da so v sorodu z vsebino posta...
- več kot 5 znakov
- manj kot 50 znakov
- max 25% velikih črk (problem pri kraticah, like UNICEF, NATO ipd)
- max 10% none a-z 0-9 znakov
Moderatorjem bi nalozu popravljanje naslovov tem, da so v sorodu z vsebino posta...
Excuses are useless! Results are priceless!
globoko grlo ::
hm, pomoje preveč kompliciran, čemu pa bi to služilo, aja pa a se ti kj sanja zakaj mi smeškoti ne delajo, prav mi error on page (levo dol v IE)
tha_man ::
Mah, ne vidim neke potrebe po tem, zadevo bi IMHO samo po nepotrebnem zakompliciral. Saj imajo teme dost normalne naslove; če pogledam v moje' nove teme' so edine teme ki bi jih ta zadeva filtrirala LOTO, GTA 3 in C++, pa so vsi naslovi čist kul in ustrezajo vsebini.
Bolj je problem pri temah z naslovom 'Imam eno vprašanje' in podobno, tega se pa ne da avtomatsko filtrirat. Razen če zrihtaš tak hudo inteligenten algoritem ki bo ugotovil da naslov ne ustreza (vsebini)
Bolj je problem pri temah z naslovom 'Imam eno vprašanje' in podobno, tega se pa ne da avtomatsko filtrirat. Razen če zrihtaš tak hudo inteligenten algoritem ki bo ugotovil da naslov ne ustreza (vsebini)
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
Gandalfar ::
tha man:
Opeklina!!!!
KAKO UTIŠATI HUDIČA?!
RAID 0 PERFORMANCE PROBLEM
NOV PC
??? UDMA ???
Kateri DivX codec uporabljat???
HELP ! komponenta ne bere posnetih cdjev !
Najboljši Detonatorji za TNT2 ???
Dexxa in WinME problem!!!!
TEZAVE S FLASHANJEM BIOSA!
C500@563 in Divx- DELA NE!!! Zakaj?
---
kot primer. Predlagam se filtriranje besedice HELP, NUJNO, ipd. Prav tako dodal omejitev, da je lahko v naslovu samo eden od naslednjih znakov: ! ali ?
Opeklina!!!!
KAKO UTIŠATI HUDIČA?!
RAID 0 PERFORMANCE PROBLEM
NOV PC
??? UDMA ???
Kateri DivX codec uporabljat???
HELP ! komponenta ne bere posnetih cdjev !
Najboljši Detonatorji za TNT2 ???
Dexxa in WinME problem!!!!
TEZAVE S FLASHANJEM BIOSA!
C500@563 in Divx- DELA NE!!! Zakaj?
---
kot primer. Predlagam se filtriranje besedice HELP, NUJNO, ipd. Prav tako dodal omejitev, da je lahko v naslovu samo eden od naslednjih znakov: ! ali ?
Dusko ::
Meni osebno se zdi to nepotrebno.Kolk klicajev in vprašajev je napisanih v naslovu.
Res pa je da so nekatere teme malo čudno naslovljene.
Mogoče bi bilo to vredu ,da bi pač administratorji spremenili naslov v bolj primeren.
Mislim nevem Primož a se ti ne zdi,da je še kaj drugega bolj nujnega kot pa to da bo filtriralo teme s ?? in !! pa neke besede Help in to.
Meni se zdi to kot neka olepšava vsega kar misliš nardit.Mislim če imaš čas zakaj pa ne naredi.TI želim veliko sreče pri pisanju algoritma da bo to vse delovalo.:)
Po mojem vam manjkajo na tej strani samo administratorji.Še več kakšnih srečanj ,da bi postali medijsko bolj zanimivi in bi imeli več oglaševalcev ,ki bi prinesli$
Ker stran se mi zdi odlična sploh forum drugega ne gledam mislim novic in ostale drobnarije razen mogoče download sekcijo samo nazadnje ko sem bil gor določenih stvari ni blo več za dobit ali pa so bile stare verzije.
Pač nevme bolj pomembno se mi zdi slo-tech in mozila.Pa kaki drugačen dizajn strani.Mislim mogoče tudi kakšen natečaj.Sodelovanje s 3delavnico
Res pa je da so nekatere teme malo čudno naslovljene.
Mogoče bi bilo to vredu ,da bi pač administratorji spremenili naslov v bolj primeren.
Mislim nevem Primož a se ti ne zdi,da je še kaj drugega bolj nujnega kot pa to da bo filtriralo teme s ?? in !! pa neke besede Help in to.
Meni se zdi to kot neka olepšava vsega kar misliš nardit.Mislim če imaš čas zakaj pa ne naredi.TI želim veliko sreče pri pisanju algoritma da bo to vse delovalo.:)
Po mojem vam manjkajo na tej strani samo administratorji.Še več kakšnih srečanj ,da bi postali medijsko bolj zanimivi in bi imeli več oglaševalcev ,ki bi prinesli$
Ker stran se mi zdi odlična sploh forum drugega ne gledam mislim novic in ostale drobnarije razen mogoče download sekcijo samo nazadnje ko sem bil gor določenih stvari ni blo več za dobit ali pa so bile stare verzije.
Pač nevme bolj pomembno se mi zdi slo-tech in mozila.Pa kaki drugačen dizajn strani.Mislim mogoče tudi kakšen natečaj.Sodelovanje s 3delavnico
darh ::
Pa kaj ste otroci vsi skupaj... dejte malo pogledat tuje forume in red ki je vzpostavljen tam.... AMPAK VAŽNO JE, DA JEST NAPIŠEM UUUUSEEE Z VELKIMI ČRKAMI, DA ME BODO VSI VIDL IN DA IZPADEM NAJVEČJI FRAJER... ČE PA TO KOMU ŠE NE POMENI DOST, BOM PA ZA KONEC DODAL ŠE KAK !!!!!!! AL PA KAK ????????????....
d0h...
d0h...
Excuses are useless! Results are priceless!
tha_man ::
Gledam tuje forume, in ugotavljam da je folk na Slo-Techu pravzaprav med najbolj kulturnimi nasploh... izjeme pa samo potrjujejo pravilo
(c) 1982 Sinclair Research Ltd
jRk0 ::
Teh sto klicajev pa vprasajem v naslovu bi absolutno moralo bit dosti manj, pa vlke crke tudi sux. Drugace pa mislim, da je ta forum zlo na visoki ravni...kaka izjema edino:)
You fuck up once, you loose two teeth.
madonch ::
Mislim, da ta zadeva s filtrom ni povdsem posrečena.
V pravila je treba napisati, kaj se sme in kaj ne ter kaj je spodobno in kaj ne.
Če pa se tega kdo ne bo držal, se ga primerno opozori ali po potrebi kaznuje.
Uvajanje filtra bi bilo podobno kot če bi, v avtomobile kupljene v Sloveniji montirali omejevalnik hitrosti na 130 km/h, ker več se itak nikjer ne sme voziti. Pa tega ne storijo, ker obstajajo za to neka pravila in zakoni, včasih pa je vožnja nad 130 km/h lahko tudi upravičena (reševanje življenja, ...).
Ravno tako bi ta filter, pa če bo še tako dobro narejen, včasih filtriral kakšen povsem spodoben in lepo oblikovan naslov.
PREDLOG: Nekje na strani objavite pravila lepega obnašanja na forumu - nekakšen internetni bonton.
Mislim, da smo dovolj civilizirani, da imamo filtre v svojih glavah.
Če pa kdo takšnega obnašanja ne bo sposoben, ga lahko še vedno prijazno odslovite iz teh strani.
V pravila je treba napisati, kaj se sme in kaj ne ter kaj je spodobno in kaj ne.
Če pa se tega kdo ne bo držal, se ga primerno opozori ali po potrebi kaznuje.
Uvajanje filtra bi bilo podobno kot če bi, v avtomobile kupljene v Sloveniji montirali omejevalnik hitrosti na 130 km/h, ker več se itak nikjer ne sme voziti. Pa tega ne storijo, ker obstajajo za to neka pravila in zakoni, včasih pa je vožnja nad 130 km/h lahko tudi upravičena (reševanje življenja, ...).
Ravno tako bi ta filter, pa če bo še tako dobro narejen, včasih filtriral kakšen povsem spodoben in lepo oblikovan naslov.
PREDLOG: Nekje na strani objavite pravila lepega obnašanja na forumu - nekakšen internetni bonton.
Mislim, da smo dovolj civilizirani, da imamo filtre v svojih glavah.
Če pa kdo takšnega obnašanja ne bo sposoben, ga lahko še vedno prijazno odslovite iz teh strani.
leposemejte :-)
SLOWWWeb.net ::
To bi bilo zelo dobro,...sam naj bo to tam, kjer se vnaša naziv posta jasno napisano oz. te vrne nazaj z vsem že vpisanim tekstnom, če ne izpšolnjuješ pogojev za vnos posta, seveda z opisom napake !
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft zasegel domene No-IP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 18904 (14574) | antonija |
» | Večina gesel ni varnihOddelek: Novice / Zasebnost | 5183 (3694) | Jst |
» | Naučite se uporabljati iskalnike..Oddelek: Loža | 1528 (852) | Gh0st |